Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones and the Great Circle [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πιο αναμενομενο παιχνιδι της χρονιας για εμενα. Δειχνει τοσο διαφορετικο απο τα συνηθισμενα και ταυτοχρονα κανει τοσα πολλα τικ στο τι μου αρεσει απο τετοια παιχνιδια. Ελπιζω οι γριφοι κ τα Puzzles να ειναι αξιολογα :) 

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

το πιο αναμενομενο παιχνιδι της χρονιας για εμενα. Δειχνει τοσο διαφορετικο απο τα συνηθισμενα και ταυτοχρονα κανει τοσα πολλα τικ στο τι μου αρεσει απο τετοια παιχνιδια. Ελπιζω οι γριφοι κ τα Puzzles να ειναι αξιολογα :) 

Τα γραφικά όμως για 2024 φαίνονται αστεία ελπίζω τουλάχιστον να έχει εξθπνους και λογικούς γρίφους.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα γραφικά. Από τα λίγα που δεν με "ενόχλησαν".

Γιατί γενικά αυτό το "πετάω μπουκάλι για αντιπερισπασμό να περάσω το επίπεδο με stealth" το έχουμε δει χίλιες φορές, δεν θέλω να το δω και σε Indiana Jones.

Το παιχνίδι πρέπει να είναι brawler και shooter με έντονο platforming και puzzles. Και το first person δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει στο πρώτο...

Δημοσ.

τοτε δεν ειναι το παιχνιδι για σενα. ειπανε οι devs οτι θα εστιαζει περισσοτερο στο stealth και οχι στο shooting οπως στα Wolfenstein. 

αν ειναι οπως το Old Blood, για μενα το καλυτερο στην σειρα, θα ναι fun game.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, zvarthangalos είπε

Τα γραφικά όμως για 2024 φαίνονται αστεία ελπίζω τουλάχιστον να έχει εξθπνους και λογικούς γρίφους.

μια χαρα τα βρισκω. δεν εχω απαιτηση καθε παιχνιδι να εχει γραφικα επιπεδου Last of Us 2 ή Hellblade. Ειμαι υπερευχαριστημενος με αυτο που βλεπω. Αν παιζει ωραια και τρεχει καλα, μια χαρα ειναι τα γραφικα.

το μεγαλο στοιχημα ειναι αν θα μπορεσουν να κανουν ενα fun First person game με εμφαση την εξερευνηση κ τους γριφους και να βαλουν την μαχη σε εντελως τριτοδευτερη μοιρα (οπως φαινεται να το πανε).
τα Last Crusade, Fate of Atlantis, Emperor's Tomb και Infernal Machine μια χαρα το πετυχαν. Εμφαση σε ιστορια, γριφους και εξερευνηση, με την μαχη να ειναι στην ακρη εντελως για περιορισμενες περιπτωσεις. Εδω βεβαια ειναι η πρωτη φορα που πανε σε πρωτο προσωπο την σειρα και ειναι μεγαλη η αλλαγη κ δυσκολο στοιχημα. Αλλα εχω ελπιδες και ειμαι τερμα ψημενος για να το παιξω :) 

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Indiana Jones and the Great Circle [PC][9 Δεκ 2024]
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχτες ειχανε πανελ οι devs του παιχνιδιου, οπου δωσανε αρκετες πληροφοριες για την αναπτυξη του και τι να περιμενουμε απο αυτο.

η καμερα ειναι τελικα οντως του Ιndy και χρησιμοποιειται ως βοηθημα σε αυτους που δυσκολευονται με τους γριφους. οποτε τραβας μια φωτογραφια, σου δινει και ενα tip ο Indy για το πως να λυσεις τον γριφο. καλος μηχανισμος.

γενικα εχουν ριξει πολυ σκεψη, αγαπη και δουλεια στο παιχνιδι, φαινεται αυτο. το μονο που με ανησυχει, ειναι οτι στην ερωτηση για το αν η Gina ειναι playable και ποσο, ο dev απεφυγε να δωσει ξεκαθαρη απαντηση, απλα τονισε οτι δεν ειναι sidekick, ειναι ξεχωριστος χαρακτηρας με την δικια του ιστορια και θα εμφανιζεται μαζι με τον Ιndy απο νωρις και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.

ναι, δεν ξερω, αυτο το κοντο μαλλι και το μονιμο χαμογελαστο υφακι που εχουν ολοι οι μοντερνοι θηλυκοι χαραkτηρες τα τελευταια χρονια, δεν ειναι καλο σημαδι. τεσπα, θα δειξει. παντως το παιχνιδι δειχνει πολυ καλο και oι πρωτες εντυπωσεις των δημοσιογραφουν που ειδανε το 10λεπτο αδιακοπτο gameplay, το οποιο επαιζε στην gamescom, ειναι θετικες.

το πανελ του Indy ξεκιναει στο 3:26:00

https://www.twitch.tv/videos/2230880809?t=03h26m00s

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, firepc είπε

Δεν ανοίγει στις 6/12 για το gamepass?

9/12

image.png.d10b69a76729bcc0b3f8e0c9c71a25c6.png

image.png.ec1f4eddc2849acd26eb011a336017d3.png

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...