kostasblues21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Xαιρετε,αγορασα προσφατα το exteder του τιτλου,προσπαθησα να το συνδεσω στο ρουτερ μου το χρησιμοποιησα ως access point και ως extender εβαλα τους κωδικους του ρουτερ μου για το 2,4 και 5G αλλα δεν συνδεεται, αν το εχει καποιος καταλαβαινει τι εννοω,θα ημουν υποχρεος αν μπορει καποιος να με βοηθησει,ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 7 hours ago, kostasblues21 said: Xαιρετε,αγορασα προσφατα το exteder του τιτλου,προσπαθησα να το συνδεσω στο ρουτερ μου το χρησιμοποιησα ως access point και ως extender εβαλα τους κωδικους του ρουτερ μου για το 2,4 και 5G αλλα δεν συνδεεται, αν το εχει καποιος καταλαβαινει τι εννοω,θα ημουν υποχρεος αν μπορει καποιος να με βοηθησει,ευχαριστω. δες καταρχην για firmware update access point = καλωδιο ethernet repeater = wireless
kostasblues21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 ευχαριστω φιλε για τον κοπο σου,
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 On 20/01/2024 at 22:06, kostasblues21 said: ευχαριστω φιλε για τον κοπο σου, επαιξε? επισης σιγουρεψου οτι δεν εχει ο κωδικος κανα παραξενο συμβολο και για αυτο δεν παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα