Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tasos2012 είπε

Αν το ιστορικό δείχνει ότι δεν πέρασε ποτέ από την Πεντέλη,δεν έχει καμία σημασία αν ήταν με το αυτοκίνητο ή με τα πόδια.Απλά δεν πέρασε,οπότε δεν μπορεί να ήταν με το αυτοκίνητο (άρα άκυρη η καταγγελία),ενώ αν ήταν πεζός,για ευνόητους λόγους ,είναι πάλι άκυρη η καταγγελία.

Γιατί δεν μπορείς να αφήσεις το κινητό σπίτι να μπεις στο αμάξι και να πας Πεντέλη;

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Pwpwpw said:

Γιατί δεν μπορείς να αφήσεις το κινητό σπίτι να μπεις στο αμάξι και να πας Πεντέλη;

Προφανώς και μπορείς,αλλά τότε το ιστορικό θα δείχνει  ότι το τηλέφωνο ήταν στο σπίτι (και ο κάτοχος με το αυτοκίνητο οπουδήποτε αλλού). Αν το ιστορικό δείχνει, την ίδια μέρα και ώρα (της καταγγελίας),ότι (το κινητό) ήταν σπίτι του.....πάω πάσο.

Επεξ/σία από tasos2012
  • Confused 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Linuxdude είπε

Βρες μάρτυρες για το που ήσουνα την ημέρα και ώρα του ατυχήματος. Τώρα αν το όλο θέμα έχει γίνει από αυτόπτη μάρτυρα χέσε ψηλά και αγνάντευε, εγώ είχα χτυπήσει μια κοπέλα, με την μηχανή ήμουνα, και ένας αυτόπτης μάρτυρας είχε καταθέσει ότι ήταν συνεπιβάτης μου και έπεσε από την μηχανή!!!! 

Έχει δίκιο ο μάρτυς και εγώ το είδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tasos2012 είπε

Το πιο πιθανό, κανένα παππούδι ή καμμιά γιαγιά, να είδε ένα αυτοκίνητο να χτυπά κάποιο άλλο και να έκανε λάθος το νούμερο........Εντάξει έχει γίνει λάθος μαρτυρία και σε φόνο. Ο πιο απλός τρόπος να απδειξεις ότι δεν ήσουν εκεί,είναι από το  ιστορικό της τοποθεσίας στο κινητό σου.Θεωρώ δεδομένο ότι έχεις smartphone και έχεις ενεργό το ιστορικό ταποθεσίας.  Χωρίς παρεξήγηση πάντως.....έχεις μαλάκα ασφαλιστή.

40 λεπτά πριν, tasos2012 είπε

Προφανώς και μπορείς,αλλά τότε το ιστορικό θα δείχνει  ότι το τηλέφωνο ήταν στο σπίτι (και ο κάτοχος με το αυτοκίνητο οπουδήποτε αλλού). Αν το ιστορικό δείχνει, την ίδια μέρα και ώρα (της καταγγελίας),ότι (το κινητό) ήταν σπίτι του.....πάω πάσο.

45 λεπτά πριν, tasos2012 είπε

Αν το ιστορικό δείχνει ότι δεν πέρασε ποτέ από την Πεντέλη,δεν έχει καμία σημασία αν ήταν με το αυτοκίνητο ή με τα πόδια.Απλά δεν πέρασε,οπότε δεν μπορεί να ήταν με το αυτοκίνητο (άρα άκυρη η καταγγελία),ενώ αν ήταν πεζός,για ευνόητους λόγους ,είναι πάλι άκυρη η καταγγελία.

Δεν το μάθατε από μένα, αλλά το ιστορικό τοποθεσίας επεξεργάζεται σε δύο δευτερόλεπτα.

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Ukforthemoment said:

Σε νοικιάρικα ή leasing 

Όχι απαραίτητα. Όταν είχα προσωπικό όχημα είδα στην ίδια πόλη με εμένα ίδιο αυτοκίνητο με δύο ψηφία διάφορα. Όταν εκτελωνιζει αυτοκίνητα η αντιπροσωπεία το κάνει μαζικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tzotzo είπε

Όχι απαραίτητα. Όταν είχα προσωπικό όχημα είδα στην ίδια πόλη με εμένα ίδιο αυτοκίνητο με δύο ψηφία διάφορα. Όταν εκτελωνιζει αυτοκίνητα η αντιπροσωπεία το κάνει μαζικά.

πινακίδες παίρνουν όταν πουλιούνται.

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Ukforthemoment said:

πινακίδες παίρνουν όταν πουλιούνται.

Πινακίδες παίρνουν όταν πάει ο διεκπεραίωτης στο υπουργείο. Όταν η αντιπροσωπεία έχει 10 αυτοκίνητα εκτελωνισμενα εκείνη την εβδομάδα άρα και πουλημένα,πολύ σωστά, παίρνουν ίδιας σειράς νούμερα.

Με τα νοικιαρικα ή τα leasing είναι πιο εύκολο να το παρατηρήσεις.

Δημοσ.

Επειδή λέγονται διάφορα περί ιστορικού τοποθεσίας από κινητό... Αυτά γίνονται με εισαγγελική παραγγελία και αφορά πολύ σοβαρότερα παραπτώματα. Δε θα δώσει ο παροχος τέτοια στοιχεία χωρίς να έχει εντολή εισαγγελέα 

Δημοσ.
4 minutes ago, salss said:

Επειδή λέγονται διάφορα περί ιστορικού τοποθεσίας από κινητό... Αυτά γίνονται με εισαγγελική παραγγελία και αφορά πολύ σοβαρότερα παραπτώματα. Δε θα δώσει ο παροχος τέτοια στοιχεία χωρίς να έχει εντολή εισαγγελέα

για google location μιλάνε

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Χωρίς αλλά στοιχεία του αυτοκινήτου δεν μπορείς. 

Ποσό εύκολο να μάθεις από τον ασφαλιστή,αστυνομικο 'φίλο' στοιχεία.

5 ώρες πριν, getty είπε

Όταν σε κατηγορούν για κάτι που δεν έκανες πρέπει εκείνοι να σου παρέχουν αποδείξεις. Ερεύνησε συστηματικά για να δεις τι έχει συμβεί, και ζητά λεπτομέρειες, άκρη θα βγάλεις, εδώ ότι και να σου πούμε θα πρέπει να κινηθεις μόνος σου. 

1 'μάρτυρας' αρκεί.

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Δεν το έχει δείξει αυτό σε κανένα επεισόδιο του CSI μάλλον.

7 λεπτά πριν, salss είπε

Σωστός.

6 ώρες πριν, valantis40 είπε

μου ηρθε τη δευτερα  απο την ασφαλιστικη μηνυμα οτι εχω εμπλακει με το αυτοκινητο σε τροχαιο .δεν εδωσα σημασια και ειπα οτι θα εκαναν λαθος το νουμερο κινητου και ετσι ηρθε σε μενα.σημερα με παιρνει ο ασφαλιστης μου και μου λεει να του στειλω την αδεια και το διπλωμα για να κανουμε δηλωση για το τροχαιο που ειχα.του ειπα για ποιο τροχαιο μιλας?δεν ειχα κανενα τροχαιο ουτε με τη μηχανη ουτε με το αυτοκινητο.μου λεει για ενα τροχαιο 9/1/24 με το αυτοκινητο στη νεα πεντελη.του απαντησα οτι ουτε τροχαιο ειχα ουτε στη νεα πεντελη εχω παει οχι τη συγκεκριμενη ημερομηνια αλλα ποτε και αν θελουν να ερθουν να δουν και το αυτοκινητο μου.πως μπορω να αποδειξω οτι δεν εχω καμια εμπλοκη στην ολη ιστορια και δεν ημουν τη συγκεκριμενη ημερομηνια στη νεα πεντελη?

Δεν μπορείς να το αποδείξεις δυστυχώς.Επικοινωνησε την Δευτέρα με την ασφαλιστική σου , μήπως πρέπει να κανείς αρνητική δήλωση ατυχήματος ή ότι άλλο σου προτείνουν.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Δεν μπορείς να το αποδείξεις δυστυχώς.Επικοινωνησε την Δευτέρα με την ασφαλιστική σου , μήπως πρέπει να κανείς αρνητική δήλωση ατυχήματος ή ότι άλλο σου προτείνουν.

Δηλωση εννοειται οτι πρεπει να κανει. Απο την στιγμη που τον εμπλεκουν σε ατυχημα, πρεπει να ενημερωσει την ασφαλιστικη του εταιρια για το τι εχει γινει. Δηλαδη οτι "δεν εχει γινει".

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δηλωση εννοειται οτι πρεπει να κανει. Απο την στιγμη που τον εμπλεκουν σε ατυχημα, πρεπει να ενημερωσει την ασφαλιστικη του εταιρια για το τι εχει γινει. Δηλαδη οτι "δεν εχει γινει".

Αρνητική δήλωση δεν είναι ότι έχω εμπλακεί σε τροχαίο αλλά δηλώνω ότι δεν φταίω;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Αρνητική δήλωση δεν είναι ότι έχω εμπλακεί σε τροχαίο αλλά δηλώνω ότι δεν φταίω;

Είναι ότι δεν φταις. Δήλωση κάνουμε πάντα μετά από ένα ατύχημα ανεξάρτητα αν φταίμε ή όχι 

Δημοσ.

Η μη δήλωση είναι ότι αδιαφορείς.

Χωρίς να είμαι ειδικός (καλύτερα να ρωτήσεις την ασφαλιστική σου ΓΡΑΠΤΑ) θα πρότεινα δήλωση δεν είσαι εμπλεκόμενος σε ατύχημα μαζί με φωτογραφίες του αυτοκινήτου .

Ο άλλος μπορεί να συνεχίσει την διαδικασία θεωρώντας ότι αδιαφορείτε για τις ευθύνες σας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.θα μιλησω τη δευτερα με την ασφαλιστικη και την υπευθυνη που εχει αναλαβει την υποθεση και θα ενημερωσω για οτι νεοτερο.ελπιζω να βγαλω ακρη.

Επεξ/σία από valantis40
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...