johnmetsis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά στο φορούμ Έχω την εξης ερώτηση Σε λιγες μερες βγαζω διπλωμα και θα παρω το αμαξι του αδερφου μου Εχω τον εξης προβληματισμο , υπαρχει περιπτωση να μην με δεχτει καμια ασφαλιστικη διοτι το αμαξι ειναι πολλων κυβικων και ειμαι νεος οδηγος Opel corsa opc ( 220 αλογα στα χαρτια ) 340 κανονικα που φενεται μονο αν το σηκωσουν. Και αν με δεχτει καποια ασφαλιστικη θα πληρωνω πολυ παραπανω ? Ειμαι 27 ετων δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο . Ευχαριστω για τον χρονο σας 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου θα σε δεχτουν. Θα πληρωνεις απο 30% παραπανω μεχρι και 90-100% παραπανω, αναλογα την ασφαλιστικη εταιρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 59 λεπτά πριν, johnmetsis είπε διοτι το αμαξι ειναι πολλων κυβικων Τα 1600 είναι πολλά κυβικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmetsis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου αλογων ηθελα να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα