Προς το περιεχόμενο

εμπλοκη σε τρακαρισμα χωρις να εχω καμια σχεση

valantis40

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Noμίζω ότι 1. Πολλοί (όχι ένας) μάρτυρες ότι την επίμαχη μέρα και ώρα ήσουν αλλού με το όχημα 2. Πραγματογνωμοσύνη ότι το όχημά σου δεν φέρει ζημία ή ίχνη επισκευής στο επίμαχο σημείο 3. επίσκεψη σε δικηγόρο 4. επίκληση στην άλλην πλευρά ότι θα τους τρέξει ο δικηγόρος για ψευδή καταμήνυση, αρκούν για να ξεμπλέξουν την φάση,.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν παρόμοιο σκηνικό συνέβη σε εμένα το 2017. Με παίρνει τηλέφωνο ο ασφαλιστής και μου λέει, " πότε τράκαρες και γιατί δεν με πήρες.....? Εγώ του λέω τράκαρα???? Ναι μου λέει  έχουν ανοίξει φάκελο τάδε μέρα,  ώρα και μέρος. Ωραία του λέω. Εγώ εκεί ήμουν με το αμάξι αλλά δεν τράκαρα πότε κανεναν.  Το αμάξι είναι στο σπίτι απο κατω οπότε θέλετε ελάτε να το δείτε." Κλείνουμε το τηλέφωνο. Τελικά ξαναμιλησα με τον ασφαλιστή όταν ήταν να κάνουμε ανανέωση. Δεν ξέρω τι είπε και τι έγραψε αλλά από την στιγμή που είπα ότι δεν το έκανα, κανείς δεν με ενόχλησε.  Πιθανόν κάποια ήθελε να βάψει το Mercedes της,  αλλα δεν της έκατσε.

Και ναι έτσι όπως το γράφω. Χωρίς να αποδείξω, χωρίς να στείλω φώτο, χωρίς να αγχωθω. Του είπα ότι δεν το έκανα και από εκεί και πέρα το τι ο ίδιος έκανε δεν το γνωρίζω. Εννοείται ο ασφαλιστής μου γνώριζε ότι, όταν του είπα δεν έχω εμπλακεί, ίσχυε και δεν του έλεγα παπατζες. 

Μου φαίνεται απίστευτο πως μπορεί στα καλά καθούμενα να μπλέξεις χωρίς να φταις καν.

Αυτός που σε κατηγορεί πρέπει να αποδείξει πως φταίς, αν είναι δυνατόν να πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.

Μπορεί δηλαδή να ανακατευτώ με κανέναν τρελό κοινωνιοπαθή  επειδή έτσι γούσταρε και να μην ξεμπλέξω ποτέ.

46 λεπτά πριν, listerstorm είπε

Μου φαίνεται απίστευτο πως μπορεί στα καλά καθούμενα να μπλέξεις χωρίς να φταις καν.

Αυτός που σε κατηγορεί πρέπει να αποδείξει πως φταίς, αν είναι δυνατόν να πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.

σε αυτό φταίει ο άχρηστος ασφαλιστής που δεν του λέει του ανθρώπου πως να κινηθεί σωστά

• Like 5
  • Thanks 1

38 λεπτά πριν, korakios είπε

σε αυτό φταίει ο άχρηστος ασφαλιστής που δεν του λέει του ανθρώπου πως να κινηθεί σωστά

πως βγηκε αχρηστος ο ασφαλιστης? επειδη ρωτησε τον πελατη του αν ενεπλακει σε ατυχημα ή οχι και δεν του ειπε προς το παρόν κατι αλλο? Τι επρεπε να του πει? να παει να ζηταει καμερες απο βενζιναδικα ή οτι αλλο γράφετε εδω μεσα?
Μια χαρα επραξε ο ασφαλιστης του. Προφανως και εχει αναφερει οτι ο πελατης δεν εμπλέκεται σε κάποιο ατυχημα, και κατα 99% ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα θα πανε κουβά. 
Κυριολεκτικα κάθε μήνα ερχεται μια απαιτηση για μια ζημια, απο καποιον που δεν εχει δει σωστα την πινακιδα. Η απλη αναφορα και μονο οτι ο πελατης δεν εμπλεκεται , φτανει για να μην ασχοληθει κανεις παραπανω, γιατι και ο παθων γνωρίζει καλα οτι εχει δει στο περιπου την πινακίδα.

• Like 2
  • Confused 1

1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

πως βγηκε αχρηστος ο ασφαλιστης? επειδη ρωτησε τον πελατη του αν ενεπλακει σε ατυχημα ή οχι και δεν του ειπε προς το παρόν κατι αλλο? Τι επρεπε να του πει? να παει να ζηταει καμερες απο βενζιναδικα ή οτι αλλο γράφετε εδω μεσα?
Μια χαρα επραξε ο ασφαλιστης του. Προφανως και εχει αναφερει οτι ο πελατης δεν εμπλέκεται σε κάποιο ατυχημα, και κατα 99% ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα θα πανε κουβά. 
Κυριολεκτικα κάθε μήνα ερχεται μια απαιτηση για μια ζημια, απο καποιον που δεν εχει δει σωστα την πινακιδα. Η απλη αναφορα και μονο οτι ο πελατης δεν εμπλεκεται , φτανει για να μην ασχοληθει κανεις παραπανω, γιατι και ο παθων γνωρίζει καλα οτι εχει δει στο περιπου την πινακίδα.

ο ασφαλιστης ειναι αχρηστος γιατι δεν ενημερωσε τον πελατη του τι πρεπει να κανει.Για του λογου το αληθες ο πελατης βρισκεται εδω στο φορουμ προσπαθωντας να καταλαβει

• Like 1

7 λεπτά πριν, georgiouu είπε

ο ασφαλιστης ειναι αχρηστος γιατι δεν ενημερωσε τον πελατη του τι πρεπει να κανει.Για του λογου το αληθες ο πελατης βρισκεται εδω στο φορουμ προσπαθωντας να καταλαβει

τιποτα δεν πρεπει να κανει αν δεν του πει ο ασφαλιστης του. Ο πελατης βρισκεται εδω γιατι νομιζει οτι τυχαιοι, ανωνυμοι ανθρωποι σε ενα forum γνωριζουν καλυτερα απο τον ασφαλιστη του που εχει αντιμετωπισει ιδιες περιπτωσεις 10αδες φορες. 
Φανταζομαι εξαλλου οτι δεν τον ρωτησε "τι πρεπει να κανω?" και του ειπε "δεν ξερω".

• Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, andreaspA είπε

επειδη ρωτησε τον πελατη του αν ενεπλακει σε ατυχημα ή οχι

-αυτά είναι τα βασικά , κατάφερε και πέρασε το μηδέν

και δεν του ειπε προς το παρόν κατι αλλο?

-μάλιστα , παίρνεις το πελάτη τηλ του ανάβεις φιτίλια και τον αφήνεις έτσι , αν ήταν γιατρός θα είχε και σουξέ

Τι επρεπε να του πει?

τα κάλαντα , πλάκα μας κάνεις

Μια χαρα επραξε ο ασφαλιστης του.

συναδελφική αλληλεγγύη βλέπω, συγκινήθηκα

Προφανως και εχει αναφερει οτι ο πελατης δεν εμπλέκεται σε κάποιο ατυχημα

το έμαθε , πήρα τη Σούζι τη χαρτορίχτρα και του το είπα

Η απλη αναφορα και μονο οτι ο πελατης δεν εμπλεκεται , φτανει για να μην ασχοληθει κανεις παραπανω, γιατι και ο παθων γνωρίζει καλα οτι εχει δει στο περιπου την πινακίδα.

χαλάς το φινάλε της σεζόν , αύριο πρέπει να του πει "δεν είναι εύκολα τα πράγματα" , απο εβδομάδα "θα το παλέψουμε¨, να κρατά λίγο το σασπένς του πελάτη να μη φύγει

Κατα τα άλλα ωραίοι επαγγελματίες ....

Επεξ/σία από korakios
  • Like 3

3 λεπτά πριν, korakios είπε

πήρα τη Σούζι τη χαρτορίχτρα και του το είπα

οχι. Πηρε τον διακανονιστη να απαντησει στο ΣΑΠ. 

Δεν ειναι κακο να εισαι ασχετος. Ειναι τραγικο ομως να νομιζεις οτι εισαι σχετικός.

• Confused 1

1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

οχι. Πηρε τον διακανονιστη να απαντησει στο ΣΑΠ. 

Δεν ειναι κακο να εισαι ασχετος. Ειναι τραγικο ομως να νομιζεις οτι εισαι σχετικός.

κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις και εκτίθεσαι

4 λεπτά πριν, korakios είπε

κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις και εκτίθεσαι

ετσι. Οταν δεν εχουμε να πουμε κατι, λεμε ακομα μια μπουρδα για να το παιξουμε ξερολες και να εχουμε την τελευταια κουβέντα.
Πάμε παρακάτω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, andreaspA είπε

ετσι. Οταν δεν εχουμε να πουμε κατι, λεμε ακομα μια μπουρδα για να το παιξουμε ξερολες και να εχουμε την τελευταια κουβέντα.
Πάμε παρακάτω.

