Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

αν εχεις ασφάλεια φαινονται πολυ γρηγορα αλλα οχι αμεσα. σε 2-3 ωρες ομως ειναι πιθανο να τα δεις.

Ασφάλεια έχω κάνει από 03 Ιουνίου.

Πλήρωσα σήμερα τα τέλη κυκλοφορίας αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ λόγω Σαββάτου πάνε Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Το ερώτημα είναι: Δευτέρα πρωί θα είναι οκ η θα πάει 'βράδυ' ?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Ασφάλεια έχω κάνει από 03 Ιουνίου.

Πλήρωσα σήμερα τα τέλη κυκλοφορίας αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ λόγω Σαββάτου πάνε Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Το ερώτημα είναι: Δευτέρα πρωί θα είναι οκ η θα πάει 'βράδυ' ?

δεν θυμαμαι αν εχω κανει ποτε σαββατο αρση αλλα επειδη εχω κανει πανω απο 10 φορες ολο και καποια θα επεσε σαββατο. νομιζω δεν εχει σημασια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

δεν θυμαμαι αν εχω κανει ποτε σαββατο αρση αλλα επειδη εχω κανει πανω απο 10 φορες ολο και καποια θα επεσε σαββατο. νομιζω δεν εχει σημασια

Μπαίνω στο σύστημα και φαίνεται σε ακινησία ΑΚΟΜΑ.

Έχω πληρώσει με μεταφορά από λογαριασμο . Σίγουρα παίζει ρόλο το Σάββατο. Θεωρητικά μπορώ ακόμα να κάνω ακύρωση 

3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Η τράπεζα γράφει: εκτέλεση 10 Ιουνίου.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μπαίνω στο σύστημα και φαίνεται σε ακινησία ΑΚΟΜΑ.

Έχω πληρώσει με μεταφορά από λογαριασμο . Σίγουρα παίζει ρόλο το Σάββατο. Θεωρητικά μπορώ ακόμα να κάνω ακύρωση 

Η τράπεζα γράφει: εκτέλεση 10 Ιουνίου.

σε ακινησια θα φαινεται μεχρι να κανεις αρση. τα κουτακια ασφάλεια και τελη πρεπει να εχουν πρασινο τικ για να κανεις αρση αλλιως δεν σε αφηνει. πληρωσες σημερα ηλεκτρονικα τα τέλη? πριν λιγη ωρα δηλαδη?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

σε ακινησια θα φαινεται μεχρι να κανεις αρση. τα κουτακια ασφάλεια και τελη πρεπει να εχουν πρασινο τικ για να κανεις αρση αλλιως δεν σε αφηνει. πληρωσες σημερα ηλεκτρονικα τα τέλη? πριν λιγη ωρα δηλαδη?

Πλήρωσα το πρωί.

Πρέπει να κάνω κάτι κάτι άλλο?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

μπηκες στο Mycar? ειναι πρασινο το κουτάκι?

Με έσωσες!!

ΔΕΝ είχα κάνει την ΑΙΤΗΣΗ άρσης!!

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...