Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, svartevarg είπε

Νομίζω ότι οδεύουμε προς σχεδιασμό κλασικά γυαλιά με VR/AR δυνατότητες.
Όπως συνέβη και με τα ρολόγια...

Το που οδεύουμε σε αυτό το θέμα είναι ψιλοάγνωστο ακόμα (Μιλάμε πάντα για entertainment εφαρμογές). Η τεχνολογία αυτή είναι διαθέσιμη και προσιτή στο ευρύ κοινό εδω και καμιά δεκαετία? (Νομίζω κάπου τότε πρέπει να είχε κυκλοφορήσει το oculus). Ωστόσο έχει εδραιωθεί κάπου σε σημαντικό βαθμό? (Δεν είναι ρητορικό το ερώτημα, όντως ρωτάω xd) Σε gaming πχ το μόνο ολοκληρωμένο ΑΑΑ που έχει βγει σχεδιασμένο αποκλειστικά για VR είναι το half life, και αυτό πριν 4+ χρόνια. Τα υπόλοιπα είναι χαζομαρούλες του στυλ beatsaber και σχετικά, που οκ φαντάζομαι έχουν το κοινό τους...

Οπότε για εμένα το θέμα δεν είναι τόσο η τιμή, όσο τι εφαρμογές υπάρχουν που θα χρησιμοποιείς ξέρω γω στην καθημερινότητα σου για να δικαιολογούν και την αγορά. 

• Like 3
Δημοσ.

Τι άλλο θα ακούσουμε.  

Εντάξει αδιάφορο πλέον οτιδήποτε ανακοινώνει αυτή η εταιρεία.  

Εγώ ανυπομονώ να δω τα πρώτα reviews.   Θα έχει πολύ μα πολύ γέλιο η υπόθεση... 

Βασικά είμαι περίεργος πως θα κάνει render γραφικά 3d σε 2 οθόνες 4κ+ με τον m2... 

Απορώ πως γίνεται να πιστεύει κανείς το παραμύθι της Apple 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
36 minutes ago, georgiosmag said:

Τι άλλο θα ακούσουμε.  

Εντάξει αδιάφορο πλέον οτιδήποτε ανακοινώνει αυτή η εταιρεία.  

Εγώ ανυπομονώ να δω τα πρώτα reviews.   Θα έχει πολύ μα πολύ γέλιο η υπόθεση... 

Βασικά είμαι περίεργος πως θα κάνει render γραφικά 3d σε 2 οθόνες 4κ+ με τον m2... 

Απορώ πως γίνεται να πιστεύει κανείς το παραμύθι της Apple 

Ας το κρατήσουμε κι αυτό. :) 

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι copy pasted το κειμένου από άλλο site , αλλά λίγο προσοχή στη σύνταξη δε βλέπει.

Τελικά σε ποιόν απευθύνεται αυτό το προϊόν? Γιατί με τέτοια κόστη...

Δημοσ.
2 hours ago, Dimitris_1981 said:

Φίλε μου έτσι κι αλλιώς η πλειοψηφία βάζει θήκη ακόμα και σε κινητά των 200€. Έχω να θυμηθώ κινητό  που αγόρασα και δεν έβαλα  θήκη από εποχές Nokia και Sony Ericsson.

Αυτή η ιστορία είναι υπερβολή δεν χαλάει τόσο εύκολα. Δεν πρόκειται να πετάς το κινητό σου από τα 3 μέτρα σε τσιμέντο ούτε να το πιέζεις σαν μανιακός για να σπάσει ώστε να κανείς μερικά εκ. views στο YouTube.
Αν ψάχναμε μόνο μια εταιρία να θέλει να είσαι ευχαριστημένος με το HW αυτή είναι η Apple γιατί βγάζει τεράστια έσοδα από τα services και τα App Store commissions. Ο ανταγωνισμός βγάζει από ελάχιστα έως τίποτα περα από το HW , ενώ ακόμα και η Google που βγάζει πολλά έχει το περιθώριο ότι θα πας πάλι σε android από άλλο κατασκευαστή. Χωρίς να θέλω να πω ότι δεν έχουν ανθεκτικές συσκευές ή κάνουν κάτι εσκεμμένα.

Σε αυτό βάλε και το γεγονός ότι αν ήθελε θα ειχέ την πολιτική των άλλων που σου κόβαν τα updates στα 2 χρόνια και οι CPU δεν άντεχαν πολύ καιρό ώστε ουσιαστικά να αλλάξεις συσκευή. Αν και το επικροτώ έχω απορία πως θα της βγει της Samsung. Ίσως για αυτό έδωσε Support σαν την Apple αλλά μόνο στα Flagship.

Αυτή την στιγμή έχω 13 Pro Max 256Gb από 11 απλό , το οποίο 11 αλλάχτηκε από 6 απλό (το οποίο είναι είναι και το κινητό που κράτησα στην ζωή μου ποιο πολυ από όλα και δεν ήταν το S μοντέλο) 

Το Pro Max ήρθε τζάμπα από τον αδερφό που πήγε σε 15 Pro Max (μην πιάσουμε συζήτηση ποσά βγάζει και γιατί… αρκετά που δεν βγάζουν πολλοί άλλοι στην ζωή τους, και ουτε πρόκειται να βγαλουν). 
θες την γνώμη μου ; Βαρίδι στο χέρι είναι και το μόνο καλό είναι ότι με την χρήση που κάνω εγώ μου βγάζει 36 ώρες χαλαρά μέχρι την επόμενη φόρτιση και ότι έχει OLED.

Μιλάς δεν σπάνε εύκολα, και πολλοί τα κακοποιούν για χάρη των views, και από τα έσοδα των views βγάζουν 5 κινητά. 

50/50% σπάει δεν σπάει γιατί  το built quality δεν είναι ανάλογο των χρημάτων που πληρώνει κάποιος, μπρος πίσω γυαλί είναι. 
ειπα ότι μπορούσε να βάλει Ceramic Shield και πίσω αλλά δεν…

built quality είχε μέχρι το 7αρι, και εκεί ήταν κινητό που το χειριζόσουν με ένα χέρι. 
επεφτε κάτω ή όχι δεν ήταν τόσο ζαχαρένιο σε αντοχή. 

για το software update που λες, η Apple το φτιάχνει μόνη της και οι λοιποί χρησιμοποιούν της Google. 
η Apple το φτιάχνει με βάση το hardware της , και οι άλλοι φτιάχνουν ένα UI πάνω στο Android ανεξαρτήτως hardware.
σε κινητά του χιλιάρικου πάει σφαίρα και σε κινητά των 200€ όσο αντέξει η εκάστοτε έκδοση με το ανάλογο hardware (εννοείται ότι οι εφαρμογές δεν περνούν γνώμονα αν εσυ τρέχεις flag ship η του κιλού…) 

η Apple δεν νοιάζεται για σένα και για μένα, ξεχνάς ότι έκοψε επιδόσεις στα 6αρια λόγο μπαταρίας… με την πρόφαση εμπειρία χρήσης ;  Και όταν μερικοί είδαν διαφορά στα benchmarks είπαν οεεεοοοο τι γίνεται εδώ ; 
Να ξεχάσω ότι στην Samsung τσεκάρανε στα αεροδρόμια αν είναι το μοντέλο με την μπαταρία που έπιανε φωτιά ή έσκαγε στο χέρι; 

να ξεχάσω ότι η Huawei πιάστηκε να λέει στο P9 ψέματα για τις φωτογραφίες με την Leica συνεργασία (και τις βγάζανε με CANON)

ολα για τα φράγκα γίνονται, πουλάμε αυτά τώρα και θα τους δίνουμε λίγο λίγο… με την ατάκα κάθε χρόνο το καλύτερο iPhone που φτιάχτηκε ποτέ …

το ίδιο κάνουν και οι άλλοι…

Μερικοί σκοτώνονται στα φόρουμ ποιος έχει το καλύτερο, άλλοι τα βλέπουν ως κοινωνικό status και δεν έχουν να φάνε ή κάνουν αναπάντητη με μηνιάτικο 600-700€ 

θες την γνώμη μου για τον Α17 μιας και κάνω overlocking από το 1997

αυτη την στιγμή είναι στα 3NB και συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στο single core μέχρι στιγμής (αφού πήρε την μπουκιά από όλους με 90%+ δέσμευσης των 3nm από την TSMC, και ας αγόραζε το wafer 20.000$ φεύγα…) και οι άλλοι είναι στα 4nm αλλά την ξεπεράσανε στο Multi (δες MediaTek , Snapdragon) και κάνει την Κινέζα… 

θα τα βρει σκούρα σε λίγο, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για εμάς (καλύτερα είναι να στρώνουν οι κωλοι που λένε και οι παλιοί) 

Το δικό τους modem δεν τους βγήκε, και θα τα ακουμπάνε στην Qualcomm για αρκετό καιρό ακόμα… 

οποτε για να μην το υπεραναλυουμε, το built quality στο συγκεκριμένο Apple Vision είναι για τα μπάζα, όταν βγαίνει και ανακοινώνει σε περίπτωση βλάβης 2.500$ + μπορεί να φτάσει το κόστος επισκευής) 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, TrialKid είπε

Αυτή την στιγμή έχω 13 Pro Max 256Gb από 11 απλό , το οποίο 11 αλλάχτηκε από 6 απλό (το οποίο είναι είναι και το κινητό που κράτησα στην ζωή μου ποιο πολυ από όλα και δεν ήταν το S μοντέλο) 

Το Pro Max ήρθε τζάμπα από τον αδερφό που πήγε σε 15 Pro Max (μην πιάσουμε συζήτηση ποσά βγάζει και γιατί… αρκετά που δεν βγάζουν πολλοί άλλοι στην ζωή τους, και ουτε πρόκειται να βγαλουν). 
θες την γνώμη μου ; Βαρίδι στο χέρι είναι και το μόνο καλό είναι ότι με την χρήση που κάνω εγώ μου βγάζει 36 ώρες χαλαρά μέχρι την επόμενη φόρτιση και ότι έχει OLED.

Μιλάς δεν σπάνε εύκολα, και πολλοί τα κακοποιούν για χάρη των views, και από τα έσοδα των views βγάζουν 5 κινητά. 

50/50% σπάει δεν σπάει γιατί  το built quality δεν είναι ανάλογο των χρημάτων που πληρώνει κάποιος, μπρος πίσω γυαλί είναι. 
ειπα ότι μπορούσε να βάλει Ceramic Shield και πίσω αλλά δεν…

built quality είχε μέχρι το 7αρι, και εκεί ήταν κινητό που το χειριζόσουν με ένα χέρι. 
επεφτε κάτω ή όχι δεν ήταν τόσο ζαχαρένιο σε αντοχή. 

για το software update που λες, η Apple το φτιάχνει μόνη της και οι λοιποί χρησιμοποιούν της Google. 
η Apple το φτιάχνει με βάση το hardware της , και οι άλλοι φτιάχνουν ένα UI πάνω στο Android ανεξαρτήτως hardware.
σε κινητά του χιλιάρικου πάει σφαίρα και σε κινητά των 200€ όσο αντέξει η εκάστοτε έκδοση με το ανάλογο hardware (εννοείται ότι οι εφαρμογές δεν περνούν γνώμονα αν εσυ τρέχεις flag ship η του κιλού…) 

η Apple δεν νοιάζεται για σένα και για μένα, ξεχνάς ότι έκοψε επιδόσεις στα 6αρια λόγο μπαταρίας… με την πρόφαση εμπειρία χρήσης ;  Και όταν μερικοί είδαν διαφορά στα benchmarks είπαν οεεεοοοο τι γίνεται εδώ ; 
Να ξεχάσω ότι στην Samsung τσεκάρανε στα αεροδρόμια αν είναι το μοντέλο με την μπαταρία που έπιανε φωτιά ή έσκαγε στο χέρι; 

να ξεχάσω ότι η Huawei πιάστηκε να λέει στο P9 ψέματα για τις φωτογραφίες με την Leica συνεργασία (και τις βγάζανε με CANON)

ολα για τα φράγκα γίνονται, πουλάμε αυτά τώρα και θα τους δίνουμε λίγο λίγο… με την ατάκα κάθε χρόνο το καλύτερο iPhone που φτιάχτηκε ποτέ …

το ίδιο κάνουν και οι άλλοι…

Μερικοί σκοτώνονται στα φόρουμ ποιος έχει το καλύτερο, άλλοι τα βλέπουν ως κοινωνικό status και δεν έχουν να φάνε ή κάνουν αναπάντητη με μηνιάτικο 600-700€ 

θες την γνώμη μου για τον Α17 μιας και κάνω overlocking από το 1997

αυτη την στιγμή είναι στα 3NB και συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στο single core μέχρι στιγμής (αφού πήρε την μπουκιά από όλους με 90%+ δέσμευσης των 3nm από την TSMC, και ας αγόραζε το wafer 20.000$ φεύγα…) και οι άλλοι είναι στα 4nm αλλά την ξεπεράσανε στο Multi (δες MediaTek , Snapdragon) και κάνει την Κινέζα… 

θα τα βρει σκούρα σε λίγο, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για εμάς (καλύτερα είναι να στρώνουν οι κωλοι που λένε και οι παλιοί) 

Το δικό τους modem δεν τους βγήκε, και θα τα ακουμπάνε στην Qualcomm για αρκετό καιρό ακόμα… 

οποτε για να μην το υπεραναλυουμε, το built quality στο συγκεκριμένο Apple Vision είναι για τα μπάζα, όταν βγαίνει και ανακοινώνει σε περίπτωση βλάβης 2.500$ + μπορεί να φτάσει το κόστος επισκευής) 

Συμφωνούμε ότι δεν νοιάζονται για εμάς και ότι αν κάτσει η στραβή σε αφήνει όπως όλοι ξεκρέμαστο (antenna gate) με την μπαταρία θεωρώ ότι έκανε βλακεία που μείωνε τις επιδόσεις χωρίς ειδοποίηση. Δεν νομίζω ότι το έκανε για 80 ευρώ. Έχασε πολύ φήμη από αυτό και πήρε τα πάνω της η Samsung τότε.

Στον αντίποδα δες ότι είχες το 6 μετά 11 και δεν θα το άλλαζες αν δεν σου έδιναν το 13. Δλδ 5 έτη εύκολα.

Το ότι την φτάνουν οι άλλοι σαν καταναλωτή με κάνει χαρούμενο γιατί θα ενταθεί ο ανταγωνισμός .

Εγω το 15 pro είναι το πρώτο μου iPhone και όχι γιατί δεν είχα τα χρήματα. Μου την έσπαγε η εμμονή στη lighting και μου άρεσαν τα Samsung μέχρι που σιχάθηκα το Spyware που λέγεται google android .

Δημοσ.
26 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Συμφωνούμε ότι δεν νοιάζονται για εμάς και ότι αν κάτσει η στραβή σε αφήνει όπως όλοι ξεκρέμαστο (antenna gate) με την μπαταρία θεωρώ ότι έκανε βλακεία που μείωνε τις επιδόσεις χωρίς ειδοποίηση. Δεν νομίζω ότι το έκανε για 80 ευρώ. Έχασε πολύ φήμη από αυτό και πήρε τα πάνω της η Samsung τότε.

Στον αντίποδα δες ότι είχες το 6 μετά 11 και δεν θα το άλλαζες αν δεν σου έδιναν το 13. Δλδ 5 έτη εύκολα.

Το ότι την φτάνουν οι άλλοι σαν καταναλωτή με κάνει χαρούμενο γιατί θα ενταθεί ο ανταγωνισμός .

Εγω το 15 pro είναι το πρώτο μου iPhone και όχι γιατί δεν είχα τα χρήματα. Μου την έσπαγε η εμμονή στη lighting και μου άρεσαν τα Samsung μέχρι που σιχάθηκα το Spyware που λέγεται google android .

Ξεκίνησα με 3G όταν βγήκαν και οι άλλοι είχαν κουμπάκια, γύρισα σε SAMSUNG γιατί το πλήκτρο ήταν μεγάλο πρόβλημα (το Κεντρικο)
πηρα το 6 που ήταν ever το καλύτερο σε βάρος και quality. 
πήρα το 11 όταν έβγαλε το night mode και είχε διαφορά από τους άλλους. 
μου έκατσε το 13 Pro Max 256Gb τζάμπα γιατί ο άλλος έχει λεφτά πολλά και πες υπερκαταναλωτισμός, σε μετάβαση 1.500€ που έσκασε μετρητά στην iSquare (μέσω MediaMarkt) και πήγε σε 15 Pro Max (OK έχει κάμερες ανώτερες, και το Night Mode κάνει παπάδες, USB type-C που το κοτσάρεις και στο laptop και φόρτιζει ή ότι άλλο καλώδιο βρεις) 

αν το πας μετρητά σε 2 χρόνια είναι 1.500€ + 1.200€ (το έκοψα τιμολόγιο) = 2.700€ 

Για τα 5 έτη που λες, έτσι πρέπει να είναι από όλους και όχι να το λένε Premium. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, TrialKid είπε

Ξεκίνησα με 3G όταν βγήκαν και οι άλλοι είχαν κουμπάκια, γύρισα σε SAMSUNG γιατί το πλήκτρο ήταν μεγάλο πρόβλημα (το Κεντρικο)
πηρα το 6 που ήταν ever το καλύτερο σε βάρος και quality. 
πήρα το 11 όταν έβγαλε το night mode και είχε διαφορά από τους άλλους. 
μου έκατσε το 13 Pro Max 256Gb τζάμπα γιατί ο άλλος έχει λεφτά πολλά και πες υπερκαταναλωτισμός, σε μετάβαση 1.500€ που έσκασε μετρητά στην iSquare (μέσω MediaMarkt) και πήγε σε 15 Pro Max (OK έχει κάμερες ανώτερες, και το Night Mode κάνει παπάδες, USB type-C που το κοτσάρεις και στο laptop και φόρτιζει ή ότι άλλο καλώδιο βρεις) 

αν το πας μετρητά σε 2 χρόνια είναι 1.500€ + 1.200€ (το έκοψα τιμολόγιο) = 2.700€ 

Για τα 5 έτη που λες, έτσι πρέπει να είναι από όλους και όχι να το λένε Premium. 

Με έχεις μπλέξει από το 6 στο 11 είναι 5 χρόνια και από το 11 στο 13 όταν βγήκε το 15 είναι 4 χρόνια και δεν θα το άλλαζες αν δεν σου το έδινε ο αδερφός σου. Κατάλαβα λάθος;

Αυτο με τα 5 χρόνια από όλους δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ κι από κανέναν κατασκευαστή εκτός αν βγάζει κινητά ανά 5 χρόνια. Υπάρχουν κάποιοι που το αλλάζουν κάθε χρόνο , αυτό είναι υπέρμετρος καταναλωτισμός. Κράτησα το S9 5,5 χρόνια για μένα ήταν για 3 - 4 αλλά επειδή αγόρασα σπίτι δεν ήθελα να κάνω έξοδα εκείνη την περίοδο. Πριν άλλαζα κάθε 2 χρόνια βαριά πχ (S6,S8,S9). Τώρα έβαλα μυαλό και προσπαθώ να μην πετάω τα λεφτά μου ακόμα κι όταν περισσεύουν. Ελπίζω να μην με καταβάλλει ο υπέρμετρος καταναλωτισμός.

Δημοσ.
18 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Με έχεις μπλέξει από το 6 στο 11 είναι 5 χρόνια και από το 11 στο 13 όταν βγήκε το 15 είναι 4 χρόνια και δεν θα το άλλαζες αν δεν σου το έδινε ο αδερφός σου. Κατάλαβα λάθος;

Αυτο με τα 5 χρόνια από όλους δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ κι από κανέναν κατασκευαστή εκτός αν βγάζει κινητά ανά 5 χρόνια. Υπάρχουν κάποιοι που το αλλάζουν κάθε χρόνο , αυτό είναι υπέρμετρος καταναλωτισμός. Κράτησα το S9 5,5 χρόνια για μένα ήταν για 3 - 4 αλλά επειδή αγόρασα σπίτι δεν ήθελα να κάνω έξοδα εκείνη την περίοδο. Πριν άλλαζα κάθε 2 χρόνια βαριά πχ (S6,S8,S9). Τώρα έβαλα μυαλό και προσπαθώ να μην πετάω τα λεφτά μου ακόμα κι όταν περισσεύουν. Ελπίζω να μην με καταβάλλει ο υπέρμετρος καταναλωτισμός.

Ναι δεν θα το άλλαζα αν δεν μου το χάριζε. 
το 11 θα παίζει τουλάχιστον για 2 χρόνια ακόμα από το 2019. 

Υπερκαταναλωτισμος και ανάγκες δημιουργούνται από τις εταιρίες, το αν θα τσιμπάει ο πελάτης είναι δικό του θέμα. 

οπως σου είπα το 11 θα έπαιζε τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα, θα πάρει και το iOS 18 και το 2026 πάλι θα παίζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 2+ χιλιάρικα για επισκευή... Θα δώσω 800 -1000 να πάρω μια καλή θήκη γνησια Apple και είμαι κομπλέ... Ας ψάξουν αλλού για κορόιδα... :) :) :)

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
11 ώρες πριν, nefos78 είπε

Δεν ξέρω αν είναι copy pasted το κειμένου από άλλο site , αλλά λίγο προσοχή στη σύνταξη δε βλέπει.

Τελικά σε ποιόν απευθύνεται αυτό το προϊόν? Γιατί με τέτοια κόστη...

Σε όλους! Ο καθένας μπορεί να βάλει δόσεις και να το αγοράσει αν πραγματικά το θέλει.

• Like 1
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, freegr είπε

Τελικα…μάπα το ΚΑΡΠΟΥΖΙ για το γκάτζετ 

Σαν αυτούς που κράζουν τον Λανθιμο χωρίς να έχουν δει καμία ταινία του… 😛 

Δημοσ.
2 hours ago, billdanos said:

Σαν αυτούς που κράζουν τον Λανθιμο χωρίς να έχουν δει καμία ταινία του… 😛 

Δηλαδή με αυτή την άποψη δεν θα πρέπει αν είμαστε αντίθετοι στην ομοφυλοφιλία εάν πρώτα δεν έχουμε εμπειρία….

• Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Δηλαδή με αυτή την άποψη δεν θα πρέπει αν είμαστε αντίθετοι στην ομοφυλοφιλία εάν πρώτα δεν έχουμε εμπειρία….

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...