Προς το περιεχόμενο

Palworld

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φανταστειτε ποσο θα πουλαγε ενα κανονικο pokemon παιχνιδι στο steam. Αλλα ειπαμε Nindy με τα απειρα κολληματα της. Η ενα zelda ενα mario native. Ποτε δεν ειναι αργα παντως ειδικα αν δουμε απο τη sony που κανει χρυσες δουλειες.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Περιμένω μπας και βγάλουν νεώτερη έκδοση να το δοκιμάσω το παιχνίδι μέσω gamepass.

Αν ήταν καθαρό pokemon παιχνίδι, θα το είχα χτυπήσει εχτές, αλλά τα περί Valheim/Arc με κρατάνε από αγορά.

Αν θες πιο pokemon based δες το temtem

Λίγο fine tuning  θέλει και του δίνω 10αρι, τα 26 που ζητάει είναι κλοπή για τους 4? ανθρώπους που το δημιούργησαν. Ελπίζω να βγάλει πολύ χρήμα η τετράδα.

Πόκεμον παιχνίδι δεν έχω ακουμπήσει ποτέ ούτε είμαι φαν γενικότερα, μικρή σημασία έχει, τούτο είναι ένα ακόμα παιχνίδι και ως παιχνίδι θες να περάσεις καλά παίζοντας το.

Το βράδυ που έκλεισα το πισι, αναγκαστικά γιατί παρά πέρασε η ώρα, τραγούδησα το, τα περασαμ όμορφα και τούτη τη βραδιά 🥳🤣🤣

Έχει διάφορα να ασχοληθείς , 100+ ζα να πιάσεις, μοιάζει πολύ με Πόκεμον σε αυτό, υπάρχει μία μπάλα που τη πετάς πάνω στα ζα και τα εγκλωβιζει στο εσωτερικό της 

Τα ζα μπορούν να κάνουν διάφορες δουλειές, να σπάνε πέτρες  να κόβουν ξύλα να καλλιεργούν βατόμουρα να βοηθάνε στην άμυνα της βάσης αν στη πέσει κανείς, αλλά ακόμη και στα παιχνίδια δεν υπάρχουν 100% δούλοι, μας έχει καταστρέψει η κορεκτιλα 🤣, πρέπει να έχουν κρεβάτι φαΐ και.. Τζακούζι 👀🤣 αλλιώς έχουν και αυτά τα ψυχολογικά τους. 

Αν χτυπήσεις ένα πρόβατο από μια παρέα 5 προβάτων με σκοπό να πιάσεις ένα, οι φίλοι του θα πολεμήσουν μέχρι τελευταίας ρανίδας και το χειρότερο θα εμπνευσουν τους περαστικούς πιθήκους αλεπούδες κτλ να έρθουν να βοηθήσουν το πρόβατο και δε θα προλάβεις να πεις συγνώμη 🤣

Έχει μεγάλο χάρτη να ψάξεις για σεντούκια, νέα παλς πρώτες ύλες για να κατασκευάσεις νέα όπλα αντικείμενα κτλ, υπάρχει currency, δεν έχω βρει κάποιον έμπορο ακόμα. 

Ο ήρωας ξέρει να σκαρφαλώνει σχεδόν παντού, να κολυμπάει, πνίγηκα μία φορά 🤔 ή κάτι με πείραξε μέσα στο νερό, δε κατάλαβα από τι πέθανα

Και το βασικότερο πριν ξεκινήσεις ένα σόλο σε custom δυσκολία έχει να επέμβεις στα πάντα σε τι βαθμό τα θες 🥳 οπότε μπορείς να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου ώστε να περάσεις καλά παίζοντας με το τρόπο που θες

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έφαγα 2 bosses και μου έδωσε την δυνατότητα αν συνδιάσω 2 ίδια pal του ίδιου είδους και φτιάχνει ενα δυνατότερο καθώς και μηχάνημα που κάνει hatch αυγά με pal που βρίσκεις διάσπαρτα.

Edit : Πόσο μεγάλο scale να έχει πραγματικά .... και early access

20240123135348_1.jpg

Επεξ/σία από SPANK
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Μόλις έφαγα 2 bosses και μου έδωσε την δυνατότητα αν συνδιάσω 2 ίδια pal του ίδιου είδους και φτιάχνει ενα δυνατότερο καθώς και μηχάνημα που κάνει hatch αυγά με pal που βρίσκεις διάσπαρτα.

Edit : Πόσο μεγάλο scale να έχει πραγματικά .... και early access

20240123135348_1.jpg

Φαντασου ένα map με pvp, να φτιάχνει ο καθενας combo τα pal και να πηγαίνεις team με αλλους βάση vs βάση.

Στο xbox πήρε έκανε κάποιο update

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, kajwbtfe said:

Τι κουπόνι είχες αν επιτρέπεται?Εμένα μου βγαίνει να το πληρώσω 24.86.. 

Ένα AKS13-κάτι που έδινε το Allkeyshop για -13%, όμως δεν έπαιζε όταν το έβαζα από μόνο του. Έπρεπε να πάω ντε και σώνει μέσω affiliate link. Άρα πήγαινε εδώ, πάτα στο Driffle και πριν την πληρωμή βάλε αυτό το AKS9* που δίνει τώρα. Βγαίνει τελική 22,61.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Thanks 1

Εβαλα να το δοκιμάσω χωρίς να έχω ψάξει τι παίζει σε gameplay με το συγκεκριμένο παιχνίδι πέραν του ''pokemon with guns'' που γράφεται δεξιά και αριστερά.

Το παιχνίδι δεν έχει κάποιο  story mode/campaign αλά pokemon, πέραν του online/multiplayer.

Πατάει περισσότερο πάνω στο survival/crafting που έχουν άλλα παιχνίδια όπως το Valheim και ειδικά το Arc Survival. 

Αρα σε όποιον δεν του αρέσουν τα παραπάνω παιχνίδια και το crafting, να τα έχει υπόψη.

Εγώ που δεν είναι του τύπου μου αυτα τα παιχνίδια, θα ασχοληθώ λίγο αυτό τον μήνα με το Palworld μέχρι να βγούν άλλα παιχνίδια από Φλεβάρη μεριά.

• Like 1

7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εβαλα να το δοκιμάσω χωρίς να έχω ψάξει τι παίζει σε gameplay με το συγκεκριμένο παιχνίδι πέραν του ''pokemon with guns'' που γράφεται δεξιά και αριστερά.

Το παιχνίδι δεν έχει κάποιο  story mode/campaign αλά pokemon, πέραν του online/multiplayer.

Πατάει περισσότερο πάνω στο survival/crafting που έχουν άλλα παιχνίδια όπως το Valheim και ειδικά το Arc Survival. 

Αρα σε όποιον δεν του αρέσουν τα παραπάνω παιχνίδια και το crafting, να τα έχει υπόψη.

Εγώ που δεν είναι του τύπου μου αυτα τα παιχνίδια, θα ασχοληθώ λίγο αυτό τον μήνα με το Palworld μέχρι να βγούν άλλα παιχνίδια από Φλεβάρη μεριά.

Και εγώ σε τέτοια φάση είμαι παίζω μέχρι να βγουν τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν αν και το παιχνίδι ειναι χαλαρό και έχει χαβαλε οπότε θα παίζω που και που , προσωπικά πάντως το παίζω μόνος μου και έχει αρκετό πράγμα από bosses dungeons κτλπ να ασχοληθείς 

Αν θελετε κατι με πιο story based με campaign κτλ δοκιμαστε το Temtem. Εξαιρετικο παιχνιδι αλα pokemon style με πολλα πλασματακια για να βρουμε και να πιασουμε και γενικα σε γραφικα ειναι παρομοιο με το Pokémon: Let's Go, Pikachu! και ειναι οτι πιο κοντινο μπορουμε να εχουμε στον υπολογιστη. Το Palworld εχει διαφορετικη φιλοσοφια και διαφορετικο gameplay.

• Like 1

21 λεπτά πριν, SPANK είπε

Και εγώ σε τέτοια φάση είμαι παίζω μέχρι να βγουν τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν αν και το παιχνίδι ειναι χαλαρό και έχει χαβαλε οπότε θα παίζω που και που , προσωπικά πάντως το παίζω μόνος μου και έχει αρκετό πράγμα από bosses dungeons κτλπ να ασχοληθείς 

Εμένα δυστηχώς δεν βλέπω να με κρατάει λόγω του crafting,που είχα την ελπίδα να μην είναι υποχρεωτικό.

Υπάρχει βέβαια και το άλλο άκρο όπως η παρακάτω αυστηρή άποψη από Eurogamer

https://www.eurogamer.net/is-palworld-actually-any-good-of-course-not

Εντωμεταξύ τι αισχοκερδεια παίζει στο παιχνίδι? 3κ για να πάρεις μία κότα 🤣 

Τα dungeon χρειάζονται χάρτη, δε τη πάλευα να βρω την έξοδο 

Αν πάρεις κάποιο παλ με μεγαλύτερο Level από σένα, έχω ένα 23 ενώ ειμαι 13 στο φέρνει στο λεβελ σου, οκ δίκαιο θα έκανε το παιχνίδι πολύ εύκολο

Τα παλ κάνουν ζωαρα στη βάση και κάθε τόσο λουφαρουν κολλημένα σε πέτρες, πρέπει να πατσαριστει αυτό 

Βράδυ τα πράσινα αντικείμενα που χρειάζονται για το άγαλμα φωτίζουν από χιλιόμετρα μακριά, κυριολεκτικά, οπότε είναι πολύ εύκολο να εντοπιστούν 

• Like 1

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εμένα δυστηχώς δεν βλέπω να με κρατάει λόγω του crafting,που είχα την ελπίδα να μην είναι υποχρεωτικό.

Υπάρχει βέβαια και το άλλο άκρο όπως η παρακάτω αυστηρή άποψη από Eurogamer

https://www.eurogamer.net/is-palworld-actually-any-good-of-course-not

Ούτε εμένα μου αρέσουν τα crafting αλλά τον συνδιάζει με άλλα πράγματα που μου αρέσουν οπότε καλό είναι να σκοτώνεις λίγο χρόνο 🤣

Όπως και να έχει γούστα είναι αυτά 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...