Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones and the Great Circle [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GPU RT required στα specs αρα μάλλον θα είναι το 2ο παιχνίδι μετά το Alan Wake 2 που δεν θα υποστηρίζει την RX 5700 μου και τις gtx 1080s. Υποτίθεται μπορείς να τρέξεις το Alan Wake 2 αλλα δεν το είχα για να το δοκιμάσω. Μάλλον θα δοκιμάσω το Indiana Jones μέσω gamepass πάντως. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι αρκετά αυτά τα 2 παιχνίδια για να με κάνουν να σκεφτώ αναβάθμιση ακόμα πάντως.

Δημοσ.

Μην βιαστείτε για preorder. Τουλάχιστον μετά μην κράζετε ότι είναι βαρύ και unoptimized και κανείς δεν σας το είπε, "βρωμάει από τα requirements..αφήστε να βγει και βλέπουμε.

Δημοσ.

Είναι στο game pass. Με ένα 12αρι το βγάζεις σε μια βδομάδα (ίσως και λιγότερο, θα μου κάνει εντύπωση αν είναι πάνω από 15-20 ώρες) και τον υπόλοιπο μήνα παίζεις κάτι άλλο.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, psof είπε

GPU RT required στα specs αρα μάλλον θα είναι το 2ο παιχνίδι μετά το Alan Wake 2 που δεν θα υποστηρίζει την RX 5700 μου και τις gtx 1080s. Υποτίθεται μπορείς να τρέξεις το Alan Wake 2 αλλα δεν το είχα για να το δοκιμάσω. Μάλλον θα δοκιμάσω το Indiana Jones μέσω gamepass πάντως. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι αρκετά αυτά τα 2 παιχνίδια για να με κάνουν να σκεφτώ αναβάθμιση ακόμα πάντως.

Εχει βγει update στο alan wake 2,οπου παιζουν μια χαρα οι 1000 Nvidia αλλα και η rx5700

• Thanks 1
Δημοσ.

Πανωλεθρία στο Μιλάνο...τα γραφικά. Ακού εκεί 4090 για 30fps(X2 με FG) σε 1080p! Όταν τόσο καιρό λέγαμε πόσο dated δείχνει.

Άλλος ένας Nvidia sponsored τίτλος.

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.

Μια χαρά το βλέπω εγώ οπτικά, τα facial animations δεν είναι εκεί που πρέπει, κατά τα άλλα δείχνει αρκετά detailed. Τώρα τα 1080P/60FPS για την 4090 λογικό, μιλάμε για path-tracing που ο κονσολάς θα δει στο PS6 το 2028 και αν..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Πανωλεθρία στο Μιλάνο...τα γραφικά. Ακού εκεί 4090 για 30fps(X2 με FG) σε 1080p! Όταν τόσο καιρό λέγαμε πόσο dated δείχνει.

Άλλος ένας Nvidia sponsored τίτλος.

Πλάκα θα έχει τελικά να έχει γραφικά που να μην δικαιολογούν αυτές τις απαιτήσεις. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα θα μου πεις...

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Μια χαρά το βλέπω εγώ οπτικά, τα facial animations δεν είναι εκεί που πρέπει, κατά τα άλλα δείχνει αρκετά detailed. Τώρα τα 1080P/60FPS για την 4090 λογικό, μιλάμε για path-tracing που ο κονσολάς θα δει στο PS6 το 2028 και αν..

Ναι, αλλά δεν είναι "μαγκιά" των developers να είναι τόσο απαιτητικό, μάλλον αμπαλοσύνη θα έλεγα. Βάζω στοίχημα ότι το Cyberpunk 2077 έχει καλύτερα γραφικά και τρέχει και καλύτερα στην RTX 4070 Super μου που δεν είναι και κάνα τέρας GPU. 

Με τέτοιες απαιτήσεις θα έπρεπε να έχει CGI γραφικά. Άκου RTX 4090 και να μην επαρκεί. Ότι να 'ναι...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρέπει να το 'χουν και ιδιαίτερα με το optimization, στα gameplay trailers που έχουν δείξει που είναι από Xbox βλέπεις frame-drops σε αρκετές περιπτώσεις..

Τώρα το path-tracing γονατίζει όλες τις κάρτες σε όλες τις περιπτώσεις(AW2, CP 2077 etc) οπότε εδώ δεν θα είναι εξαίρεση.

Δημοσ.

To weird με αυτό το game είναι ότι οι review copies που δόθηκαν στα media είχαν denuvo (για την αποφυγή leak), αλλά το ίδιο το game δε θα έχει !!!

Wtf συνήθως το ανάποδο συμβαίνει.🤣

Δημοσ.

Καλά εγώ μπορώ και χωρίς path-tracing. Το θέμα είναι με full RT να τρέχει κάπως καλά, να μπορείς να το ευχαριστηθείς. Όχι να έχει frame drops και τέτοια.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, ilos said:

To weird με αυτό το game είναι ότι οι review copies που δόθηκαν στα media είχαν denuvo (για την αποφυγή leak), αλλά το ίδιο το game δε θα έχει !!!

lolwut?!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

lolwut?!

Η μπορεί να έτρεχε έτσι και αλλιώς οριακά, οπότε αποφάσισαν να το ξηλώσουν μήπως πουλήσουν τίποτα παραπάνω. Who knows.

• Haha 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Καλά εγώ μπορώ και χωρίς path-tracing. Το θέμα είναι με full RT να τρέχει κάπως καλά, να μπορείς να το ευχαριστηθείς. Όχι να έχει frame drops και τέτοια.

Αν θες να δεις αν θα τρέχει καλά ένα παιχνίδι στο PC, κοιτάς πως τρέχει στις κονσόλες. Αν βλέπεις 30FPS lock στις κονσόλες, dynamic resoltuion με sub-1080P res κλπ χαιρετίσματα..

Τώρα το Full RT θα είναι κλασικά μόνο για όσους έχουν 4080/4090, οι κατώτερες κάρτες δεν τρέχουν path-tracing σε κανένα παιχνίδι με αξιοπρεπή resolution.

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς και δείχνει δυνατό σε visuals αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι δικαιολογεί τις απαιτήσεις. Βέβαια άλλο το βίντεο, και άλλο στα αλήθεια. Πάντως να πω την αλήθεια δεν έχω βρει game να έχει καλύτερο φωτισμό από το Exodus και το Dying Light 2. To AW2 είναι δυνατό επίσης αλλά πιστεύω τα άλλα 2 είναι καλύτερα στο φωτισμό, τουλάχιστον στα μάτια μου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνω, δε νομιζω οτι δικαιολογει τις απαιτησεις και επίσης γιατι να εχει απαιτουμενο hardware ray tracing και να μην ειναι επιλογη ετσι ωστε να το παιζουν και οι παλιοτερες καρτες εστω και σε μειωμενα γραφικα και αναλυση, δλδ γιατι να μην μπορει να το παιξει καποιος με 1080ti ή 5700xt πχ ? Θα μου πεις πρεπει να πουλησουν και το τελευταιο hardware, οκ.

Επεξ/σία από xartemporas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...