καταρχάς απο τη στιγμή που έχεις δηλώσει επαγγελματίας (ο Θεός να σε κάνει) , θα πρέπει να εκφράζεσαι κόσμια και να αποφεύγεις να εκτίθεσαι τόσο άσχημα

Επίσης μια απο τις ιδιότητες που θα πρέπει να έχεις είναι να είσαι ψύχραιμος αλλά βλέπω οτι έχεις ένταση και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ή τι γράφεις ή συνδιασμό

Πάρε ανάσα και :

έγραψα " το έμαθε , πήρα τη Σούζι τη χαρτορίχτρα και του το είπα " απο το παρακάτω που έγραψες (αν το ξέχασες ήδη)  "Προφανως και εχει αναφερει οτι ο πελατης δεν εμπλέκεται σε κάποιο ατυχημα"

Αυτά λοιπόν τα "προφανώς" , μην τα πετάς έτσι και μας πέφτουν τα μαλλιά , το πρόβλημα είναι όταν απο μια ασφαλιστική σου έρχεται μήνυμα και μετά απο μέρες ο ασφαλιστής είναι σε φάση γιατί δε μου είπες οτι τράκαρες και αφήνει έτσι τον πελάτη παρόλο που ο ίδιος τον ενημέρωσε οτι δεν έχει εμπλακεί σε ατύχημα

Ξαναδιάβασε το πρόβλημα γιατί ήδη έχεις γίνει ρόμπα , πρόσεξε τι θα απαντήσεις

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

9 ώρες πριν, fmarkos είπε

Αρνητική δήλωση = ήμουν εκεί, είχα εμπλοκή και δεν θεωρώ ότι φταίω. 

Σίγουρα υπάρχει και η αρνητική (υπεύθυνη) δήλωση ότι έχω ενημερωθεί για ένα συμβάν ότι έχω εμπλακεί και καταθέτω μαζί με φωτογραφίες ότι δεν έχω καμία σχέση απολύτως.

χωρίς δήλωση= άλλος ένας τιποτένιος οδηγός που αμελεί να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasilllis είπε

Σίγουρα υπάρχει και η αρνητική (υπεύθυνη) δήλωση ότι έχω ενημερωθεί για ένα συμβάν ότι έχω εμπλακεί και καταθέτω μαζί με φωτογραφίες ότι δεν έχω καμία σχέση απολύτως.

Ουτε καν.Θετικη η αρνητική δηλωση σημαινει εμπλοκη στο συμβαν και απλα δηλώνεις την θεση σου.ΕΔΩ δεν υπαρχει ουδεμια εμπλοκη συμφωνα με τα λεγομενα του νηματοθετη.Ουτε καν συμβαν.

1 ώρα πριν, vasilllis είπε

χωρίς δήλωση= άλλος ένας τιποτένιος οδηγός που αμελεί να αναλάβει τις ευθύνες του.

Απο που  προέκυψαν ευθύνες για τον τιποτένιο οδηγο για πες.......

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, filipprin είπε

χωρίς δήλωση= άλλος ένας τιποτένιος οδηγός που αμελεί να αναλάβει τις ευθύνες του

να αναλαβω τις ευθυνες μου για κατι που αγνοω παντελως?οσο για τον χαρακτηρισμο δεν θα τον σχολιασω.αφηνω να τον  κρινουν οι υπολοιποι

•  
Στις 20/1/2024 στις 11:12 ΜΜ, valantis40 είπε

παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.θα μιλησω τη δευτερα με την ασφαλιστικη και την υπευθυνη που εχει αναλαβει την υποθεση και θα ενημερωσω για οτι νεοτερο.ελπιζω να βγαλω ακρη.

τελικα μιλησα με μια κυρια απο την ασφαλιστικη μου που ειναι υπευθυνη για τον φακελο που εχει ανοιξει.με ρωτησε αν εχω καμια σχεση με το συμβαν της απαντησα φυσικα οχι και οτι δεν εχω παει καν απο την περιοχη και ελατε να δειτε και το αυτοκινητο μου για επιβεβαιωση,και μου ειπε οτι τον τελευταιο καιρο ειναι πολυ συχνο φαινομενο τετοιου ειδους περιστατικα.τελικα μου ειπε να της στειλω ενα mail που απλα να αναφερει οτι με τον προαναφερθεν συμβαν δεν εχω καμια απολυτως σχεση και δεν βρισκομουν στο σημειο την ημερα που εγινε το υποτιθεμενο ατυχημα και θα ενημερωσει και την αλλη ασφαλιστικη εκεινη.

Επεξ/σία από valantis40
  • Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...