whiteman7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, GnsP είπε Στο gamepass έχουν παλία version. στο game pass ειναι 16g 40 ειναι στο steam νομιζω
Arkin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 21 ευρω παιζει απο driffle που ειναι τιμιοτατη τιμη πιστευω.
plr77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, SPANK είπε 82P575 , Νομίζω όμως οτι πρέπει να ειμαι συνδεδεμένος και εγω δε με βαζει
SPANK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, plr77 είπε δε με βαζει Ναι πρέπει να είμαι online αλλιώς για να παίζουμε όλοι πρέπει να είσαι σε online server ή σε dedicated που θα είναι online με κωδικό
plr77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Ναι πρέπει να είμαι online αλλιώς για να παίζουμε όλοι πρέπει να είσαι σε online server ή σε dedicated που θα είναι online με κωδικό δε ξερω καθολου
nzeppos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 45 minutes ago, Arkin said: 21 ευρω παιζει απο driffle που ειναι τιμιοτατη τιμη πιστευω. Είναι. Ετσιμπήθη: 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Για πείτε όσοι παίζετε, είναι fun ; Ή θα ξεφουσκώσει σαν το Valheim ; 3
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 28 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Για πείτε όσοι παίζετε, είναι fun ; Ή θα ξεφουσκώσει σαν το Valheim ; Στο χέρι τους είναι. Τις βάσεις τις έχει για να γίνει η επόμενη ευρωμηχανη τύπου fortnite αν υποστηριχτει από τους ίδιους και από καναν μεγάλο.
alet Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου θεματακια σε Gamepass Αδύνατο να συνδεθώ σε game φίλου,οπως και αυτός να συνδεθει σε δικό μου. Για να κάνω delete κάποιον κόσμο δεν υπήρχε επιλογη και επρεπε να πληκτρολογήσω "DELETE" και να κανω confirm 😂 Δεν βλέπω επιλογη απο το κεντρικό μενου να κάνω exit και εκανα Alt+f4 Μεθαυριο αλλη μια ευκαιρία,μετά παίρνει πούλο
giannis808 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 5 minutes ago, alet said: θεματακια σε Gamepass Αδύνατο να συνδεθώ σε game φίλου,οπως και αυτός να συνδεθει σε δικό μου. Για να κάνω delete κάποιον κόσμο δεν υπήρχε επιλογη και επρεπε να πληκτρολογήσω "DELETE" και να κανω confirm 😂 Δεν βλέπω επιλογη απο το κεντρικό μενου να κάνω exit και εκανα Alt+f4 Μεθαυριο αλλη μια ευκαιρία,μετά παίρνει πούλο Έχει στο esc για έξοδο, απλά δεν το λέει exit, έχει έναν περίεργο όρο. Είναι εκεί τέρμα κάτω αν θυμάμαι καλά
alet Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, giannis808 είπε Έχει στο esc για έξοδο, απλά δεν το λέει exit, έχει έναν περίεργο όρο. Είναι εκεί τέρμα κάτω αν θυμάμαι καλά Δεν ειδα τέτοιο πράγμα και διαβάζω οτι δεν είμαι ο μόνος https://www.reddit.com/r/Palworld/s/uiikR3HeND
giannis808 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 16 minutes ago, alet said: Δεν ειδα τέτοιο πράγμα και διαβάζω οτι δεν είμαι ο μόνος https://www.reddit.com/r/Palworld/s/uiikR3HeND Νομίζω είναι steam version το δικο μου
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, alet είπε θεματακια σε Gamepass Αδύνατο να συνδεθώ σε game φίλου,οπως και αυτός να συνδεθει σε δικό μου. Για να κάνω delete κάποιον κόσμο δεν υπήρχε επιλογη και επρεπε να πληκτρολογήσω "DELETE" και να κανω confirm 😂 Δεν βλέπω επιλογη απο το κεντρικό μενου να κάνω exit και εκανα Alt+f4 Μεθαυριο αλλη μια ευκαιρία,μετά παίρνει πούλο Δεν ειδα κανένα πρόβλημα από τα παραπάνω. Μόνο delete δεν δοκίμασα βέβαια. Coop και quit game κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα