Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones and the Great Circle [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε ένα stream που το παρακολουθώ τώρα συμπαθητικό δείχνει, όσο μπορώ να κρίνω ως θεατής.

Τοπία, χώροι κτλ., βγλαμένοι τσιφ από τη λογική των ταινιών, ωραίοι φωτισμοί και σκιές.

Δημοσ.
44 minutes ago, Saloufas said:

Λοιπόν βρήκα τρόπο σε όσους κολλάει στο 99%, πηγαίνετε και αλλάξτε όνομα στο temp file, το ονόμασα _old και ξεκόλλησε το update, άμα δεν ξανά αρχίσει update θα φάει σβήσιμο.

image.png.62efca6b315933af1b0db79019865f02.png

image.png.e858e161cfb99d5853e611f25e415a40.png

Χαρας το κουραγιο σου . Εγω το ξανααρχισα απο την αρχη . Αν δεν μπει και τωρα , θα σαλπαρω στις πειρατικες ακτες ...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

για ποιο λόγο να πάρεις early access έτσι και αλλιώς;

Γενικά ή για το συγκεκριμένο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο -και όλα τα story driven- δεν θα το έκανα. Συν του ότι η Bethesda δεν με εμπνέει, ευρύτερα.

Όμως, υπάρχουν μικροί τίτλοι (ορισμένους τους έχω στηρίξει από έκδοση 0.3 και itch.io) που δεν θα είχαν υπάρξει χωρίς τη στήριξη του κόσμου σε ΕΑ ή όπως αλλιώς ονομάζεται αυτό (Kickstarter κτλ.)

Παιχνίδια που οι devs άκουσαν τις προτάσεις των ανθρώπων που πίστεψαν και επένδυσαν σε αυτές τις ιδέες και βγήκαν όχι απλά καλά, αλλά ορόσημα στην κατηγορία τους.

Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, θέλω να πω.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι ακόμα και να στηρίξει κάποιος ένα παιχνίδι - studio για οποιονδήποτε δικό του λόγο όταν αυτό βγει και έχει τα θέματα του (μικρά - μεγάλα) γιατί δεν κάνει υπομονή μερικές εβδομάδες - μήνες και θέλει με το καλημέρα να του σπάσουν τα νεύρα με αλχημείες / mods κτλ. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και πάλι, εξαρτάται.

Υπάρχουν παιχνίδια, δηλαδή, που βελτιώθηκαν αισθητά, αφενός επειδή οι devs είχαν διάθεση να ακούσουν την εποικοδομητική κριτική, αφετέρου επειδή υπήρχαν άνθρωποι πρόθυμοι να αναμετρηθούν με ένα παιχνίδι σε πρώιμο στάδιο. Αν περίμεναν όλοι να ασχοληθούν με την ολοκληρωμένη εκδοχή, αυτή μπορεί να ήταν χειρότερη από ό,τι αποδείχτηκε τελικά, γιατί δεν θα υπήρχαν οι πρώτοι που εντόπισαν θέματα κτλ.

Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα που έχω, από προσωπική εμπειρία, είναι το Battle Brothers: όταν το πρωτοείδα ως screenshots και περιγραφές, ενθουσιάστηκα. Δημιουργείς μια ομάδα μισθοφόρων από το μηδέν και αναμετριέσαι με έναν κόσμο, κάνοντας ό,τι κρίνεις. Ούτε ιστορίες να σε πάνε από το χεράκι στο τέλος, ούτε ρομαντικές σχέσεις και τα άλλα μπαρμπούτσαλα που έχουν κατακλύσει την αγορά. Ήθελα να το δοκιμάσω, το συντομότερο. Με το που βγήκε σε ΕΑ, το αγόρασα. Σαφώς υποδεέστερο σε σχέση με αυτό που είναι τώρα, δηλαδή αν είχα περιμένει κάποιους μήνες θα είχα μια πιο ολοκληρωμένη/ομαλή εμπειρία (όχι πως ήταν προβληματικό ακόμη και στην πρώτη εμπορική εκδοχή του) αλλά θα είχα χάσει την ευκαιρία να προτείνω ιδέες και να συμμετάσχω στη διαμόρφωση ενός τίτλου που, στην κατηγορία των TΒΤ, έγραψε ιστορία.

Είναι και τι θέλει ο καθένας. Προσωπικά, με χαροποιεί να προτείνω ιδέες, να συζητάω με τους devs, ειδικά όταν έχω επενδύσει (συναισθηματικά, δεν είναι τα όποια χρήματα δίνεις η μόνη επένδυση) σε μια προοπτική.

Κι είναι αντίστοιχα μια ικανοποίηση να βλέπεις το χρόνο που διέθεσες ή την εμπιστοσύνη που έδειξες σε κάποιους ανθρώπους να ανταμείβεται, κατ' αρχάς με μια καλύτερη δουλειά, κατά δεύτερο με απλές κινήσεις. Λ.χ., όσοι είχαμε στηρίξει το Banner Saga προ ετών (δίνοντας χρήματα για ένα παιχνίδι), μας χάρισαν την τριλογία. Στο Battle Brothers οι devs μου έχουν χαρίσει DLC. Είναι μια αναγνώριση κι αυτή, "μας πίστεψες όταν δεν μας ήξερε κανένας, να αυτό το κάτι λίγο".

Ούτε αυτοί έπεσαν έξω, ούτε εγώ πλούτισα, είναι όμως η συμβολική αναγνώριση της συμμετοχής που μετράει.

Στο συγκεκριμένο, για να μην κάνω τελείως highjack το νήμα με τις θεωρίες μου, και λόγω δομής/κατηγορίας τίτλου, και λόγω επιφυλάξεων για τη Bethesda, δεν θα έμπαινα σε early access. Όταν, μάλιστα, δεν είναι και ουσιώδες το ΕΑ, απλά έχεις νωρίτερα πρόσβαση.

Συν του ότι, στο Βούδα τις έχουν στείλει τις τιμές, και να ήθελα, δηλαδή, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να δώσω τόσα χρήματα.

• Like 8
Δημοσ.

Το δοκίμασα σε 1440p με 3080 kai 13700k και σχεδόν χτύπαγα τα Hz της οθόνης σε fps (144) στην αρχή τουλάχιστον με DLSS Quality (ακόμα και Νative έπιανε κοντά 80-85 fps).

Επίσης https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/indiana-jones-and-the-great-circle-benchmarks-pc-performance-analysis/

Άλλο game έκανε review o Τζόνης? Λίγο κουλό μου κάνει αυτό με την 3080 και τη VRAM εκτός αν γίνεται πανηγύρι αργότερα σε συγκεριμένο κομμάτι του game.

Δημοσ.

@Snoob

Σε αυτά που έγραψες παραπάνω συμφωνώ απόλυτα. Αποτελεί κατά την γνώμη μου εξαίρεση ο τρόπος που αντιμετωπίζεις εσύ τέτοια παιχνίδια (ιδέες, συμμετοχή, επικοινωνία με devs κτλ). Οι περισσότεροι είναι της λογικής καντήλια, τα λεφτά μου πίσω κτλ. 

Από την άλλη καταλαβαίνω και αυτούς που δεν θέλουν να είναι beta testers. 

Anyway ontopic 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, just_a_dude είπε

για ποιο λόγο να πάρεις early access έτσι και αλλιώς;

Πέραν των streamers που θα βγάλουν και με το παραπάνω τα λεφτά αυτά από τα views, πολλοί το βλέπουν από πλευράς χρόνου σε φάση ''θέλω να παίξω τώρα το 3ήμερο που έχω χρόνο, παρά να περιμένω την επόμενη εβδομάδα και πιο μετά''.

Από εκεί και πέρα, το early access που βλέπουμε κυρίως σε τίτλους της Microsoft, είναι καθαρά cash grab για να βγάλουν ορισμένα από τα ''σπασμενα'' που θα χάσουν λόγω gamepass.

Γιαυτό και το Avowed τον Φλεβάρη θα έχει και αυτό early access ολως τυχαίως.

Τελος θερμη παρακληση.

Μην καταστραφεί και αυτό το θέμα με σελίδες επί σελίδων περί performance όπως έγινε με το Stalker 2.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα ένα laptop αυτές τις μέρες με 14900hx,rtx 4070 8gb και 32gb ram, και μου έδωσε δώρο μέσω Nvidia το παιχνίδι.

Θα είναι θαύμα αν το παίξει ακόμα κι αν όλα τα settings τα ρίξω τέρμα κάτω με αυτά που διαβάζω.

Αυτό βρήκαν να δώσουν δώρο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλοι πληρωσαν και για premium early access περιμενετε ρε λιγο να το πατσαρουν πρωτα :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...