alet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Δεν ειδα κανένα πρόβλημα από τα παραπάνω. Μόνο delete δεν δοκίμασα βέβαια. Coop και quit game κανονικα Nταξ το coop ειναι θεμα σερβερ ,το εχουν αρκετοι το θέμα. Δεν σου βγαζει δλδ αυτη την οθόνη στο gamepass και εχεις επιλογη καπως για quit? https://imgur.com/a/yjettAx Επίσης στα options δεν έχει επιλογή να αλλάξω το keybind του build απο το Β. Ok εγώ δεν πλήρωσα για το game γιατί έχω το gamepass να τρέχει έτσι κι αλλιώς, αλλά στο Steam που το αγοράζεις ελπιζω να μην έχει τέτοια αστεία θέματα. Είπαμε early access αλλά το 30ρι, 30ρι Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από alet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, alet είπε Nταξ το coop ειναι θεμα σερβερ ,το εχουν αρκετοι το θέμα. Δεν σου βγαζει δλδ αυτη την οθόνη στο gamepass και εχεις επιλογη καπως για quit? https://imgur.com/a/yjettAx Επίσης στα options δεν έχει επιλογή να αλλάξω το keybind του build απο το Β. Ok εγώ δεν πλήρωσα για το game γιατί έχω το gamepass να τρέχει έτσι κι αλλιώς, αλλά στο Steam που το αγοράζεις ελπιζω να μην έχει τέτοια αστεία θέματα. Είπαμε early access αλλά το 30ρι, 30ρι Α ωπα.λαθος καταλαβα.νομιζα ότι εννοούσες ότι δεν έχει quit game την ωρα που είσαι στο game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, alet said: αλλά στο Steam που το αγοράζεις ελπιζω να μην έχει τέτοια αστεία θέματα. Η Steam έκδοση έχει κανονικά Quit στο αρχικό μενού. https://www.windowscentral.com/gaming/palworld-dev-explains-steam-xbox-differences-missing-features Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Έβαλα να το χαζέψω 10 λεπτά και τελικά έφτασα λέβελ 11 εγώ, λέβελ 8 η βάση και πρόλαβα να μαζέψω καμια 35αριά Pals (κυρίως κοτόπουλα και προβατίνες). Πλάκα έχει. Φαίνεται να είναι πολύ καλύτερο από Valheim (το τελευταίο μία που το αγόρασα και έπαιξα ένα 3ωρο και μία που δεν το έβαλα ποτέ ξανά). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, nzeppos είπε Έβαλα να το χαζέψω 10 λεπτά και τελικά έφτασα λέβελ 11 εγώ, λέβελ 8 η βάση και πρόλαβα να μαζέψω καμια 35αριά Pals (κυρίως κοτόπουλα και προβατίνες). Πλάκα έχει. Φαίνεται να είναι πολύ καλύτερο από Valheim (το τελευταίο μία που το αγόρασα και έπαιξα ένα 3ωρο και μία που δεν το έβαλα ποτέ ξανά). Αν πιάσεις πολλά από τα ίδια δυναμώνουν και ξεκλειδώνουν και abilities νομίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν ήμουν φαν πότε των Πόκεμον αλλά θα το δοκιμάσω αν είναι. Αφού είναι στο gamepass why not. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Τι έγινε έλεος. Μπάλα παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Ναι αυτό λέμε, στο gamepass είναι εντελώς παλιά έκδοση. Δεν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Απαράδεκτη η Microsoft ένα update να κάνει βδομάδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Και solo πάντως που το παίζω είναι αρκετά διασκεδαστικό και χαλαρό γιατί δεν έχεις κανέναν να σου κάνει ντου , εκτός από ορδές με pals ή κανονικούς ανθρώπους που κάνουν επιδρομές οπότε πρέπει να είσαι οχυρωμένος καλά. Έχω βρει και dungeons αλλά ακόμη δεν έχω έχω δοκιμάσει μέχρι να δυναμώσουν τα pals. Φαίνεται πάντως ότι έχει αρκετά πράγματα για early access να εξερευνήσεις στον χάρτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Πέφτει πολύ ψοφος όμως. Έχω κάνει μλκια που δεν έχω ανεβάσει το hp. ,κάποια με έχουν 2 χιτο. Κοντά στα lvl μου 12. Πρέπει να φτιάξω τόξα κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Πέφτει πολύ ψοφος όμως. Έχω κάνει μλκια που δεν έχω ανεβάσει το hp. ,κάποια με έχουν 2 χιτο. Κοντά στα lvl μου 12. Πρέπει να φτιάξω τόξα κτλπ Θέλει δουλίτσα ναι και εγώ ακόμη δεν έχω ασχοληθεί με τα stats τους τα οποία μπορείς να ανεβάσεις επιπλέον , για την ώρα ανεβαίνουν τα stats με τα levels που παίρνουν , αλλιώς ανεβάζεις επιπλέον αν φτιάξεις το άγαλμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Άντε το πήρα και για εμένα να το δούμε. Τελικά, 15.8GB είναι στο στιμ και ποιάνει 20.7GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Το έφτιαξα το άγαλμα για τα stats αλλά είναι τόση φασαρία να βρεις αυτά τα πράσινα κολοκύθια που χρειάζονται ως tokens που εγκατέλειψα την προσπάθεια. Για το πρώτο upgrade θες μόνο ένα πράσινο, αλλά για το δεύτερο θέλει 4. Αυτό που μου έκανε διαφορά ήταν το τόξο που πετάει τρία βέλη αλλά μετράνε σαν ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, GnsP είπε Ναι αυτό λέμε, στο gamepass είναι εντελώς παλιά έκδοση. Δεν αξίζει. Περιμένω μπας και βγάλουν νεώτερη έκδοση να το δοκιμάσω το παιχνίδι μέσω gamepass. Αν ήταν καθαρό pokemon παιχνίδι, θα το είχα χτυπήσει εχτές, αλλά τα περί Valheim/Arc με κρατάνε από αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα