Προς το περιεχόμενο

θέλω να βάλω 2ο μόνιτορ

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από UncleKim,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα/Καλησπέρα.

Εχω το παρακάτω σύστημα συνδιασμένο με μία Dell 27" 1080p μέσω hdmi και win11. Θα ήθελα να βάλω και 2ο μόνιτορ 27" 1080p.

Βλέπω ότι η μητρική μου δεν έχει 2η hdmi αλλά έχει display port. Αν βάλω μία με dp θα κάνω δουλειά?

Εξωτερικές συνδέσεις: 2 x USB 2.0/1.1 ports, 1 x PS/2 keyboard/mouse port, 1 x D-Sub port , 1 x DVI-D port , 1 x DisplayPort, 1 x HDMI port, 3 x USB 3.2 Gen 1 ports, 1 x USB Type-C� port, with USB 3.2 Gen 1 support, 1 x RJ-45 port, 3 x audio jacks.

Θέλω στην μία οθόνη να δουλεύω και στην άλλη να παίζουν βίντεο youtube κτλ. Μπορώ να το κάνω? 

Screenshot-2024-01-19-8-37-24-AM.png

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Καλημέρα/Καλησπέρα.

Εχω το παρακάτω σύστημα συνδιασμένο με μία Dell 27" 1080p μέσω hdmi και win11. Θα ήθελα να βάλω και 2ο μόνιτορ 27" 1080p.

Βλέπω ότι η μητρική μου δεν έχει 2η hdmi αλλά έχει display port. Αν βάλω μία με dp θα κάνω δουλειά?

Εξωτερικές συνδέσεις: 2 x USB 2.0/1.1 ports, 1 x PS/2 keyboard/mouse port, 1 x D-Sub port , 1 x DVI-D port , 1 x DisplayPort, 1 x HDMI port, 3 x USB 3.2 Gen 1 ports, 1 x USB Type-C� port, with USB 3.2 Gen 1 support, 1 x RJ-45 port, 3 x audio jacks.

Θέλω στην μία οθόνη να δουλεύω και στην άλλη να παίζουν βίντεο youtube κτλ. Μπορώ να το κάνω? 

Όλα γίνονται.

Λογικά η δεύτερη οθόνη έχει σίγουρα Display Port.

Απλα κουμπώνεις το κατάλληλο καλώδιο και τελος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Καλημέρα/Καλησπέρα.

Θα δουλέψει κανονικά αλλά υπολόγισε ότι το σύστημα σου θα είναι πιο άνετο αν έβασες έστω και μια πολύ οικονομική κάρτα γραφικών γιατί τραβάς πόρους από τον επεξεργαστή σου

Επεξ/σία από 6xXx6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

θα δουλεύει χωρίς κάρτα γραφικών ? 

μία οικονομική πρόταση? δεν παίζω παιχνίδια.

Θα δουλεψει ανετα.

Τα laptops της δουλειας μου ημιμονιμα τα εχω σε δυο οθονες και εχουν ενα απλο i5 10th gen πανω.

• Thanks 1
  • Λύση
Δημοσ.

Θα δουλέψει κανονικότατα.

Και εγώ με λαπτοπ και 2 οθόνες είμαι. Μία με HDMI (HDMI σε HDMI) και μία με Display Port (USB-C σε DP).

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, 6xXx6 είπε

Θα δουλέψει κανονικά αλλά υπολόγισε ότι το σύστημα σου θα είναι πιο άνετο αν έβασες έστω και μια πολύ οικονομική κάρτα γραφικών γιατί τραβάς πόρους από τον επεξεργαστή σου

ΔΕΝ χρειαζεται εξωτερικη καρτα, για απλη απεικονιση και αναπαραγωγη βιντεο....! δεν υπαρχει λογος να προσθετουμε περιττα εξοδα σε ενα μηχανημα που απο μονο του ειναι ΥΠΕΡ ικανο να κανει αυτες τις εργασιες. 

Εαν επροκειτο για GAMING, τοτε...νια, να το βλεπαμε...! 

απλα... οπως ειπαν, μονο τις διασυνδεσεις του μονιτορ με τις θυρες να ταιριαζουν. αλλα κι εκει ακομα, υπαρχει και ανταπτορας DPtoHDMI.....

• Thanks 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απλά δεν έχει ξεκαθαρίσει και το είδος της δουλιάς που θέλει να κάνει αν θέλει να ασχοληθεί με γραφιστικά Photoshop και τα λοιπά θα του έδινε μία ανάσα σίγουρα η κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση, κάπου έχω στο σπίτι ένα  μόνιτορ αυτά τα παλιά 4:2. Στο pc έχω 2 θύρες μια dvi και μια display port, στην dvi έχω κανονικά το μόνιτορ μου, άμα πάρω ένα από αυτά τα ανταπτορακια με 5€ display port σε vga θα παίξει μπάλα λέτε? Δεν με νοιάζει η ανάλυση μιας και θα το έχω για κάνα spotify, github κλπ... 

035935-600x600.jpg

images (6).jpeg

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, kozanitis_itis είπε

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση, κάπου έχω στο σπίτι ένα  μόνιτορ αυτά τα παλιά 4:2. Στο pc έχω 2 θύρες μια dvi και μια display port, στην dvi έχω κανονικά το μόνιτορ μου, άμα πάρω ένα από αυτά τα ανταπτορακια με 5€ display port σε vga θα παίξει μπάλα λέτε? Δεν με νοιάζει η ανάλυση μιας και θα το έχω για κάνα spotify, github κλπ... 

035935-600x600.jpg

images (6).jpeg

Είναι απόλυτα συμβατό το DP to DVI χωρίς κάτι επιπλέον (μέχρι 60HZ οθόνες)

Κουμπώνεις και παίζεις μπάλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...