Jts Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 21/1/2024 στις 10:33 ΠΜ, Dimitris_1981 είπε Αυτό με το κλείδωμα στους σειριακούς εγώ το βρίσκω στα θετικά. Αν σε κλέψουν και λοκαρεις την συσκευή τους είναι άχρηστη. Αν την πουλήσουν σαν ανταλλακτικά πάλι άχρηστη τους είναι. Φυσικά και έχει ένα κόστος για τον καταναλωτή αυτό. Όμως όταν αγοράζεις Apple είναι γνωστό ότι σε γδέρνει στο Service, αν πάρεις συσκευή Apple και μετά κλαίγεσαι τότε καλά να πάθεις. Αν μιλάγαμε πριν 10 χρόνια να δεχτώ ότι δεν ήξερες. Εγώ δεν με νοιάζει γιατί ποτέ δεν αγοράζω κάτι αν δεν έχω την άνεση να το αντικαταστήσω πλήρως την επόμενη μέρα αν χρειαστεί ή έστω να μην μου είναι απαραίτητο. Η πολιτική στο Right του repair πρέπει όντως να αλλάξει παρότι προσωπικά δεν θα πήγαινα σε unofficial service. Για το περιβάλλον συμφωνουμε 100% αλλά αυτό ισχύει για όλους και πολύ περισσότερο σε εταιρίες με κινητά των 100€-300€ που μετά από 1 χρόνο είναι για την χωματερή και δεν πρόκειται να μπεις στον κόπο επισκευής. Βέβαια, Αμερική τουλάχιστον, οι κλέφτες τα iphone προτιμάνε ακόμα οπότε μάλλον δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Καλά και εγώ με android δεν θα πήγαινα σε unofficial εκτός και αν ήταν κοντά στο τέλος της ζωής της συσκευής. Αλλά τα iphone είναι και σχεδιασμένα να επισκευάζονται δύσκολα σε σχέση με τα περισσότερα android(δες τι χρειάζεται για επισκευή usb-c port στα 15πχ). Αντίστοιχα και για Macbooks. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2024 από Jts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα