Προς το περιεχόμενο

Palworld

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
3 minutes ago, chrisgewrgi said:

Σε steam deck πάντως παίζει.

Ναι αυτό βλέπω, θα το τσιμπήσω για μια δοκιμή κι αν δεν είναι του γούστου μου θα πάει για refund.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Οκ μόλις το πήρα για την κόρη να το δω κιόλας.

Στην αρχη μόνο θελει κανα μισαωρο να δει πως δουλεύει το όλο πραμα και μετα είναι εύκολο.πχ για να κραφταρεις κάτι πρώτα πρέπει να το ξεκλειδώσεις με points από το technology.  Να μάθει τουλάχιστον τα αρχικα ποκεμον  για ποια δουλειά ειναι για να βοηθάνε. Πχ οι γάτοι σκάβουν πέτρες που ειναι γύρω γύρω από την βάση σου. Τα όρια της βάσης σου είναι με μπλε γραμμή. Σημαντικό είναι να βρεις χώρο άνετο και μεγάλο Γιά να ξεκινήσεις να χτίζεις. Οχι όπου νανε.

3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ναι αυτό βλέπω, θα το τσιμπήσω για μια δοκιμή κι αν δεν είναι του γούστου μου θα πάει για refund.

Με τα settings που έχω παιζει καρφωτα 30 40 ,το κλείδωσα στα 30 για να αντέχει και η μπαταρία πάνω από 2 ώρες. Κάπως μου πέρασε ανάλυση χαμηλότερη από την native αλλά δεν είναι καθόλου blurry. Ίσα ίσα δειχνει ωραιο

Επεξ/σία από chrisgewrgi

Σατανάδες. Πάνω που έλεγα να πάρω επιτέλους το Pokemon Arceus για το Switch, μπας και λέει τίποτα παραπάνω από το Sword, ξαφνικά βγήκε τούτο εδώ. Λέω να του ρίξω κι εγώ μια ματιά, αν και πιο πολύ με προβληματίζει αυτό το "early access" και το αν θα λέει τίποτα σαν single player.

23 ώρες πριν, SPANK είπε

Όποιος το έχει στο steam και ψήνεται έχω φτιάξει server με όνομα Greece , πείτε μου να σας δώσω inv code

Για στειλε κωδικο εγω δε το αγορασα το εχω στο game pass δωρεαν αλλα γινεται να μπω κανει συγχρνισμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, plr77 είπε

Για στειλε κωδικο εγω δε το αγορασα το εχω στο game pass δωρεαν αλλα γινεται να μπω κανει συγχρνισμο

Νομίζω πρέπει να ειναι ίδια πλατφόρμα δηλαδή steam και πρέπει να ειμαι online για μπεις , έτσι πρέπει να δουλεύει

82P575

Επεξ/σία από SPANK

Έχει μια ώρα που βλέπω την κόρη, οκ για πιτσιρίκια και όχι μόνο νομίζω τα σπάει το παιχνίδι.

Καλά γραφικά ,τα ποκεμον πως να τα πω όλα τα λεφτά, γενικά σου βγάζει κάτι ρε παιδί μου ποιο χαλαρό. Τουλάχιστον τώρα στην αρχή όπως το παρακολουθώ.

Στις 20/1/2024 στις 4:16 ΜΜ, SPANK είπε

Όποιος το έχει στο steam και ψήνεται έχω φτιάξει server με όνομα Greece , πείτε μου να σας δώσω inv code

για στειλε φιλε μου κωδικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...