GeorgeGK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Καλησπερα, εχω μια lg τηλεοραση της οποιας το λογισμικο για smart χρηση ειναι για τα σκουπιδια. Οποτε ειμαι μεταξυ καποιου android tv box ή κατι σε chromecast. H χρηση που θελω ειναι αποκλειστικα, stremio, youtube, netflix. Νice to have αν μπορώ να κανω cast απο το pc μου ή το κινητο μου στην τηλεοραση αλλα δεν ειναι απαραιτητο. Δεν εχω καποιο budget στο μυαλο μου αλλα δεν θα ηθελα να ξεφυγει μιας και νομιζω η χρηση που το θελω ειναι αρκετα απλή. Κατι τοσο οικονομικο θα με καλυψει για παραδειγμα? https://shopflix.gr/tekhnologia/eikona/syskeyes-anaparagogis/smart-tv-stick/smart-tv-stick-g2-chromecast-4k-uhd-me-wifi-hdmi-2868707/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAzJOtBhALEiwAtwj8trfjjYz7vb18gGifJuCz4bVjqnh7CYeshlYpxGhLSr9Ij6jToS6fpBoCvpIQAvD_BwE Ευχαριστώ
nickos vl. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GeorgeGK είπε Καλησπερα, εχω μια lg τηλεοραση της οποιας το λογισμικο για smart χρηση ειναι για τα σκουπιδια. Οποτε ειμαι μεταξυ καποιου android tv box ή κατι σε chromecast. H χρηση που θελω ειναι αποκλειστικα, stremio, youtube, netflix. Νice to have αν μπορώ να κανω cast απο το pc μου ή το κινητο μου στην τηλεοραση αλλα δεν ειναι απαραιτητο. Δεν εχω καποιο budget στο μυαλο μου αλλα δεν θα ηθελα να ξεφυγει μιας και νομιζω η χρηση που το θελω ειναι αρκετα απλή. Κατι τοσο οικονομικο θα με καλυψει για παραδειγμα? https://shopflix.gr/tekhnologia/eikona/syskeyes-anaparagogis/smart-tv-stick/smart-tv-stick-g2-chromecast-4k-uhd-me-wifi-hdmi-2868707/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAzJOtBhALEiwAtwj8trfjjYz7vb18gGifJuCz4bVjqnh7CYeshlYpxGhLSr9Ij6jToS6fpBoCvpIQAvD_BwE Ευχαριστώ Καλησπέρα...το συγκεκριμένο που προτείνεται και γενικά όλα τα OEM θα συνιστούσα να τα αποφύγετε.. Από την στιγμή που ενδιαφέρεστε και για Netflix, πιστοποιημένα (δηλαδή ανάλυση τουλάχιστον full hd) είναι είτε το Xiaomi tv stick ή το box της ίδιας εταιρίας. Κατά καιρούς βγαίνουν και σε προσφορά!! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από nickos vl.
GeorgeGK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, nickos vl. είπε Καλησπέρα...το συγκεκριμένο που προτείνεται και γενικά όλα τα OEM θα συνιστούσα να τα αποφύγετε.. Από την στιγμή που ενδιαφέρεστε και για Netflix, πιστοποιημένα (δηλαδή ανάλυση τουλάχιστον full hd) είναι το είτε το Xiaomi tv stick η το box της ίδιας εταιρίας. Κατά καιρούς βγαίνουν και σε προσφορά!! Ευχαριστώ για την απαντηση Παρολαυτα αν βαλω να παιξει το netflix στο pc και το castαρω στην τηλεοραση θα εχω προβλημα? Το Xiaomi tv stick που μου προτεινεις ειναι σαν tv box? Δηλαδη εγκαθοστω εφαρμογες κλπ? Γιατι οπως ειπα με ενδιαφερει να βλεπω stremio, ειτε αν κατεβαζοντας την εφαρμογή ειτε κασταροντας απο το pc. Eπισης η διαφορα του stick απο το box ποια ειναι? Επειδη το εψαξα λιγο αλλα δεν καταλαβα Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από GeorgeGK
nickos vl. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Ευχαριστώ για την απαντηση Παρολαυτα αν βαλω να παιξει το netflix στο pc και το castαρω στην τηλεοραση θα εχω προβλημα? Το Xiaomi tv stick που μου προτεινεις ειναι σαν tv box? Δηλαδη εγκαθοστω εφαρμογες κλπ? Γιατι οπως ειπα με ενδιαφερει να βλεπω stremio, ειτε αν κατεβαζοντας την εφαρμογή ειτε κασταροντας απο το pc. Eπισης η διαφορα του stick απο το box ποια ειναι? Επειδη το εψαξα λιγο αλλα δεν καταλαβα Γενικά σαν χρήστης είμαι περισσότερο της λογικής,να μην χρειάζονται πολλές συσκευές για να παρακολουθήσω ταινίες, σειρές κλπ. Άρα επιλέγω κάποιο επώνυμο που έχει υποστήριξη από την κοινότητα και δίνω λίγα περισσότερα χρήματα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Και τα δύο που πρότεινα είναι της λογικής του TV box ,με δικό τους χειριστήριο,απλά το stick ( το απλό) έχει μικρότερο επεξεργαστή και δεν παίζει 4k περιεχόμενο. Φυσικά και τα δύο έχουν την δυνατότητα του cast η screen mirroring!!
GeorgeGK Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, nickos vl. είπε Γενικά σαν χρήστης είμαι περισσότερο της λογικής,να μην χρειάζονται πολλές συσκευές για να παρακολουθήσω ταινίες, σειρές κλπ. Άρα επιλέγω κάποιο επώνυμο που έχει υποστήριξη από την κοινότητα και δίνω λίγα περισσότερα χρήματα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Και τα δύο που πρότεινα είναι της λογικής του TV box ,με δικό τους χειριστήριο,απλά το stick ( το απλό) έχει μικρότερο επεξεργαστή και δεν παίζει 4k περιεχόμενο. Φυσικά και τα δύο έχουν την δυνατότητα του cast η screen mirroring!! Ναι για το stick ειδα και τις κριτικες και δεν ειναι πολυ καλες οποτε κοιταζω λιγο περισσοτερο προς το box. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από GeorgeGK 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, GeorgeGK είπε Eπισης η διαφορα του stick απο το box ποια ειναι? Επειδη το εψαξα λιγο αλλα δεν καταλαβα Ομοίως λειτουργούν. Το stick δεν έχει θύρες usb και ethernet, να σημειώσω. Αν κοιτάς box, τότε τσέκαρε και τα mecool.
GeorgeGK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 20 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Ομοίως λειτουργούν. Το stick δεν έχει θύρες usb και ethernet, να σημειώσω. Αν κοιτάς box, τότε τσέκαρε και τα mecool. Εχεις να προτεινεις καποιο συγκεκριμενο?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Έχω αυτό. https://www.mecool.com/products/tv-box-mecool-km2-plus?variant=41452270878858#! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι αυτό το κουπόνι για έκπτωση: HNY10
nickos vl. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Εναλλακτικά αν δεν θες να περιμένεις, υπάρχει διαθέσιμο σε κάποια μαγαζιά Ελλάδα..όπως εδώ. https://ichip.gr/android-tv-box/3228-android-tv-box-mecool-km2-plus-netflix-certified-216gb-amlogic-s905x4-KM2PLUS.html Και χωρίς να έχω σχέση με αυτό, υπάρχει και στις αγγελίες στους αποκωδικοποιητές/δέκτες,κάποιος που το δίνει σε χαμηλή τιμή αλλά μεταχειρισμένο!!
Λύση jimakos00 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Λύση Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Xiaomi TV Box Mi Box S, 50€ έχει και είμαι ευχαριστημένος γιατί τα κάνει όλα και συμφέρει.
SeNNinhA Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Στις 23/1/2024 στις 6:23 ΜΜ, jimakos00 είπε Xiaomi TV Box Mi Box S, 50€ έχει και είμαι ευχαριστημένος γιατί τα κάνει όλα και συμφέρει. Αυτο. Το θεμα ειναι να το σεταρεις και να μην ασχολεισαι μαζι του.
timos81 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Amazon Fire Tv Stick 4K Max, είναι μεν ακριβότερο από το Xiaomi αλλά τα χρώματα είναι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με αλλα tv box. Αν έχεις πολύ καλή τηλεόραση (Oled, Qled) και θέλεις τοπ συσκευές τότε το Nvidia Shield Tv Pro 2019 (παλιό μεν αλλά ακόμα θεωρείτε στα τοπ 5). Επίσης αν βρεις πουθενά τα Ugoos X4Q Extra η το AM8 Plus (υπάρχει και Pro μικρές διάφορες για NAS πιο πολύ αν συνδέσεις δίσκο). Αυτές η συσκευές θα σηκώσουν άνετα μια ταινία 100GB online ( προϋπόθεση να έχεις γρήγορη ταχύτητα internet). Τέλος υπάρχει και το M9702 Plus Media Player κλώνος του Oppo UDP-203 αλλά εδώ διαλέγεις μόνος σου αν σε ενδιαφέρει η όχι (εμένα δεν μου κάνει). Τέλος θα σου πρότεινα πριν προβείς στην αγορά κάποιου εξοπλισμού να διαβάσεις λίγο για Radarr, Jackett, Torrsever και τι μπορεί να σου προσφέρουν. Το Stremio καλό αλλά πολλά προβλήματα.
Lshow Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Καλησπερα. Γραφω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Ψαχνω ενα tvBox το οποιο να μπορει να παιξει Stremio, netflix, αλλα να μπορω να δω και τα ελληνικα προγραμματα μεσω (φυλλομετρητη) δεν ξερω πως...γιατι το σημα της κεραιας ειναι χαλια ... Αν υπαρχει καλποια λιστα ετσι να μπορω να τα βρω ολα μαζι, Ελληνικα και ξενα ακομα καλυτερα. Να ειναι λιγο οργανωμενα ας πουμε... Ισως ειναι χαζη ερωτηση αλλα δεν εχω ασχοληθει ξανα με αυτα. Η αγορα με ενδιαφερει να γινει απο καποιο καταστημα εντος, αν υπαρχει και απο Κωτσο ή Πλαισιο ακομα καλυτερα. Ευχαριστω προκαταβολικα.
manoskost Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Στις 6/2/2024 στις 2:14 ΜΜ, Lshow είπε Καλησπερα. Γραφω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Ψαχνω ενα tvBox το οποιο να μπορει να παιξει Stremio, netflix, αλλα να μπορω να δω και τα ελληνικα προγραμματα μεσω (φυλλομετρητη) δεν ξερω πως...γιατι το σημα της κεραιας ειναι χαλια ... Αν υπαρχει καλποια λιστα ετσι να μπορω να τα βρω ολα μαζι, Ελληνικα και ξενα ακομα καλυτερα. Να ειναι λιγο οργανωμενα ας πουμε... Ισως ειναι χαζη ερωτηση αλλα δεν εχω ασχοληθει ξανα με αυτα. Η αγορα με ενδιαφερει να γινει απο καποιο καταστημα εντος, αν υπαρχει και απο Κωτσο ή Πλαισιο ακομα καλυτερα. Ευχαριστω προκαταβολικα. θα πάρεις ένα πιστοποιημένο android tv box ή stick και θα βάλεις την εφαρμογή greektv για να βλέπεις τα ελληνικά κανάλια χωρίς κεραία αλλά μέσω internet. Επιλογές mecool km2 plus ή xiaomi tvbox ή stick xiaomi 4k. https://www.skroutz.gr/s/33836333/Xiaomi-Smart-TV-Stick-Mi-4K-UHD-me-Bluetooth-Wi-Fi-HDMI-kai-Google-Assistant.html, https://www.skroutz.gr/s/41664410/Xiaomi-TV-Box-Mi-Box-S-2nd-Gen-4K-UHD-me-WiFi-USB-2-0-2GB-RAM-kai-8GB-Apothikeytiko-CHoro-me-Leitourgiko-Android.html
divnt Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα γράψω στο υπάρχον. Έχω τη Samsung smart tv QE55Q70B. Αυτό που θέλω είναι να streamάρω ταινίες από το pc στη τηλεόραση. Ποια είναι η καλύτερη λύση για αυτό; Πχ chromecast; Θα παίζει σωστά η ανάλυση χωρίς κολλήματα 1080p; Μέχρι στιγμής βάζω/βγάζω usb φλασάκι, αλλά θα ήθελα κάτι πιο βολικό. Δοκίμασα το Plex, αλλά σε καμία περίπτωση δε λειτουργεί σωστά. Κολλάει συνέχεια. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από divnt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα