Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους! Τον περασμένο Μάιο αναγκάστηκα να κάνω λογαριασμό στην εθνική τράπεζα , λόγο ότι υπήρχε ανάγκη με δέχτηκαν χωρίς ραντεβού, επίσης τους τόνισα να μην βάλουν ασφάλεια κάρτας ούτε prpeiaid. Το κακό με αυτό είναι ότι λόγο της βιασύνης μου βρήκαν ευκαιρία χωρίς να με  ρωτήσουν και μου έβγαλαν έναν λογαριασμό με κάρτα όπου έχει μηνιαία χρέωση!!! Περίπου 3.5€ νομίζω, εγώ αυτό το έμαθα σήμερα που επικοινώνησα με την τράπεζα να τους ρωτήσω γιατί δέχομαι μηνιαίες χρεώσεις..η τραπεζα μου είπε αν θέλω να πάω να πληρώσω να κάνω καινούργιο λογαριασμό χωρίς χρεώσεις μόνη χρέωση η κάρτα για ενεργοποίηση (6€). Επειδή εγώ χρειάζομαι τον λογαριασμό αλλά δεν έχω χρόνο για αλλαγή διότι είμαι στο εξωτερικό, αν τραβήξω ΟΛΑ τα λεφτά ώστε να μην τραβάνε προμήθειες θα έχω πρόβλημα; Την αλλαγή κάρτας λογικά θα πάω τον Ιουνίου να την κάνω, (απλά δεν θέλω να τραβάνε 5 μήνες τις χρεώσεις) αφού τους ζητήσω να μάθω τον λόγο που μού το έκαναν αυτό! 

Επεξ/σία από kozanitis_itis
Δημοσ.

Τα λεφτά θα τα τραβήξουν και ο λογαριασμός θα είναι αρνητικός και δεν θα μπορείς να τον κλείσεις αφού θα είναι αρνητικός,  όποτε δεν έχει νόημα να τραβήξεις τα λεφτά τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, sdikr said:

Τα λεφτά θα τα τραβήξουν και ο λογαριασμός θα είναι αρνητικός και δεν θα μπορείς να τον κλείσεις αφού θα είναι αρνητικός,  όποτε δεν έχει νόημα να τραβήξεις τα λεφτά τώρα.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Το καλό είναι ότι εως να κλείσω τον λογαριασμό θα μπορώ να επωφεληθώ με τα προνόμια της κάρτας,όπως να πληρώσω rf λογαριασμούς κοινής ωφέλειας παρόλο που δεν έχω καν σπίτι!!! 

Επεξ/σία από kozanitis_itis
Δημοσ.
6 hours ago, kozanitis_itis said:

Ευχαριστώ για την απάντηση! Το καλό είναι ότι εως να κλείσω τον λογαριασμό θα μπορώ να επωφεληθώ με τα προνόμια της κάρτας,όπως να πληρώσω rf λογαριασμούς κοινής ωφέλειας παρόλο που δεν έχω καν σπίτι!!! 

Αν έχεις τραβήξει ΟΛΑ τα λεφτά όπως έγραψες, πως ακριβώς θα μπορέσεις να πληρώσεις λογαριασμούς;

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Joshua21 said:

Αν έχεις τραβήξει ΟΛΑ τα λεφτά όπως έγραψες, πως ακριβώς θα μπορέσεις να πληρώσεις λογαριασμούς;

Μα ειρωνικά το είπα, αφού γραφώ ότι δεν έχω καν σπίτι! Οπότε ούτε λογαριασμούς.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...