Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την ομάδα!

Έχω το mac του τίτλου και θέλω να αλλάξω μπαταρία γιατί έχει συμπληρώσει τους κύκλους της. Σκοπεύω να το κάνω μόνος, γι΄αυτό ψάχνω ένα αξιόλογο κατάστημα.. 

Υπάρχει κανείς που να έχει παραγγείλει μπαταρία από κάποιο μαγαζί και να είναι ικανοποιημένος; Επίσης ξέρετε από που θα μπορούσα να πάρω κατσαβίδια;

Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από doctrine
Δημοσ.

Η μπάταρια που ζητάς είναι αυτή, για τα κατσαβίδια και τα πράγματα που χρειάζεσαι δες εδώ, αλλά ο βαθμός δυσκολίας αλλαγής της όμως είναι πολύ μεγάλος. Πρακτικά η μπαταρία είναι θαμμένη στο mbp

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

1. Έχω το ίδιο laptop (macbook pro mid 2015, 15") κι έχω αλλάξει την μπαταρία 2 φορές. Η καλύτερη μπαταρία είναι της owc ή από ifixit. Γενικότερα, μην αγοράσεις no name μπαταρία. Από Ελλάδα είχα αγοράσει από το κατάστημα "logic solutions" αλλά δεν λειτουργεί η σελίδα τους. Πιθανολογώ έκλεισε. 

2. Από owc / ifixit παρέχονται κι όλα τα σύνεργα. Ουσιαστικά δύο κατσαβιδάκια χρειάζεσαι.

3. Ο οδηγός που παραθέτει ο φίλος iYannis είναι σωστός, αλλά δεν χρειάζονται όλα τα βήματα που αναφέρονται. Αν δεις στα comments, αναφέρεται ξεκάθαρα. Ουσιαστικά ανοίγεις το καπάκι, αφαιρείς το καλώδιο που ενώνει την μπαταρία και μετά ξεκολλάς την παλιά μπαταρία. 

4. Το όλο πρόβλημα είναι να "ξεκολλήσει" η παλιά μπαταρία. Υπάρχουν και videos στο youtube. Καθαρίζει με ασετόν και με ένα νήμα. Ρίχνεις ασετόν (στο κάτω μέρος) και στη συνέχεια με ένα νήμα προσπαθείς να ξεκολλήσεις την μπαταρία. Σαφέστατα χρειάζεται προσοχή. 

5. Το γεγονός πως έχει συμπληρώσει κύκλους η μπαταρία, δεν σημαίνει πως πρέπει να την αλλάξεις. Αν δεν παρατηρείς "φούσκωμα" ή γενικότερα αν δεν έχεις άλλα προβλήματα λειτουργίας, προσωπικά δεν θα προχωρούσα σε αλλαγή. Δεν είναι δύσκολο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις. Στη δική μου περίπτωση φούσκωσε. Η δεύτερη μπαταρία που άλλαξα ήταν μάλλον ελαττωματική, οπότε έβαλα τρίτη. 

Αυτά :)

Επεξ/σία από mistr4l
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις πληροφορίες και τον κόπο σας!!

Εμένα μου κλείνει πάνω στην ώρα, ενώ δείχνει ότι έχει καταναλωθεί το 20% περίπου οπότε σκέφτομαι ότι είναι ώρα να αλλάξει ίσως.. Επίσης μου βγάζει ότι συστήνεται service..

Καλή συνέχεια και ευχαριστώ και πάλι!

Επεξ/σία από doctrine

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...