valantis40 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, this.is.elia είπε Αστυνομία δεν έκανε καταγραφή συμβάντος; Εάν έχει γίνει καταγραφή με τον αριθμό σου και λοιπά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σου, υπάρχει θέμα. Εάν κάποιος έκανε δήλωση στην ασφαλιστική του δηλώνοντας κάποιον τυχαίο αρ. κυκλοφορίας, κλάιν. οχι απλα ειδοποιηθηκε η ασφαλιστικη μου απο την αλλη ασφαλιστικη οτι το οχημα μου εμπλεκετε σε τροχαιο σε σταθμευμενο οχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
this.is.elia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Κάνε ένα τηλ. στον ασφαλιστή σου να τον ενημερώσεις ότι έχει γίνει λανθασμένη δήλωση από την άλλη ασφαλιστική, δε νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθείς περαιτέρω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis40 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Εάν έχει γίνει καταγραφή με τον αριθμό σου και λοιπά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σου, υπάρχει θέμα. αν εχεις την πινακιδα τα στοιχεια τα βρισκεις πανευκολα.αυτος που ισχυριζετε οτι τον χτυπησα εχει ενα honda civic 5dr γκρι.καπως ετσι θα βρηκε και αυτος τα στοιχεια του αυτοκινητου μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Πες στον ασφαλιστή σου να βγάλει φωτογραφίες το όχημα σου με σημερινή εφημερίδα πάνω στο τζαμι και να τις στείλει απάντηση στο email που το ήρθε και αναφέρει το νέο ατύχημα με αριθμό ζημιάς και στο οποίο δεν εμπλέκεσαι. Και στο σχόλιο θα γράψει ουδεμία εμπλοκή έχει ο πελάτης μας έχει γίνει αναγραμματισμός πινακίδας. Και δε θα σε ενοχλήσουν ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Και αν δε θελει να ερθει να το κανει στειλτου τα εσυ να του πεις οτι αλλαζεις γιατι δε θες μ@λακες που πανε να σε εμπλεξουν . Οχι να σου πουνε να κανεις και δηλωση παραδοχης επειδη ετσι τους ειπε η αλλη ασφαλιστικη Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 52 λεπτά πριν, tasos2012 είπε Το πιο πιθανό, κανένα παππούδι ή καμμιά γιαγιά, να είδε ένα αυτοκίνητο να χτυπά κάποιο άλλο και να έκανε λάθος το νούμερο........Εντάξει έχει γίνει λάθος μαρτυρία και σε φόνο. Ο πιο απλός τρόπος να απδειξεις ότι δεν ήσουν εκεί,είναι από το ιστορικό της τοποθεσίας στο κινητό σου.Θεωρώ δεδομένο ότι έχεις smartphone και έχεις ενεργό το ιστορικό ταποθεσίας. Χωρίς παρεξήγηση πάντως.....έχεις μαλάκα ασφαλιστή. Το ιστορικό τοποθεσίας έχει νόημα μόνο αν σχετίζεται με gps ενσωματωμένο στο όχημα. Το ιστορικό του κινητού εφόσον μιλάμε για κάτι ανεξάρτητο από το όχημα δεν προσφέρει κάποια σημαντική πληροφορία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο. Καθε μερα συμβαινουν αυτα. Λαθος αριθμο κυκλοφοριας εχουν γραψει, γιατι λαθος τον ειδαν στην εγκατάλειψη. Ζητα να σου απαντησουν τι χρωμα ηταν το αμαξι, και θα πεσουν λαθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Βρες μάρτυρες για το που ήσουνα την ημέρα και ώρα του ατυχήματος. Τώρα αν το όλο θέμα έχει γίνει από αυτόπτη μάρτυρα χέσε ψηλά και αγνάντευε, εγώ είχα χτυπήσει μια κοπέλα, με την μηχανή ήμουνα, και ένας αυτόπτης μάρτυρας είχε καταθέσει ότι ήταν συνεπιβάτης μου και έπεσε από την μηχανή!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μην ξεχνάτε οτι οταν εκτελωνιζουν μαζικα αυτοκίνητα, δίνουν αριθμό πινακίδας ιδιο με διαφορά ένα νούμερο...εχω δει σαν το δικό μου το αμάξι ιδιο ακριβώς χρωμα και μοντέλο με διαφορά 1 ψηφίο στην πινακίδα...και μάλιστα εχω δει αλλα 3 διαφορετικά...εμενα τελειώνει σε 13 και εχω δει το 14 το 16 και το 10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Μην ξεχνάτε οτι οταν εκτελωνιζουν μαζικα αυτοκίνητα, δίνουν αριθμό πινακίδας ιδιο με διαφορά ένα νούμερο...εχω δει σαν το δικό μου το αμάξι ιδιο ακριβώς χρωμα και μοντέλο με διαφορά 1 ψηφίο στην πινακίδα...και μάλιστα εχω δει αλλα 3 διαφορετικά...εμενα τελειώνει σε 13 και εχω δει το 14 το 16 και το 10... Σε νοικιάρικα ή leasing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Φωτογραφιες απο την φροντίδα ατυχήματος υπαρχουν; οπως και να εχει στην νομική προστασία, ο δικηγόρος θα σου πει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artman13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μην αγχώνεσαι δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Μου έχει τύχει και εμένα και μάλιστα σε παρκινγκ γνωστού Mall. Ο τύπος είχε βγάλει και φωτογραφία το αμάξι μου ότι και καλά τον είχα χτυπήσει στο παρκάρισμα χωρίς να ήταν καν παρών μόνο και μόνο επειδή λέει το βρήκε τρακαρισμένο και εγώ ήμουν δίπλα του! Και ο δικός μου ασφαλιστής επέμενε λόγω και συναδελφικής αλληλεγγύης στον ασφαλιστή του άλλου να το δηλώσουμε να τελειώνουμε!!! Φυσικά του λέω όχι μόνο δεν το δηλώνω αλλά αν το συνεχίσει θα κινηθώ δικαστικά εναντίων του και όσο χρόνο πάει πάντως λεφτά δεν βλέπει. Εννοείτε μετά απο αυτό δεν με ξανα ενόχλησαν. Μάλλον κάποιοι πάνε να βγάλουν τσάμπα την φαναρτζοδουλειά που έχουν κάνει οι ίδιοι. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από Artman13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, valantis40 είπε δεν υπαρχει περιπτωση να κανω δηλωση για κατι που δεν εκανα. Απόλυτα σωστός, γιατί πέρα από ανήθικο θα ήταν και παράνομο (απάτη εναντίον ασφαλιστικής) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Σε νοικιάρικα ή leasing Κυρίως leasing γίνεται αυτό και εμένα είναι leasing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 hour ago, agnostos13 said: Το ιστορικό του κινητού εφόσον μιλάμε για κάτι ανεξάρτητο από το όχημα δεν προσφέρει κάποια σημαντική πληροφορία. Αν το ιστορικό δείχνει ότι δεν πέρασε ποτέ από την Πεντέλη,δεν έχει καμία σημασία αν ήταν με το αυτοκίνητο ή με τα πόδια.Απλά δεν πέρασε,οπότε δεν μπορεί να ήταν με το αυτοκίνητο (άρα άκυρη η καταγγελία),ενώ αν ήταν πεζός,για ευνόητους λόγους ,είναι πάλι άκυρη η καταγγελία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις