Προς το περιεχόμενο

Cloudworkers και φορολογία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αρχίσω δουλειά με cloudworkers, ωστόσο δεν ξέρω τι παίζει με φορολογία καθώς θα είμαι αυτοαπασχολούμενος. Ως τράπεζα πληρωμής θα έχω την revolut και το μηνιαίο εισόδημα θα είναι κάτω από 400 ευρώ.  Θα πρέπει να κάνω έναρξη επαγγέλματος με μπλοκάκι; τι ισχύει αν πληρώνομαι στη revolut και όχι σε ελληνική τράπεζα; πάλι θα πιάνεται φοροδιαφυγή και υπάρχει περίπτωση να φάω πρόστιμο; είμαι κάτω των 25 και δεν είχα ποτέ έως τώρα τρελό δηλωμένο εισόδημα (κάτω από 5 χιλιάρικα ετησίως).

Όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη όσον αφορά αυτή την δουλειά, αν κάποιος έχει δουλέψει στην συγκεκριμένη ή σε παρόμοια εταιρεία. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίταξε καλο είναι να ρωτήσεις εναν λογιστή για σιγουριά αλλα θα σου πώ την δικη μου άποψη.Μεχρι στιγμής απο revolut και N26 δεν έχει την δυνατότητα η ΑΑΔΕ να ταυτοποιήσει τον κάτοχο και να επιβάλλει φορολογία.Το θέμα ειναι εαν θα τα φέρεις εδώ στην Ελλάδα αυτά τα λεφτά γιατί αν είναι να τα μεταφέρεις στην χώρα σε ελληνική τράπεζα και να κάνεις αγοράς εντος Ελλάδος εκεί ναι θα σε πιάσουν και θα φάς φορους και προστιμα και προσαυξήσεις.

13 ώρες πριν, giwrgos555 είπε

Κοίταξε καλο είναι να ρωτήσεις εναν λογιστή για σιγουριά αλλα θα σου πώ την δικη μου άποψη.Μεχρι στιγμής απο revolut και N26 δεν έχει την δυνατότητα η ΑΑΔΕ να ταυτοποιήσει τον κάτοχο και να επιβάλλει φορολογία.Το θέμα ειναι εαν θα τα φέρεις εδώ στην Ελλάδα αυτά τα λεφτά γιατί αν είναι να τα μεταφέρεις στην χώρα σε ελληνική τράπεζα και να κάνεις αγοράς εντος Ελλάδος εκεί ναι θα σε πιάσουν και θα φάς φορους και προστιμα και προσαυξήσεις.

Δεν νομίζω να χρειαστεί να τα μεταφέρω σε ελληνική τράπεζα από τη στιγμή που μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου μέσω revolut. Στην περίπτωση που θέλω να βγάλω μετρητά, θα μεταφέρω το ποσό σε κάποιον δικό μου και μετά θα τα βγάλω. 

9 hours ago, spourgitakiiii said:

Δεν νομίζω να χρειαστεί να τα μεταφέρω σε ελληνική τράπεζα από τη στιγμή που μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου μέσω revolut. Στην περίπτωση που θέλω να βγάλω μετρητά, θα μεταφέρω το ποσό σε κάποιον δικό μου και μετά θα τα βγάλω. 

Να σηκώσεις λεφτά επικινδυνο γιατι θα μπαίνουν σε Ελληνική τράπεζα αν και βέβαια θα είναι μικρό το ποσό.Συμβουλεύσου οπωσδήποτε τον λογιστή σου ή εαν θες στείλε π.μ να σου δώσω εναν πολυ καλό στο Πειραιά να ρωτήσεις.

• 7 μήνες μετά...
Στις 22/1/2024 στις 11:12 ΜΜ, giwrgos555 είπε

Να σηκώσεις λεφτά επικινδυνο γιατι θα μπαίνουν σε Ελληνική τράπεζα αν και βέβαια θα είναι μικρό το ποσό.Συμβουλεύσου οπωσδήποτε τον λογιστή σου ή εαν θες στείλε π.μ να σου δώσω εναν πολυ καλό στο Πειραιά να ρωτήσεις.

δεν μ  τον στελνεις και  εμενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...