Προς το περιεχόμενο

εμπλοκη σε τρακαρισμα χωρις να εχω καμια σχεση

valantis40

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, valantis40 είπε

τελικα μιλησα με μια κυρια απο την ασφαλιστικη μου που ειναι υπευθυνη για τον φακελο που εχει ανοιξει.με ρωτησε αν εχω καμια σχεση με το συμβαν της απαντησα φυσικα οχι και οτι δεν εχω παει καν απο την περιοχη και ελατε να δειτε και το αυτοκινητο μου για επιβεβαιωση

Ούτε αυτή σου ανέφερε τι αμάξι ήταν αυτό που ενεπλάκη στο ατύχημα ή "ατύχημα"? μόνο στις πινακίδες βασίζονται?

αν ο άλλος έχει πει ότι με τράκαρε ένα μαύρο μερσεντές με πινακίδα ΑΑΑ-1234 και εσύ έχεις λευκό toyota με αυτή την πινακίδα δεν φαίνεται κατευθείαν ότι πρόκειται περί λάθους? 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, valantis40 είπε

τελικα μιλησα με μια κυρια απο την ασφαλιστικη μου που ειναι υπευθυνη για τον φακελο που εχει ανοιξει.με ρωτησε αν εχω καμια σχεση με το συμβαν της απαντησα φυσικα οχι και οτι δεν εχω παει καν απο την περιοχη και ελατε να δειτε και το αυτοκινητο μου για επιβεβαιωση,και μου ειπε οτι τον τελευταιο καιρο ειναι πολυ συχνο φαινομενο τετοιου ειδους περιστατικα.τελικα μου ειπε να της στειλω ενα mail που απλα να αναφερει οτι με τον προαναφερθεν συμβαν δεν εχω καμια απολυτως σχεση και δεν βρισκομουν στο σημειο την ημερα που εγινε το υποτιθεμενο ατυχημα και θα ενημερωσει και την αλλη ασφαλιστικη εκεινη.

ε την αχρεια διακανονιστρια! δεν σου ζήτησε ούτε μαρτυρες, google timeline, καμερες απο βενζιναδικα? ένορκες καταθεσεις? τιποτα?? έτσι απλα? και ειναι και συνηθισμένο φαινομενο ?? δεν το αντιμετωπιζει πρωτη φορα??
Φτου της! 😁

Μην ασχολεισαι αλλο με το θέμα. Επραξες όπως έπρεπε.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 1
  • Confused 1

40 λεπτά πριν, valantis40 είπε

να αναλαβω τις ευθυνες μου για κατι που αγνοω παντελως?οσο για τον χαρακτηρισμο δεν θα τον σχολιασω.αφηνω να τον  κρινουν οι υπολοιποι

•  

τελικα μιλησα με μια κυρια απο την ασφαλιστικη μου που ειναι υπευθυνη για τον φακελο που εχει ανοιξει.με ρωτησε αν εχω καμια σχεση με το συμβαν της απαντησα φυσικα οχι και οτι δεν εχω παει καν απο την περιοχη και ελατε να δειτε και το αυτοκινητο μου για επιβεβαιωση,και μου ειπε οτι τον τελευταιο καιρο ειναι πολυ συχνο φαινομενο τετοιου ειδους περιστατικα.τελικα μου ειπε να της στειλω ενα mail που απλα να αναφερει οτι με τον προαναφερθεν συμβαν δεν εχω καμια απολυτως σχεση και δεν βρισκομουν στο σημειο την ημερα που εγινε το υποτιθεμενο ατυχημα και θα ενημερωσει και την αλλη ασφαλιστικη εκεινη.

Ζητά της να σου απαντήσει ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο με email. 

42 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ούτε αυτή σου ανέφερε τι αμάξι ήταν αυτό που ενεπλάκη στο ατύχημα ή "ατύχημα"? μόνο στις πινακίδες βασίζονται?

αν ο άλλος έχει πει ότι με τράκαρε ένα μαύρο μερσεντές με πινακίδα ΑΑΑ-1234 και εσύ έχεις λευκό toyota με αυτή την πινακίδα δεν φαίνεται κατευθείαν ότι πρόκειται περί λάθους? 

οχι δεν μου ανεφερε κατι  μονο το νουμερο.απο οτι μου ειπε μαλλον εχει γινει λαθος στον αριθμο που του εδωσαν πραγμα συνηθες σε αυτες τις περιπτωσεις.

30 λεπτά πριν, andreaspA είπε

ε την αχρεια διακανονιστρια! δεν σου ζήτησε ούτε μαρτυρες, google timeline, καμερες απο βενζιναδικα? ένορκες καταθεσεις? τιποτα?? έτσι απλα? και ειναι και συνηθισμένο φαινομενο ?? δεν το αντιμετωπιζει πρωτη φορα??
Φτου της! 😁

Μην ασχολεισαι αλλο με το θέμα. Επραξες όπως έπρεπε.

αυτο μου ειπε και εκεινη.

• Like 1

1 ώρα πριν, valantis40 είπε

έπρεπε να αναφέρεις πάντως οτι δεν ήταν σωστή η στάση του άλλου υπαλλήλου , όχι οτι θα άλλαζε και πολλά βέβαια ,απλά κρίμα το άγχος ,  δυστυχώς παντού θα υπάρχουν "επαγγελματίες"

τέλος καλό όλα καλά :)

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...