Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο παρελθόν η amazon εστελνε την UPS στο σπιτι σου, παραλάμβανε το πακέτο και απολάμβανες την καλύτερη διαδικασία RMA. Πλεον η διαδικασία άλλαξε και έφαγα 2.5 μέρες σε τηλέφωνα και σε καταστήματα για να βγάλω άκρη.

Αυτό ειναι το look του νέου RMA label

image.png.8573c48250260aeb431f20e478cad270.png

Ουσιαστικά αυτό το label ειναι μια φορτωτική της DHL μέσω οδικού δικτύου το οποίο δεν εξυπηρετείτε απο τα DHL points και ουτε απο τα φυσικα τους καταστήματα (πήγα και στα 2), δεν κατάφερα να βρω τροπο να το στείλω μέσω DHL. Φυσικά έκανα βόλτες στα Elta courier (αφου εκεί με στείλαν απο DHL) και κανένας απο τους κωδικούς δεν ηταν συμβατοί.

Στο τέλος και μετά απο πολύωρες επικοινωνίες με το support της amazon το έστειλα με ΕΛΤΑ (πλήρωσα εγώ) και περιμένω την amazon να μου δώσει πίσω τα χρήματα. Σε μεγάλα αντικείμενα δεν ξέρω πως θα γίνει η επιστροφή καθως τα κόστη στα ΕΛΤΑ για πάνω απο 2 κιλά είναι άνω των 40 ευρώ.

Εαν κάποιος έχει βρει κάτι εναλλακτικό ας το αναφέρει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, cyberguy είπε

Στο παρελθόν η amazon εστελνε την UPS στο σπιτι σου, παραλάμβανε το πακέτο και απολάμβανες την καλύτερη διαδικασία RMA. Πλεον η διαδικασία άλλαξε και έφαγα 2.5 μέρες σε τηλέφωνα και σε καταστήματα για να βγάλω άκρη.

Αυτό ειναι το look του νέου RMA label

image.png.8573c48250260aeb431f20e478cad270.png

Ουσιαστικά αυτό το label ειναι μια φορτωτική της DHL μέσω οδικού δικτύου το οποίο δεν εξυπηρετείτε απο τα DHL points και ουτε απο τα φυσικα τους καταστήματα (πήγα και στα 2), δεν κατάφερα να βρω τροπο να το στείλω μέσω DHL. Φυσικά έκανα βόλτες στα Elta courier (αφου εκεί με στείλαν απο DHL) και κανένας απο τους κωδικούς δεν ηταν συμβατοί.

Στο τέλος και μετά απο πολύωρες επικοινωνίες με το support της amazon το έστειλα με ΕΛΤΑ (πλήρωσα εγώ) και περιμένω την amazon να μου δώσει πίσω τα χρήματα. Σε μεγάλα αντικείμενα δεν ξέρω πως θα γίνει η επιστροφή καθως τα κόστη στα ΕΛΤΑ για πάνω απο 2 κιλά είναι άνω των 40 ευρώ.

Εαν κάποιος έχει βρει κάτι εναλλακτικό ας το αναφέρει.

Πρέπει να πας στα κεντρικά καταστήματα της DHL. Εγώ είμαι Κόρινθο και έπρεπε να το πάω Πειραιά.

Δημοσ.
3 hours ago, mcstefan7 said:

Πρέπει να πας στα κεντρικά καταστήματα της DHL. Εγώ είμαι Κόρινθο και έπρεπε να το πάω Πειραιά.

Στην Θεσσαλονίκη δεν το δέχτηκαν στα κεντρικά τους στο αεροδρόμιο, μάλλον και εγώ Πειραιά έπρεπε να το παω....

Δημοσ.
3 hours ago, mcstefan7 said:

Αν τους παρεις τηλ, σου λενε ποια καταστηματα διαθετουν του οδικους σακους.

τηλέφωνο σε ποιον? κάλεσα στην κεντρική γραμμή και δεν γνώριζαν, πήγα σε κατάστημα και δεν γνώριζαν.

Το τεράστιο ατού του amazon παρόλο τις ακριβότερες τιμές ηταν το support τους. ΜΕ τον νέο τρόπο χάνουν το πλεονέκτημα τους.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, cyberguy είπε

τηλέφωνο σε ποιον? κάλεσα στην κεντρική γραμμή και δεν γνώριζαν, πήγα σε κατάστημα και δεν γνώριζαν.

Το τεράστιο ατού του amazon παρόλο τις ακριβότερες τιμές ηταν το support τους. ΜΕ τον νέο τρόπο χάνουν το πλεονέκτημα τους.

dhl

Δημοσ.

Αγοράζω απο Amazon de απο το 2016, η πρώτη μου επιστροφή ήταν το 2020 και η τελευταία πέρσι.  Σε όλες τις επιστροφές κατόπιν τηλεφωνικής οδηγίας της DHL 210 9890000, πήγα τα δέματα σε συγκεκριμένα DHL σημεία, (οχι στα κεντρικά ), που μου υπέδειξαν.

Τα δέματα εφταναν πάντα Γερμανία την επομένη, η δε επιστροφή χρημάτων γινόταν το πολύ σε 3 εργάσιμες ημέρες.

Αυτός είναι και ένας λόγος που αγοράζω απο Amazon de έως σήμερα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...