GjokerR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Στις 22/1/2024 στις 10:10 ΜΜ, Arkin είπε Φανταστειτε ποσο θα πουλαγε ενα κανονικο pokemon παιχνιδι στο steam. Αλλα ειπαμε Nindy με τα απειρα κολληματα της. Η ενα zelda ενα mario native. Ποτε δεν ειναι αργα παντως ειδικα αν δουμε απο τη sony που κανει χρυσες δουλειες. Μα δεν είναι pokemon game πέραν του artstyle (και αυτό κατά το ήμισυ). Open world survival με καραμπινάτες επιρροές από ark και αντί για τους δεινόσαυρους έχει destinct enough not pokemon... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Για να καταλάβω. Μπορεί να μαζευτεί με ομάδα 2-3ων ατόμων και να παίζετε τους "εκπαιδευτές" των "δήθεν Πόκεμον"; Με το παρεάκι αυτό να ξεχύνεται στα βουνά, τα λαγκάδια και τις διάσπαρτες πόλεις να δίνει μάχες με άλλα παρεακια και palποκεμακιατερατακια με Γκάνια, να φτιάχνει δικές του βάσεις και να πιάνει τα δικά του ποκεπαλμακια; Δηλαδή σαν τύπου coop pokemon που παίζαμε στα παιδικά μας χρόνια στο Gameboy; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Έριξα και εγώ ένα 5ωρω σήμερα. Για early access είναι σε αρκετά καλή κατάσταση η εγώ δεν είδα μπαγκ, κάτι ανιμετιον θέματα(τίποτα το σπουδαίο) σε 2πλο παιχνίδι. Καλή φάση είναι και περνάει η ώρα νεράκι. Κάτι έχεις να κάνεις. Το μπειζ μπιλτ είναι καλό κάθε παλ έχει τα πλεονεκτήματα του. Ένα μπος μόνο έριξα με τη μικρή ακόμη λεβελ 10. Γενικά διασκεδαστικό παιχνίδι ο χρόνος θα δείξει πως θα πάει, γιατί και στο αρκ έτρωγα ώρες και μόλις έφτανες σ ένα λεβελ βαριόσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλή μέρες! Ξέρει κανείς να μου εξηγήσει τι γίνεται με το multiplayer? εννοώ εγώ ξεκίνησα single game, όταν πήγα να μπω στο multiplayer κάτι μου έβγαλε ότι θα χάσω αντικείμενα αν δεν μπει η κλαν μου. Δεν ειμαινσε κλαν. δεν πολύ κατάλαβα.. έχει κανείς ιδέα τι παίζει? Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από emperor4her Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σα διευκρίνιση για μελλοντικούς παίχτες: Το παιχνίδι είναι σα το ARK με πιο toony γραφικά απλώς. Δηλαδή όσοι νομίζετε ότι θα παίξετε Πόκεμον, κάπου κάνετε λάθος. Δεν είστε εκπαιδευτές σε καμία περίπτωση. Δεν έχει κάποια σχέση. Δε βοηθάει και η περιγραφή του θέματος ιδιαίτερα, σχεδόν καθόλου θα έλεγα. Και νομίζω ότι γι'αυτό έκανε και τόσο τρελούς αριθμούς, γιατί από τη παραπληροφόρηση που μοιράζεται γενικά από τον κόσμο, ότι είναι Πόκεμον κλώνος, ουσιαστικά δεν έχει κάποια σχέση εν τέλει, και έτσι ο κόσμος το αγοράζει (αλλά χωρίς να ξενερώνει). Ίσως 1% άντε, είμαι γενναιόδωρος επειδή κάποια pals πολεμάνε για σένα με αλλα pals και παίχτες. Καθαρό survival παιχνίδι είναι! Έχει όλους τους μηχανισμούς ενός survival παιχνιδιού, με το crafting του, τα τέρατα του, το farming, το exploration, το base building, το σύστημα hunger του, τις συνταγές του, το leveling system. Και απλώς υπάρχουν τα pals, που αν τα πιάσεις θα σε βοηθήσουν στη "ζωή σου". Άλλα μαζεύουν resources, αλλά πολεμάνε, άλλα κάνουν άμυνα, άλλα φτιάχνουν συνταγές, άλλα craftαρουν κτλ. Τα palbox που φτιάχνεις για να πιάνεις τα pals, είναι πιο πολύ για να τα μεταφέρεις για να τα βάζεις να κάνουν ενέργειες. Στο ark έχει αντίστοιχo engram που λέγεται cryopod που κρατάς εκεί μέσα τον δεινόσαυρο και μπορείς να τον εμφανίσεις όταν το πετάξεις στο έδαφος. Και για πλάκα το λέγαμε PokeBall. Ε ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι το palbox και η φάση του Πόκεμον αρχίζει και σταματάει εκεί και άντε ότι κάποια pals ίσως να θυμίζουν κάποια ποκεμονς, τίποτα άλλο. Δεν έπαιξα αρκετά για να καταλάβω το scale του χάρτη, αν είναι τόσο αχανές όσο δείχνει τότε πολύ ωραία, θα έχει ενδιαφέρον. Αν όχι, οκ, τι είχαμε τι χάσαμε. Ωραίο παιχνίδι είναι, αρκετά fun2play. Τα γραφικά είναι απαλά στο μάτι και ωραία. Τα pals όμορφα. Ωραίο survival παιχνίδι. Κάποιοι crafting μηχανισμοί δείχνουν λίγο χαζοί, είναι έτσι για να κάνουν δουλειά τα pals βέβαια, ίσως αλλαχτεί στο μέλλον. Τρέχει ωραία, ακόμα και στο λαπτοπακι 4ετιας που έχω. Μακάρι να αποκτήσει ακόμα καλύτερο support από το ark και να μη γίνουν άπληστοι σαν αυτούς και βγάλουν ένα σορό πανάκριβα expansion maps. Και εννοείται να μη φλοπάρει και κλαίμε τα λεφτά μας! All the best λοιπόν και μπράβο στους devs. Για τον σέρβερ θα σας έχω νέα τις επόμενες μέρες. Βέβαια δε νομίζω να σηκώνει 32 άτομα η γραμμή μου, αλλά βλέποντας και κάνοντας. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από xtrmsnpr 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Σα διευκρίνιση για μελλοντικούς παίχτες: Το παιχνίδι είναι σα το ARK με πιο toony γραφικά απλώς. Δηλαδή όσοι νομίζετε ότι θα παίξετε Πόκεμον, κάπου κάνετε λάθος. Δεν είστε εκπαιδευτές σε καμία περίπτωση. Δεν έχει κάποια σχέση. Δε βοηθάει και η περιγραφή του θέματος ιδιαίτερα, σχεδόν καθόλου θα έλεγα. Και νομίζω ότι γι'αυτό έκανε και τόσο τρελούς αριθμούς, γιατί από τη παραπληροφόρηση που μοιράζεται γενικά από τον κόσμο, ότι είναι Πόκεμον κλώνος, ουσιαστικά δεν έχει κάποια σχέση εν τέλει σχέση, ο κόσμος το αγοράζει (αλλά χωρίς να ξενερώνει). Ίσως 1% άντε, είμαι γενναιόδωρος επειδή κάποια pals πολεμάνε για σένα με αλλα pals και παίχτες. Καθαρό survival παιχνίδι είναι! Έχει όλους τους μηχανισμούς ενός survival παιχνιδιού, με το crafting του, τα τέρατα του, το farming, το exploration, το base building, το σύστημα hunger του, τις συνταγές του, το leveling system. Και απλώς υπάρχουν τα pals, που αν τα πιάσεις θα σε βοηθήσουν στη "ζωή σου". Άλλα μαζεύουν resources, αλλά πολεμάνε, άλλα κάνουν άμυνα, άλλα φτιάχνουν συνταγές, άλλα craftαρουν κτλ. Τα palbox που φτιάχνεις για να πιάνεις τα pals, είναι πιο πολύ για να τα μεταφέρεις για να τα βάζεις να κάνουν ενέργειες. Στο ark έχει αντίστοιχo engram που λέγεται cryopod που κρατάς εκεί μέσα τον δεινόσαυρο και μπορείς να τον εμφανίσεις όταν το πετάξεις στο έδαφος. Και για πλάκα το λέγαμε PokeBall. Ε ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι το palbox και η φάση του Πόκεμον αρχίζει και σταματάει εκεί και άντε ότι κάποια pals ίσως να θυμίζουν κάποια ποκεμονς, τίποτα άλλο. Δεν έπαιξα αρκετά για να καταλάβω το scale του χάρτη, αν είναι τόσο αχανές όσο δείχνει τότε πολύ ωραία, θα έχει ενδιαφέρον. Αν όχι, οκ, τι είχαμε τι χάσαμε. Ωραίο παιχνίδι είναι, αρκετά fun2play. Τα γραφικά είναι απαλά στο μάτι και ωραία. Τα pals όμορφα. Ωραίο survival παιχνίδι. Κάποιοι crafting μηχανισμοί δείχνουν λίγο χαζοί, είναι έτσι για να κάνουν δουλειά τα pals βέβαια, ίσως αλλαχτεί στο μέλλον. Τρέχει ωραία, ακόμα και στο λαπτοπακι 4ετιας που έχω. Μακάρι να αποκτήσει ακόμα καλύτερο support από το ark και να μη γίνουν άπληστοι σαν αυτούς και βγάλουν ένα σορό πανάκριβα expansion maps. Και εννοείται να μη φλοπάρει και κλαίμε τα λεφτά μας! All the best λοιπόν και μπράβο στους devs. Για τον σέρβερ θα σας έχω νέα τις επόμενες μέρες. Βέβαια δε νομίζω να σηκώνει 32 άτομα η γραμμή μου, αλλά βλέποντας και κάνοντας. Οταν υπάρχει server πες μου χαβαλέ θα εχει και με παρέα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 23 λεπτά πριν, SPANK είπε Οταν υπάρχει server πες μου χαβαλέ θα εχει και με παρέα Εννοείται! Ο σερβερ θα φτιαχτεί κυρίως για την παρέα των 4αρων της παρέας, με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά ωραίο survival γίνεται όταν υπάρχει pvp γι'αυτό θα δωθεί πρόσβαση και σε άλλα άτομα. Να μπορεί να γίνει χαβαλές και καμία μάχη. Απλώς οι οδηγοί που υπάρχουν ως τώρα είναι γτπ. Άλλοι μισοί, άλλοι με λάθος πληροφορίες. Μέχρι και η ίδια η εταιρία μισές πληροφορίες δίνει. Αλλά τα χω βρει και τα ετοιμάζω ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Εννοείται! Ο σερβερ θα φτιαχτεί κυρίως για την παρέα των 4αρων της παρέας, με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά ωραίο survival γίνεται όταν υπάρχει pvp γι'αυτό θα δωθεί πρόσβαση και σε άλλα άτομα. Να μπορεί να γίνει χαβαλές και καμία μάχη. Απλώς οι οδηγοί που υπάρχουν ως τώρα είναι γτπ. Άλλοι μισοί, άλλοι με λάθος πληροφορίες. Μέχρι και η ίδια η εταιρία μισές πληροφορίες δίνει. Αλλά τα χω βρει και τα ετοιμάζω ήδη. Δεν ξέρω πως λειτουργεί ακόμη αλλά νομίζω για να συνδεθούμε πρέπει να είσαι online ; 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, xtrmsnpr said: Το παιχνίδι είναι σα το ARK με πιο toony γραφικά απλώς. Δηλαδή όσοι νομίζετε ότι θα παίξετε Πόκεμον, κάπου κάνετε λάθος. Δεν είστε εκπαιδευτές σε καμία περίπτωση. Δεν έχει κάποια σχέση. Δε βοηθάει και η περιγραφή του θέματος ιδιαίτερα, σχεδόν καθόλου θα έλεγα. Και νομίζω ότι γι'αυτό έκανε και τόσο τρελούς αριθμούς, γιατί από τη παραπληροφόρηση που μοιράζεται γενικά από τον κόσμο, ότι είναι Πόκεμον κλώνος, ουσιαστικά δεν έχει κάποια σχέση εν τέλει σχέση, ο κόσμος το αγοράζει (αλλά χωρίς να ξενερώνει). Ίσως 1% άντε, είμαι γενναιόδωρος επειδή κάποια pals πολεμάνε για σένα με αλλα pals και παίχτες. Πέραν της εκπαίδευσης, για να είναι καθαρό Pokemon game, θα πρέπει να είναι turn-based! 😄 Εμένα πάντως το Palworld μου άρεσε ακριβώς γιατί δεν είναι μόνο Pokemon. Είχα λιώσει το Sword στο Switch αλλά μετά από ένα σημείο βαρέθηκα και το παράτησα στα μισά. Τουλάχιστον με το Palworld βλέπουμε μια διαφορετική προσέγγιση, ειδικά για τους fan του survival που είναι και της μόδας τελευταία. Η πλάκα είναι πως ούτε τα survival μου αρέσουν γενικά, αλλά το συγκεκριμένο κάτι μου έκανε κλικ και το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ. Πιστεύω με ένα σωστό PvE και cloud servers θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 57 λεπτά πριν, SPANK είπε Δεν ξέρω πως λειτουργεί ακόμη αλλά νομίζω για να συνδεθούμε πρέπει να είσαι online ; 🤔 Όχι όχι. Θα είναι dedicated server, στο μηχάνημα που έχω φτιάξει σπίτι γι'αυτό το σκοπό. 24/7 τρέχει, εκτός από τις μέρες που έχει διακοπή ρεύματος η ΔΕΗ. 6 λεπτά πριν, nzeppos είπε Πέραν της εκπαίδευσης, για να είναι καθαρό Pokemon game, θα πρέπει να είναι turn-based! 😄 Εμένα πάντως το Palworld μου άρεσε ακριβώς γιατί δεν είναι μόνο Pokemon. Είχα λιώσει το Sword στο Switch αλλά μετά από ένα σημείο βαρέθηκα και το παράτησα στα μισά. Τουλάχιστον με το Palworld βλέπουμε μια διαφορετική προσέγγιση, ειδικά για τους fan του survival που είναι και της μόδας τελευταία. Η πλάκα είναι πως ούτε τα survival μου αρέσουν γενικά, αλλά το συγκεκριμένο κάτι μου έκανε κλικ και το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ. Πιστεύω με ένα σωστό PvE και cloud servers θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Είναι και το turn based σωστά. Ωραίο survival είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Εκτός από τα boss στο χάρτη έχει και boss σε dungeon που δε φαίνονται στο χάρτη, σε ένα που έβγαλα είχε και χρόνο, όχι όπως του tutorial για τη μάχη, αλλά πόσο θα υπάρχει το boss στο dungeon Τα pals μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως mount με το κατάλληλο εξοπλισμό, σέλες κτλ Το παιχνίδι είχε 2m+ παίχτες πριν λιγο αν συνεχίσει έτσι θα το δείχνει ο ant1 και θα προειδοποιεί τους γονείς να σώσουν τα παιδιά τους 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis808 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 hours ago, xtrmsnpr said: Όχι όχι. Θα είναι dedicated server, στο μηχάνημα που έχω φτιάξει σπίτι γι'αυτό το σκοπό. 24/7 τρέχει, εκτός από τις μέρες που έχει διακοπή ρεύματος η ΔΕΗ. Είναι και το turn based σωστά. Ωραίο survival είναι. Αναμένουμε τον σερβερ. Ο Φλεβάρης θα είναι ο μήνας με τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο εβερ για μένα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Mr Aris said: Το παιχνίδι είχε 2m+ παίχτες πριν λιγο αν συνεχίσει έτσι θα το δείχνει ο ant1 και θα προειδοποιεί τους γονείς να σώσουν τα παιδιά τους 🤣 Όσο έχουν CS, Dota και PUBG μαζί. Αν είναι δυνατόν. Είχε να γίνει τέτοιο πράγμα από εποχής Carmageddon που το βλέπαμε στα δελτία ειδήσεων. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από nzeppos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, nzeppos είπε Είχε να γίνει τέτοιο πράγμα από εποχής Carmageddon που το βλέπαμε στα δελτία ειδήσεων. Off-topic: Ωραίες εποχές. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakos7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου εχει κανεις σας θεματα με freezes στο game . μεχρι να του freezarei και το pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα