Aris-leme Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Οκ μόλις το πήρα για την κόρη να το δω κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Ξέρουμε αν παίζει σε Mac; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Malthador είπε Ξέρουμε αν παίζει σε Mac; Σε steam deck πάντως παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 3 minutes ago, chrisgewrgi said: Σε steam deck πάντως παίζει. Ναι αυτό βλέπω, θα το τσιμπήσω για μια δοκιμή κι αν δεν είναι του γούστου μου θα πάει για refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Aris-leme είπε Οκ μόλις το πήρα για την κόρη να το δω κιόλας. Στην αρχη μόνο θελει κανα μισαωρο να δει πως δουλεύει το όλο πραμα και μετα είναι εύκολο.πχ για να κραφταρεις κάτι πρώτα πρέπει να το ξεκλειδώσεις με points από το technology. Να μάθει τουλάχιστον τα αρχικα ποκεμον για ποια δουλειά ειναι για να βοηθάνε. Πχ οι γάτοι σκάβουν πέτρες που ειναι γύρω γύρω από την βάση σου. Τα όρια της βάσης σου είναι με μπλε γραμμή. Σημαντικό είναι να βρεις χώρο άνετο και μεγάλο Γιά να ξεκινήσεις να χτίζεις. Οχι όπου νανε. 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι αυτό βλέπω, θα το τσιμπήσω για μια δοκιμή κι αν δεν είναι του γούστου μου θα πάει για refund. Με τα settings που έχω παιζει καρφωτα 30 40 ,το κλείδωσα στα 30 για να αντέχει και η μπαταρία πάνω από 2 ώρες. Κάπως μου πέρασε ανάλυση χαμηλότερη από την native αλλά δεν είναι καθόλου blurry. Ίσα ίσα δειχνει ωραιο Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από chrisgewrgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Σατανάδες. Πάνω που έλεγα να πάρω επιτέλους το Pokemon Arceus για το Switch, μπας και λέει τίποτα παραπάνω από το Sword, ξαφνικά βγήκε τούτο εδώ. Λέω να του ρίξω κι εγώ μια ματιά, αν και πιο πολύ με προβληματίζει αυτό το "early access" και το αν θα λέει τίποτα σαν single player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plr77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, SPANK είπε Όποιος το έχει στο steam και ψήνεται έχω φτιάξει server με όνομα Greece , πείτε μου να σας δώσω inv code Για στειλε κωδικο εγω δε το αγορασα το εχω στο game pass δωρεαν αλλα γινεται να μπω κανει συγχρνισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, plr77 είπε Για στειλε κωδικο εγω δε το αγορασα το εχω στο game pass δωρεαν αλλα γινεται να μπω κανει συγχρνισμο Νομίζω πρέπει να ειναι ίδια πλατφόρμα δηλαδή steam και πρέπει να ειμαι online για μπεις , έτσι πρέπει να δουλεύει 82P575 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από SPANK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Έχει μια ώρα που βλέπω την κόρη, οκ για πιτσιρίκια και όχι μόνο νομίζω τα σπάει το παιχνίδι. Καλά γραφικά ,τα ποκεμον πως να τα πω όλα τα λεφτά, γενικά σου βγάζει κάτι ρε παιδί μου ποιο χαλαρό. Τουλάχιστον τώρα στην αρχή όπως το παρακολουθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Ρε τι έφτιαξε ο τυπος https://fxtwitter.com/peterMichaelwi3/status/1748664546254835839 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Ρε τι έφτιαξε ο τυπος https://fxtwitter.com/peterMichaelwi3/status/1748664546254835839 Κλασσικά survival game πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Στις 20/1/2024 στις 4:16 ΜΜ, SPANK είπε Όποιος το έχει στο steam και ψήνεται έχω φτιάξει server με όνομα Greece , πείτε μου να σας δώσω inv code για στειλε φιλε μου κωδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, whiteman7 είπε για στειλε φιλε μου κωδικο 82P575 , Νομίζω όμως οτι πρέπει να ειμαι συνδεδεμένος και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis808 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Ψήνομαι και εγώ να το κατεβάσω. Θα κάνω λίγες μέρες υπομονή να χαζέψω κάνα stream και μετά ίσως το χτυπήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα