xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, comfuzio είπε Θα μπω και γω λίγο πιο μετά, είπα να πιάσω λίγο το single γιατί το online από ότι είδα δεν δίνει achievements (εκτός και αν εγώ κάνω κάτι λάθος). Χθες που έπαιξα πάντως δεν είχα lag, αν υπάρχει κάποιο θέμα μου λέτε να το δω αν και από τότε που έκοψα το double nat, ότι τρέχω εκεί πάει σφαίρα Κανονικά τα δίνει τα achievements ρε συ στο online. Γω κει τα μάζεψα δηλαδή ως τώρα ότι μάζεψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 54 minutes ago, xtrmsnpr said: Κανονικά τα δίνει τα achievements ρε συ στο online. Γω κει τα μάζεψα δηλαδή ως τώρα ότι μάζεψα. Υπό εξέταση λοιπόν! Υπόψιν, ο Server τρέχει και ας μην είναι κανείς μέσα, οπότε φροντίστε να έχετε φαγητά κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis808 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 30 minutes ago, comfuzio said: Υπό εξέταση λοιπόν! Υπόψιν, ο Server τρέχει και ας μην είναι κανείς μέσα, οπότε φροντίστε να έχετε φαγητά κτλ Δεν έτρεχε εμένα ο character όσο ήμουν οφφ. Δεν τον βρήκα δηλαδή πεινασμένο. Το λογικό είναι όντως να τρέχει. Δεν έχω βάση βέβαια ακόμα, είμαι προς αναζήτηση καλού μέρους 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, giannis808 είπε Δεν έτρεχε εμένα ο character όσο ήμουν οφφ. Δεν τον βρήκα δηλαδή πεινασμένο. Το λογικό είναι όντως να τρέχει. Δεν έχω βάση βέβαια ακόμα, είμαι προς αναζήτηση καλού μέρους 😂 Έχει επιλογή στα server configuration settings να μένει ο χαρακτήρας ingame αν πας offline εσύ, που σημαίνει να είναι ευάλωτος στα πάντα, για το hunger δε ξέρω, αλλά σίγουρα μπορεί να σε σκοτώσει κάποιος ή mobακι. Εμείς στον δικό μας dedicated την κλείσαμε την επιλογή αυτή, οπότε και offline να ο χρήστης ο χαρακτήρας του είναι εκτός σέρβερ και αυτός. Ίσως αυτό να εννοεί ο φίλος μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis808 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Just now, xtrmsnpr said: Έχει επιλογή στα server configuration settings να μένει ο χαρακτήρας ingame αν πας offline εσύ, που σημαίνει να είναι ευάλωτος στα πάντα, για το hunger δε ξέρω, αλλά σίγουρα μπορεί να σε σκοτώσει κάποιος ή mobακι. Εμείς στον δικό μας dedicated την κλείσαμε την επιλογή αυτή, οπότε και offline να ο χρήστης ο χαρακτήρας του είναι εκτός σέρβερ και αυτός. Ίσως αυτό να εννοεί ο φίλος μας. Πως είστε εσείς τώρα; Έχετε κόσμο; Θα μπω και σε σας να τσεκάρω αν έφτιαξαν τα θεματακια που είχα με τα lags Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, giannis808 είπε Πως είστε εσείς τώρα; Έχετε κόσμο; Θα μπω και σε σας να τσεκάρω αν έφτιαξαν τα θεματακια που είχα με τα lags Δε παρακολουθώ ενεργά ποιος μπαίνει, ίσως 6 απ'οτι είδα όταν ήμουν μέσα. Ο σερβερ έχει στηθεί για τη παρέα μου (4 άτομα)κυρίως, από κει και πέρα όποιος μπει για να υπάρχει και ο φόβος των raids και της μάχης είναι καλοδεχούμενος. Lag δεν είχαμε στον σέρβερ, σμουθ όλα, τουλάχιστον όχι με τόσα λίγα άτομα και γενικά ότι έχω hostαρει εκεί πάνω πάει σμουθ φτου φτου! Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis808 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 3 minutes ago, xtrmsnpr said: Δε παρακολουθώ ενεργά ποιος μπαίνει, ίσως 6 απ'οτι είδα όταν ήμουν μέσα. Ο σερβερ έχει στηθεί για τη παρέα μου (4 άτομα)κυρίως, από κει και πέρα όποιος μπει για να υπάρχει και ο φόβος των raids και της μάχης είναι καλοδεχούμενος. Lag δεν είχαμε στον σέρβερ, σμουθ όλα, τουλάχιστον όχι με τόσα λίγα άτομα και γενικά ότι έχω hostαρει εκεί πάνω πάει σμουθ φτου φτου! Το θέμα είναι ότι έτσι όπως είναι ο σερβερ θέλει παρέα για να παλέψεις με τα elite pals. Ίσως βέβαια απλά από πολύ εύκολο που είναι τώρα γίνει μέτριας δυσκολίας ακόμα και για ένα άτομο, οπότε να είναι ακόμα πιο fun το παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Έπρεπε να το περιμένω ότι θα είχαμε vid από Let's Game It Out. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, giannis808 είπε Το θέμα είναι ότι έτσι όπως είναι ο σερβερ θέλει παρέα για να παλέψεις με τα elite pals. Ίσως βέβαια απλά από πολύ εύκολο που είναι τώρα γίνει μέτριας δυσκολίας ακόμα και για ένα άτομο, οπότε να είναι ακόμα πιο fun το παιχνίδι Όλα τα survivals θέλουν παρέα. Εύκολο δε το λες αλλά it is what it is. Τα mobs σε κάνουν κομμάτια και τα pals αν είναι έστω 6-7lvl παραπάνω. Σίγουρα δεν είναι hardcore, και σίγουρα δεν είμαστε Κινέζοι φυλακισμένοι να φαρμαρουμε αιώνες για να κάνουμε κάτι 😝, τότε θα παίζαμε κάποιο mmo ή κάποιο της FS παιχνίδι. Για τα bossακια φαρμαρουμε λεβελ και πάμε, οκ τα ρίχνουμε αλλά το ξύλο είναι ξύλο που τρώμε. Μετά τους τόσους σερβερς που έχουμε στήσει και σε άλλους τόσους που έχουμε παίξει, έχουμε βρει το sweet spot που να αρέσει και σε μας και στον λαό. ------------ (Btw οτι settings βλέπετε στο ποστ με τον σέρβερ έχουν αλλάξει και θα αλλάξουν, αλλά προς τα πάνω αλλά προς τα κάνω. Τα περισσότερα, είναι για τα μπάζα γιατί δε λειτουργούν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigero88 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Παιδιά δεν έχω πολυκαταλαβει το game είναι rpg η κάθε φορά που μπαίνεις σε σέρβερ είναι new game ψαχνόμαστε 3-4αδα για κάτι καινούργιο αξίζει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, dimigero88 είπε Παιδιά δεν έχω πολυκαταλαβει το game είναι rpg η κάθε φορά που μπαίνεις σε σέρβερ είναι new game ψαχνόμαστε 3-4αδα για κάτι καινούργιο αξίζει ; είναι survival παιχνίδι οπως ολα τα αλλα survival παιχνίδια. Το progress σου μένει στον κάθε εναν server ξεχωριστά. πχ Αν παίξεις στον olawraia server και μπεις στον fotinofeggaraki server, τοτε στον 2ο θα ξεκινήσεις απο το 0. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Ο server χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο βαράει κάτι 100% cpu spikes και έχω λίγο lag, μετά με πετάει έξω και 1 λεπτό μετά είναι όλα καλά. Το κάνει και σε άλλους αυτό; Σε γενικές γραμμές είναι πολύ προβληματικό παιχνίδι, είτε στο online είτε σε local, έχω pals που πάνε κάτω από το έδαφος ή κολλάνε σε κάποιο αντικείμενο και παίζει να ψοφήσουν της πείνας. Οκ δεν έχω κάνει καλή βάση γιατί δεν ξέρω τον χάρτη για να εκφέρω άποψη σχετικά αλλά εκεί που είμαι δεν θα έπρεπε να είναι είναι πρόβλημα καθώς είναι κοντά σε starter area spawn. Έκανα και μια βόλτα σήμερα για να ανοίξω λίγο τα fast travel και βρήκα: Δεν πήγα κοντά κτλ αλλά καλή δουλειά όποιου και να είναι χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Και το changelog μετά το σημερινό update: Spoiler https://github.com/thijsvanloef/palworld-server-docker/releases/tag/0.19.0 Φαίνεται να πάει λίγο πιο καλά, ανέβασα και λίγο το xp rate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis808 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 49 minutes ago, comfuzio said: Και το changelog μετά το σημερινό update: Hide contents https://github.com/thijsvanloef/palworld-server-docker/releases/tag/0.19.0 Φαίνεται να πάει λίγο πιο καλά, ανέβασα και λίγο το xp rate. Ήρθε update στο steam game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 3 minutes ago, giannis808 said: Ήρθε update στο steam game? Server side update όχι για το client Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα