Προς το περιεχόμενο

εμπλοκη σε τρακαρισμα χωρις να εχω καμια σχεση

valantis40

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή εγώ μπορώ να ξυπνήσω το πρωί και να πω ότι ένα αυτοκίνητο με αριθμο ΧΧΧ-1234 με χτύπησε ενώ ήμουν παρκαρισμένος και έφυγε; Και να μου πληρώσουν κάτι γρατσουνιές που έχω; Και ο άλλος θα πρέπει να αποδείξει ότι δε με χτύπησε;

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Δηλαδή εγώ μπορώ να ξυπνήσω το πρωί και να πω ότι ένα αυτοκίνητο με αριθμο ΧΧΧ-1234 με χτύπησε ενώ ήμουν παρκαρισμένος και έφυγε; Και να μου πληρώσουν κάτι γρατσουνιές που έχω; Και ο άλλος θα πρέπει να αποδείξει ότι δε με χτύπησε;

Χωρίς αλλά στοιχεία του αυτοκινήτου δεν μπορείς. 

Όταν σε κατηγορούν για κάτι που δεν έκανες πρέπει εκείνοι να σου παρέχουν αποδείξεις. Ερεύνησε συστηματικά για να δεις τι έχει συμβεί, και ζητά λεπτομέρειες, άκρη θα βγάλεις, εδώ ότι και να σου πούμε θα πρέπει να κινηθεις μόνος σου. 

• Like 1

3 λεπτά πριν, georgiouu είπε

συμβουλες δεν μπορει να δωσει η νομικη προστασια αν εχεις;

νομιζω ειναι η πιο καταλληλη για να παρεις σωστες απαντησεις

εχω νομικη.αν δε βγαλω ακρη με τον ασφαλιστη σιγουρα θα ζητησω συμβουλες.

2 λεπτά πριν, valantis40 είπε

εχω νομικη.αν δε βγαλω ακρη με τον ασφαλιστη σιγουρα θα ζητησω συμβουλες.

το σιγουρο ειναι οτι θεωρεισαι υπαιτιος ατυχηματος μονο αν κανεις εσυ δηλωση οτι εφταιγες

Θα πρεπει να στειλουν ανθρωπο να δουν το αμαξι σου αν αρνηθεις ,οποτε ας τους να στειλουν και εσυ να αρνηθεις τα παντα ,οτι ειπες σε εμας να ενημερωσουν την αλλη ασφαλιστικη δηλαδη

Αυτο γινεται κανονικα,αν πω οτι ειδα το αμαξι αυτο να χτυπαει το αλλο ,η ασφαλιστικη παιρνει τηλ τον ανρθωπο που εχει φυγει και εχει τις πινακιδες και αν αρνηθει οτι εκανε κατι ,θα πρεπει να δουν το αμαξι του,αν δεν θελει παει δικαστικως

Εφοσον δεν εχεις κανει τιποτα δεν εχεις κανεναν λογο να ανησυχεις,αστους να σε πανε δικαστικα να πληρωνουν τα εξοδα ,ευρω δεν θα δωσεις ,για αυτο υπαρχουν και τα δικαστηρια ,δεν χρειαζεται να τα φοβασαι,και αν σου λενε στραβοστομιες πες τους το εγω δεν εχω κανει κατι ,πηγαιντε δικαστικα να δουμε εκει τι θα σου πουν

5 λεπτά πριν, georgiouu είπε

το σιγουρο ειναι οτι θεωρεισαι υπαιτιος ατυχηματος μονο αν κανεις εσυ δηλωση οτι εφταιγες

Ακόμα κι αν δεν φταίμε κάνουμε δήλωση για ατύχημα και το αναφέρουμε. 

1 λεπτό πριν, SOCRATIS1000 είπε

Θα πρεπει να στειλουν ανθρωπο να δουν το αμαξι σου αν αρνηθεις ,οποτε ας τους να στειλουν και εσυ να αρνηθεις τα παντα ,οτι ειπες σε εμας να ενημερωσουν την αλλη ασφαλιστικη δηλαδη

Αυτο γινεται κανονικα,αν πω οτι ειδα το αμαξι αυτο να χτυπαει το αλλο ,η ασφαλιστικη παιρνει τηλ τον ανρθωπο που εχει φυγει και εχει τις πινακιδες και αν αρνηθει οτι εκανε κατι ,θα πρεπει να δουν το αμαξι του,αν δεν θελει παει δικαστικως

Εφοσον δεν εχεις κανει τιποτα δεν εχεις κανεναν λογο να ανησυχεις,αστους να σε πανε δικαστικα να πληρωνουν τα εξοδα ,ευρω δεν θα δωσεις ,για αυτο υπαρχουν και τα δικαστηρια ,δεν χρειαζεται να τα φοβασαι,και αν σου λενε στραβοστομιες πες τους το εγω δεν εχω κανει κατι ,πηγαιντε δικαστικα να δουμε εκει τι θα σου πουν

το προτεινα στον ασφαλιστη μου να ερθουν να δουν το αυτοκινητο.δεν εχω να κρυψω κατι.του ειπα το αυτοκινητο ειναι εδω ελατε και δειτε οτι θελετε.

• Like 1

10 minutes ago, valantis40 said:

το προτεινα στον ασφαλιστη μου να ερθουν να δουν το αυτοκινητο.δεν εχω να κρυψω κατι.του ειπα το αυτοκινητο ειναι εδω ελατε και δειτε οτι θελετε.

Καλα εκανες ,απλα αν σου πουν μα μου μην φοβηθεις αφου δεν εχεις κανει τιποτα,γιατι ο ασφαλιστης σου μπορει να ειναι βλακας[σορρυ κιολας]και επειδη δεν θελει να μπλεκει να σου πει να κανεις καμια φιλικη ενω δεν εχεις κανει τιποτα

Μόλις τώρα, SOCRATIS1000 είπε

Καλα εκανες ,απλα αν σου πουν μα μου μην φοβηθεις αφου δεν εχεις κανει τιποτα,γιατι ο ασφαλιστης σου μπορει να ειναι βλακας[σορρυ κιολας]και επειδη δεν θελει να μπλεκει να σου πει να κανεις καμια φιλικη ενω δεν εχεις κανει τιποτα

δεν υπαρχει περιπτωση να κανω  δηλωση για κατι που δεν εκανα.

• Like 10

44 minutes ago, valantis40 said:

το 4 αποκλειεται.το αυτοκινητο το χρησιμοποιω μονο εγω.το ποιο πιθανο ειναι το 3.αλλα εγω πως αποδεικνυω οτι δεν ημουν εκει την συγκεκριμενη μερα

Το βάρος της απόδειξης το φέρει αυτός που κάνει τον ισχυρισμό, εσύ δεν οφείλεις να αποδείξεις τίποτα.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο πιθανό, κανένα παππούδι ή καμμιά γιαγιά, να είδε ένα αυτοκίνητο να χτυπά κάποιο άλλο και να έκανε λάθος το νούμερο........Εντάξει έχει γίνει λάθος μαρτυρία και σε φόνο. Ο πιο απλός τρόπος να απδειξεις ότι δεν ήσουν εκεί,είναι από το  ιστορικό της τοποθεσίας στο κινητό σου.Θεωρώ δεδομένο ότι έχεις smartphone και έχεις ενεργό το ιστορικό ταποθεσίας.  Χωρίς παρεξήγηση πάντως.....έχεις μαλάκα ασφαλιστή.

Επεξ/σία από tasos2012

1 λεπτό πριν, tasos2012 είπε

Το πιο πιθανό, κανένα παππούδι ή καμμιά γιαγιά, να είδε ένα αυτοκίνητο να χτυπά κάποιο άλλο και να έκανε λάθος το νούμερο........Εντάξει έχει γίνει λάθος μαρτυρία και σε φόνο. Ο πιο απλός τρόπος να απδειξεις ότι δεν ήσουν εκεί,είναι από το  ιστορικό της τοποθεσίας στο κινητό σου.Θεωρώ δεδομένο ότι έχεις smartphone και έχεις ενεργό το ιστορικό ταποθεσίας.  Χωρίς παρεξήγηση πάντως.....έχεις μαλάκα ασφαλιστή.

καμια παρεξηγηση.το ιστορικο το κοιταγα πριν απο λιγο για να το στειλω στον ασφαλιστη αν χρειαστει.

• Like 1

Αστυνομία δεν έκανε καταγραφή συμβάντος;

Εάν έχει γίνει καταγραφή με τον αριθμό σου και λοιπά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σου, υπάρχει θέμα. Εάν κάποιος έκανε δήλωση στην ασφαλιστική του δηλώνοντας κάποιον τυχαίο αρ. κυκλοφορίας, κλάιν.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...