Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σε μια συνομιλία είδα ότι είδε διαβαστεί κάτι που είχα γράφει. Τωρα δεν φαίνεται διαβασμένο και από κάτω πριν γράψω κάτι δείχνει αυτό. Τι σημαινει; Μονό σε αυτή τη συνομιλία το βγάζει. Δεν ηταν και τοσο φιλικη στο τελος αυτη η συνομιλια χωρις βεβaια να παραβιαζει κανονες του Facebook Ευχαριστω. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2024 από Γιάννης Platano
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δεν έχει να κάνει με τη συζήτησή σου με αυτό το άτομο. Είναι η νέα προσθήκη ασφαλείας που έχει υιοθετήσει το facebook. Αν κλικάρεις στο "μάθε περισσότερα", θα ενημερωθείς αναλυτικά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 8 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Δεν έχει να κάνει με τη συζήτησή σου με αυτό το άτομο. Είναι η νέα προσθήκη ασφαλείας που έχει υιοθετήσει το facebook. Αν κλικάρεις στο "μάθε περισσότερα", θα ενημερωθείς αναλυτικά. Γιατί όμως μόνο σε αυτή τη συνομιλία; Έχω πολλές άλλες
villasg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 επεσες πανω στην νεα προσθηκη ασφαλειας . Λογικα η συννομιλια εγινε απο αλλη συσκευη και πλεον θελει την ταυτοποιηση για να την δεις σε αυτη την συσκευη
Λύση Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Λύση Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Γιατί όμως μόνο σε αυτή τη συνομιλία; Έχω πολλές άλλες Απ' ό,τι είχα διαβάσει, η προσθήκη γίνεται σταδιακά. Κι ισχύει κι αυτό που λέει κι ο villasg. Όταν χρησιμοποιείται άλλη συσκευή, ζητάει pin. Στην πράξη λίγο σε νοιάζουν όλα αυτά, καθότι τεχνικά. Δεν αφορούν καθόλου την αλληλεπίδρασή σου με το άλλο άτομο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Απ' ό,τι είχα διαβάσει, η προσθήκη γίνεται σταδιακά. Κι ισχύει κι αυτό που λέει κι ο villasg. Όταν χρησιμοποιείται άλλη συσκευή, ζητάει pin. Στην πράξη λίγο σε νοιάζουν όλα αυτά, καθότι τεχνικά. Δεν αφορούν καθόλου την αλληλεπίδρασή σου με το άλλο άτομο. Ευχαριστω.Γιατι ομως φαινεται ως μη διαβασμενο ενω φαινοταν διαβασμενο ? 21 λεπτά πριν, villasg είπε επεσες πανω στην νεα προσθηκη ασφαλειας . Λογικα η συννομιλια εγινε απο αλλη συσκευη και πλεον θελει την ταυτοποιηση για να την δεις σε αυτη την συσκευη Οχι απο το κινητο μου εγινε ως αναφορα εμενα τουλαχιστον .
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Απαντάω και στα δύο: α) Δεν φαίνεται διαβασμένο, επειδή μπήκε η σήμανση. Στα υπόλοιπα μηνύματα, που θ' ακολουθήσουν, θα βλέπεις εάν διαβάστηκε ή όχι. β) Η άλλη πλευρά μπορεί να μπήκε από άλλη συσκευή και να ζητήθηκε το pin.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 36 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστω.Γιατι ομως φαινεται ως μη διαβασμενο ενω φαινοταν διαβασμενο ? Οχι απο το κινητο μου εγινε ως αναφορα εμενα τουλαχιστον . Μπορεί να πάτησε να πάτησε το κουμπί "δεν το έχω διαβάσει". Αφού ξέρεις ότι το διάβασε ,τι σε νοιάζει τι έγινε μετά; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα