Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones and the Great Circle [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο δικό μου pc ( I5 13400, 2060 rtx 6 gb vram, 32 gb ddr 4 ram ) κατάφερα να το τρέξω στο low . Το ξεκίνησα για να δω πως είναι. Πήγα στο Βατικανό. Ωραίο είναι αλλά δεν θα το συνεχίσω γιατί αν και έχω 60 fps στα 1080p  τα γραφικά στο low είναι κάπως. Θα κάνω υπομονή να πέσει στα 300 ευρώ η B580 και θα την πάρω μπας και μπορέσω να τομπαιξω με καλύτερα γραφικά.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, aplos73 είπε

Στο δικό μου pc ( I5 13400, 2060 rtx 6 gb vram, 32 gb ddr 4 ram ) κατάφερα να το τρέξω στο low . Το ξεκίνησα για να δω πως είναι. Πήγα στο Βατικανό. Ωραίο είναι αλλά δεν θα το συνεχίσω γιατί αν και έχω 60 fps στα 1080p  τα γραφικά στο low είναι κάπως. Θα κάνω υπομονή να πέσει στα 300 ευρώ η B580 και θα την πάρω μπας και μπορέσω να τομπαιξω με καλύτερα γραφικά.

Το όριο των 300€ είναι αυστηρό; Μπορείς να δώσεις παραπάνω και να πάρεις κάτι καλύτερο χωρίς να περιμένεις ( ή με δόσεις) πχ. https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/sapphire-vga-radeon-rx-7700-xt-pure-frostpunk-2-12-gb_4588460

Δημοσ.

Όχι. Δεν είναι αυστηρό το όριο 300 ευρώ. Απλά έλεγα να μην το ξεπεράσω. Μπορώ να πάω και λίγο παραπάνω. Να σου πω την αλήθεια τις κοίταζα τις 7700ΧΤ . Σε διάφορα skroutzομάγαζα τις βρίσκω από 440 ευρώ. Αλλά να . Φοβάμαι να πάω σε AMD.. Πάντα Nvidia κάρτες γραφικών είχα και 0 προβλήματα. Πάντα έπαιζα τα παιχνίδια που ήθελα χωρίς να ψάχνομαι με θέματα drivers. 

Δημοσ.

Ρε παίδες αυτά τα relics προς το τέλος τι χρήση έχουν? Δεν τα έχω όλα. Παίζουν κάποιο ρόλο για το κανονικό σενάριο? Για 100ρηδες achievment και τέτοια δεν είναι? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costacurta είπε

Ρε παίδες αυτά τα relics προς το τέλος τι χρήση έχουν? Δεν τα έχω όλα. Παίζουν κάποιο ρόλο για το κανονικό σενάριο? Για 100ρηδες achievment και τέτοια δεν είναι? 

Υποτίθεται έχει ένα secret cutscene μετά το τέλος που και καλά δείχνει τί απέγινε αλλά δεν αξίζει τον κόπο, καλύτερα να το δείς στο youtube.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος και η Αίγυπτος, περίπου 17 ώρες πήρε (αν έπαιζα με το ρυθμό και την προσοχή που είχα στο Βατικανό ήθελα άλλες 5-6, γεμάτες), βγήκε σχεδόν πλήρης (μόνο κάτι σημειώσεις δεν βρήκα), πολύ πιο εύκολα από το Β (στο οποίο δεν βρήκα κι ένα relic).

H Indi αισθητική και ατμόσφαιρα, είναι καταπληκτική όντως. Έχει πέσει πολλή δουλειά εκεί, και καλή δουλειά. Είναι κρίμα να χαλάει το αποτέλεσμα η τόση χαζομάρα.

• Like 3
Δημοσ.
10 hours ago, Πέτρος said:

Τέλος και η Αίγυπτος, περίπου 17 ώρες πήρε (αν έπαιζα με το ρυθμό και την προσοχή που είχα στο Βατικανό ήθελα άλλες 5-6, γεμάτες), βγήκε σχεδόν πλήρης (μόνο κάτι σημειώσεις δεν βρήκα), πολύ πιο εύκολα από το Β (στο οποίο δεν βρήκα κι ένα relic).

H Indi αισθητική και ατμόσφαιρα, είναι καταπληκτική όντως. Έχει πέσει πολλή δουλειά εκεί, και καλή δουλειά. Είναι κρίμα να χαλάει το αποτέλεσμα η τόση χαζομάρα.

Ατμοσφαιρικα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, το moment to moment gameplay ειναι που το κανει μετριο παικτικα, σα να υπηρχε η ιστορια και προσπαθησαν καπως να βαλουν και λιγο παιχνιδι εκει μεσα!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος και από εμένα. Η machine games μου έκανε ένα από τα καλύτερα δώρα που μου έχουν κάνει ποτέ….. το να παίζω κάτι τέτοιο  ειδικά αυτή την περίοδο ήταν κάτι που τερμάτισε το νοσταλγομετρο. Μου έδωσε πράγματα που μόνο παλαιότεροι gamers θα εκτιμήσουν οπότε και θα κάνουν τα στραβά μάτια στις όποιες σύγχρονες ελλείψεις του όπως την AI (είδαμε και τους έξυπνους με τα σφυρίγματα στους θάμνους) ή τα εύκολα και old school παζλ του. Αν και ήμουν από αυτούς που είχαν ξενερώσει με την οπτική πρώτου προσώπου (στο reveal) αν το ξανακάνουν θα ήθελα να παίξω ακριβώς το ίδιο πράγμα. Το τρίτο πρόσωπο θ αλλάξει όλη την αισθητική και την ξεχωριστή του ταυτότητα.….. θα γίνει ένα ακόμα uncharted/tomb raider. Χωρίς να λέω ότι προτιμώ το ένα ή το άλλο απλά χαίρομαι που έπαιξα κάτι διαφορετικό χωρίς QTE, με έμφαση στην εξερεύνηση, ελάχιστα cinematic και σχεδόν  καθόλου shooting . Για εμένα από εδώ κ περα είναι λίγα τα πράγματα που πρέπει να κάνουν για ν απογειώσουν την εμπειρία σε ένα μελλοντικό sequel….. περισσότερο immersion με το περιβάλλον, μεγαλύτερο βάθος στο combat/λασο και σίγουρα περισσότερη δουλειά στο facial animation των χαρακτήρων ώστε να βυθιστούμε ακόμα περισσότερο στον κόσμο του…. και δεν θέλω σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια ή ακόμα μεγαλύτερους χάρτες….. ήταν αρκετά ισορροπημένο. Ίσως μόνο να υπήρχαν κάποιες περιοχές που να επέτρεπαν ένα κατιτις περισσότερο shooting…. και τέλος. Καλη χρονια σε όλους με υγεία!

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Απλά είναι ένα game που είναι παράδειγμα πως πρέπει να κάνεις pay homage σε ένα εικονικό franchise. Ειδικά από τη στιγμή που τα προηγούμενα Indy games ήταν από τη δεκαετία του 90 και σίγουρα θα χτυπήσεις στη νοσταλγία τους παλιότερους. Κάποιος που είναι νεότερος και δε τις πρόλαβε απλά θα εντυπωσιαστεί από τα γραφικά και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

εντυπωσιαστεί απο τα γραφικα; ουτε καν....αυτο που βλεπεις ειναι και γω δεν ξερω ποσα χρόνια πίσω...ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥ! Απλά λιγο η ιστορία, οι γρίφοι , οι τοποθεσίες, η νοσταλγία του indiana, ... ως εκεί....αδιαφορο gameplay , απαράδεκτοι οι εχθροί...

• Confused 4
Δημοσ.

Χωρίς PT τρέχει με τρελά fps. Ακόμη και σε native 4k πιάνει και 100fps σε κάποια σημεία. Αλλά λογικό γιατί χωρίς PT δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο πέρα από τους main characters.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Πέτρος said:

Αδιανόητα κουραστικό το 3ο μεγάλο μέρος με τις βαρκούλες.

Παρτο ολο ευθεια και θα βλεπεις credits σε κανα 2ωρο! :lol: 

Το τελευταιο 5λεπτο του gameplay ειναι κωμωδια απο τα λιντλ!

Επεξ/σία από Anastazio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...