Προς το περιεχόμενο

Palworld

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.pocketpair.jp/palworld

Κυκλοφόρησε Early Access στο steam , xbox , και xbox game pass PC

Το Palworld,  γνωστό ως εκείνο το παιχνίδι που μοιάζει πολύ με Pokémon αλλά με όπλα, ξεκινά σε  σε early access στο Steam , στο xbox ,αλλα και στο Xbox Game Pass στο PC.

Τα "Pals" όπως ονομάζονται τα πλάσματα, μπορείτε να τα αναθρέψετε, να σας βοηθήσουν στη μάχη, να πιάσετε άλλα Pals ή να δουλεύουν για εσάς. Διαθέτει αρκετά survival χαρακτηριστικά στο gameplay του, όπως crafting αλλά και τη δυνατότητα αιχμαλώτισης των πλασμάτων με ένα είδος "Pokeball"

Είναι βασικά μια μίξη Pokemon και Survival Game

Επεξ/σία από SPANK
  • Like 1
Δημοσ.

Όποιος το έχει στο steam και ψήνεται έχω φτιάξει server με όνομα Greece , πείτε μου να σας δώσω inv code

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να βάλετε παραπάνω πληροφορίες στο θέμα γιατί θα το πω στους mod να το κλειδώσουν 😁.

(Χωρίς πλάκα , τι είναι αυτό?)

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

αυτα να τα βλεπουν οι αχρηστοι στην νιτεντο, που αν υπηρχε τετοιο παιχνιδι επισημο ΠΟΚΕΜΟΝ, θα ηταν μεγαλυτερο απο το WoW. αλλα ακομα φτιαχνουν games για παιδακια στο φορητο

• Like 3
Δημοσ.

Τι ειναι αυτο; Ghetto μοντα του Ποκεμον;

Χαζευω τρειλερ και βλεπω κατι "παλς" να δουλευουν σε γραμμη παραγωγης καλασνικοφ. Πεθανα 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτό το γκειμ το είδα και ψήνομαι. Είναι κάτι ανάμεσα σε αρκ και ποκεμον.

Πόκεμον δεν έπαιξα ποτέ αλλά καλό δείχνει.

Επεξ/σία από Aris-leme
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Aris-leme είπε

Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτό το γκειμ το είδα και ψήνομαι. Είναι κάτι ανάμεσα σε αρκ και ποκεμον.

Πόκεμον δεν έπαιξα ποτέ αλλά καλό δείχνει.

Είναι ανάμεσα από πολλά games. Ούτε εγώ έχω ασχοληθεί με Πόκεμον ποτε μου και έχω κολλήσει άσχημα.φτιαχνεις ολόκληρο στρατόπεδο από Πόκεμον να δουλευουν για σένα, το καθένα έχει μοναδικές ιδιοτητες.δηλαδη κάποια κουβαλάνε,κάποια ποτίζουν,αλλά ανάβουν φωτιες,αλλά σκάβουν ,φυτεουν ,killers και πολλά και διάφορα. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να βγάλω το tutorial boss.

Ακόμα και ανθρώπους πιάνεις και ειναι στις υπηρεσίες σου😂

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...