Aris-leme Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ένα και στο χάρι κλυνν εεε ποτερ. Άσχετο με το μοντ οκ κατέβασα σειβ γκειμ και δείχνει ωραίο. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από Aris-leme
OnePlusLeader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου και όμως είχε μεγάλο ghosting,αλλά τελικά ήθελε update το game,δεν το είχα προσέξει
Πέτρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Στις 28/1/2024 στις 11:22 ΜΜ, Πέτρος είπε Σήμερα δοκίμαζα από περιέργεια το W3 με RT+FSR2+AFMF και ήταν οριακά ανεκτό σε 1440 (βέβαια όταν έσπαγε το AFMF όλεθρος). Μέσα στην εβδομάδα θα δω κι εδώ τί ισχύει, αν κρατάει ένα 60άρι σε 1440 με καλύτερη εικόνα. Στις 28/1/2024 στις 11:50 ΜΜ, Aris-leme είπε Πριν φτιάξω το θέμα με το ρεκορντινγκ Πριν λίγο το δούλεψα, έχει την πλάκα του. Κάπου στα 70-72fps 1440 ultra + RT low/mix, λίγο πιο κάτω από ότι μου έδινε το AFMF, αλλά με σαφώς καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα. Το shimmering, βέβαια, στα UI elements για εμένα είναι πάρα πολύ ενοχλητικό, αλλά οκ, μια δοκιμή ήταν.
Πέτρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Εδώ γελάμε...αν ανοίξω το fg και το reflex στα settings του παιγνιδιού, το shimmering εξαφανίζεται! Αν ανοίξω και το AFMF, είμαι στα στα 125-144+, με αρκετά smooth εικόνα και όχι τόσο ιδιαίτερο lag. Πραγματικά, είναι κατάντια αυτό το πράγμα (τα proprietaries, και των δύο).
Aris-leme Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Σε κάποια παιχνίδια θέλει το FM ανοιχτό για να μην έχει θέματα το UI.
ultraex2003 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου παρατήρησα επίσης ghosting στο last of us ειδικά στους υπότιτλους είναι ιδιαίτερα άσχημο αλλά τα fps πήραν τον ανήφορο στα 120 σε1440p είτε με dlss και frame generation είτε με fsr αλλά μου είπαν δε μπορεί να φύγει το ghost λόγω ότι δεν υπάρχει native dllss3fg υποστηριξη στο συγκεκριμένο παιχνιδι και φυσικά σε όλα όσα δε το υπστηριζουν Cyberpunk και robocop που παίζω είμαστε οκ
OnePlusLeader Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου to ghosting εξαφανιστηκε σχετικα πχ σε cyberpunk(ui) στο τελευταιο update αλλα υπαρχουν ακομη μικρα artifacts να το πω,ειδικα στα street signs!
Aris-leme Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Νέα έκδοση 0.10.3: - Make Resolution and Sharpness overrides also apply to `use_game_upscaling` and `replace_dlss_fg`. Now these settings will also work with DLSS and XeSS in these modes. As XeSS does not come with a normal sharpening pass, this is implemented using a custom CAS pass after upscaling is performed. - Added a log message stating if and which functions a game calls that may allow for the use of resolution overrides. Only really applies to FSR/XeSS, as most/all games using DLSS support resolution overrides - Blacklist reactive mask in Horizon: Zero Dawn Improves image quality when using any mode that upscales using FSR. - Added a `default-fsr2fsr3.config.toml` to the common files which has explanations for each config setting. - Added a `disable_console` config setting that disables the console on startup. This is only meant for handheld users, as it makes checking the log at runtime more difficult. 1
ultraex2003 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Banishers Ghosts of New Eden +Mod FSR3 0.10.3/1440P Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από ultraex2003 1
Inler Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου ultraex2003 άρα το mod δουλεύει και σε παιχνίδια που δεν είναι στη λίστα?
ultraex2003 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Inler είπε ultraex2003 άρα το mod δουλεύει και σε παιχνίδια που δεν είναι στη λίστα? εγω παιζω με το το mod του lukeFZ το συγκεκριμενο παιχνιδι μεταξυ των αλλων το αναφερει στο σιτε του οτι δουλευει!! Spoiler Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από ultraex2003
Aris-leme Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Σε εμένα δε δουλεύει διότι έχω πάρα πολλά μοντ και δεν μπαίνω στη διαδικασία να βρω με ποιο κάνει κονφλικτ. Αλλά κάνει τρελή δουλειά για το FSR3 mod με FG. Το πολύ ghosting στην οδήγηση ειδικά φεύγει. https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/13029?tab=description Ok το έκανα να δουλέψει(μια επιλογή στο reshade που είχα ήταν) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από Aris-leme
leros2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου On 18/02/2024 at 07:05, Inler said: ultraex2003 άρα το mod δουλεύει και σε παιχνίδια που δεν είναι στη λίστα? Μόλις το δοκίμασα στο pacific drive (που δεν είναι στη λίστα) με μια 1050ti και δουλεύει. Βέβαια κατέληξα στο FSR Upscaling only, γιατί με Frame Generation κάνει το θέμα στο UI
spi79 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Άσχετο, αλλά πολύ καλό παιχνίδι(Banishers Ghosts of New Eden). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα