Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones and the Great Circle [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 hours ago, xxatziva said:

μολις μπηκα στο club με 7600 αλλα τι ρουφηχτρα ειναι αυτο το παιχνιδι. ευτυχως που εχω 64gb ram δηλαδη. τσιμπαει και απο ραμ συστηματος για να τρεχει. fps limit δεν μου λεει κατι αφου 1920χ1080 ανοιξε αλλα το πηγα επιτοπου 3840χ2160 αμέσως αφου εκει παει η οθονη. γενικα ειναι ομαλα ως τωρα εκτος κατι σπασιματα γραφικων αντι για τοιχο να βλεπω ενα μαυρο πεπλο που τρεμοπαιζε οταν γυριζα την καμερα γρηγορα μάλλον. θα δειξει. ως τωρα ειναι οκ γενικα.

IMG-965c500ec37fac1f55ef6bd8f1534cd8-V.jpg

IMG-a7ce6150ac4c68bc325eee7d7af68ff2-V.jpg

VRAM is not enough bro οπότε ρουφάει (την πολύ πιο αργή) ram.

cooked 8gb 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 1440p ολα max με PT full dlss/q FG έπειτα από κανένα 3ωρο είχε φτάσει κοντά 15,6GB/app (λόγω PT λογικά αλλά και καμιά 300ΜΒ λόγω Nvidia driver overhead η παραπάνω Vram). Πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως, κολλάς.

Επεξ/σία από spanian
Δημοσ.

Τριγυρνώ στο Βατικανό και έχω εντελώς ανάμικτα συναισθήματα.

Κάποια σημεία είναι πανέμορφα, κάποια τραγικά.

Κάποια sides έχουν ενδιαφέρον, κάποια είναι σάπια.

Το ΑΙ του παιγνιδιού είναι για τ'ανάθεμα, καθολικά. Πας, σε βλέπει περίεργα ο άλλος (αν σε δει...όλοι στραβοί είναι, στα 5μέτρα σε χάνουν), τον "προκαλείς", σε κυνηγά κι αυτός και η μισή φρουρά, μπαίνεις σε μια πόρτα, βγαίνεις από την άλλη, κατάσταση Μπένι Χιλ, κυκλοφορείς ανενόχλητος για πόση ώρα. Αν στρίψεις πλάτη, εμφανίζονται μαγικά όλοι σε φάση reset. Κάποια στιγμή "άδειασα" μια ολόκληρη περιοχή από κόσμο (ξύλο και πάλι ξύλο), εκτός από έναν...δεν του δημιουργήθηκε η παραμικρή απορία. Πήγα παραδίπλα, γύρισα να πάρω κάτι που ξέχασα, reset όλοι, αδιάφοροι. Ένας ιερέας με ταγάρι και μαστίγιο, κυκλοφορεί γενικά ανενόχλητος, χωρίς πολλά-πολλά. Σκαρφαλώνω μπροστά τους και κρεμιέμαι από σκαλωσιές, φεεεεετα. Μπαίνω από παράθυρο σε όροφο, σκάω πάνω σε καλόγρια, "Καλημέρα πάτερ-Σκύψε ευλογημένη", όλα ήρεμα.

Μαζί με τα πολλαπλά περάσματα για κάθε "στόχο", θυμίζει κάπως D:EX...παντού υπάρχει μια τρύπα να χωθείς, μέρα-μεσημέρι, για να αποφύγεις τους πάντες.

Το pathfinding είναι επίσης κακό. Έχεις χάρτες, υποτίθεται. Λεπτομερείς χάρτες. Τρίχες.

Δεν νομίζω πως θα πάει πάνω από 6.5 σαν παιχνίδι. Θα τσιμπήσει 0.5 ακόμα για το όνομα και τις αναμνήσεις, μέχρι εκεί.

• Like 2
  • Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το ΑΙ είναι τραγικό, απ' τα χειρότερα που έχω δει. Στα γραφικά όταν είναι νύχτα δείχνει ωραίο, την ημέρα meh. Τα textures τραγικότατα ακόμη και σε 4Κ. Το story έχει ένα ενδιαφέρον και μου αρέσουν και οι γρίφοι. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολοι, ούτε καν, αλλά βγάζουν Indiana vibes. Δεν αξίζει για αγορά αλλά για game pass είναι πολύ κομπλέ.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Δεν νομίζω πως θα πάει πάνω από 6.5 σαν παιχνίδι. Θα τσιμπήσει 0.5 ακόμα για το όνομα και τις αναμνήσεις, μέχρι εκεί.

Είναι ωραία ολντσκουλιά, εγώ το ευχαριστήθηκα.

Δεν είναι παιχνίδι για να κάτσεις να το ψειρίσεις σε ρεαλιστικότητα σε AI κτλ. Είναι φόλα σε τέτοια.

Φαντάσου το stamina του Indi ακόμα και μαξαρισμένος προσεγγίζει αυτό που έχει ο Harrison Ford σήμερα στα 82.

Έχει όμως ατμόσφαιρα Indiana, καλό story, θες γενικά να το τελειώσεις δε το αφήνεις.

Για μένα ήταν ευχάριστο διάλειμμα

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Xoroxronis είπε

Είναι ωραία ολντσκουλιά, εγώ το ευχαριστήθηκα.

Δεν είναι παιχνίδι για να κάτσεις να το ψειρίσεις σε ρεαλιστικότητα σε AI κτλ. Είναι φόλα σε τέτοια.

Φαντάσου το stamina του Indi ακόμα και μαξαρισμένος προσεγγίζει αυτό που έχει ο Harrison Ford σήμερα στα 82.

Έχει όμως ατμόσφαιρα Indiana, καλό story, θες γενικά να το τελειώσεις δε το αφήνεις.

Για μένα ήταν ευχάριστο διάλειμμα

Ευχάριστο είναι σίγουρα, φεύγουν οι 2-3 ώρες εύκολα.

Αλλά αντίστοιχα σίγουρα δεν είναι για τους διθυράμβους που αρχικά έπαιξαν, σε κανένα τομέα.

• Like 4
Δημοσ.

Το παιχνίδι τεχνικά είναι μέτριο,αλλά για όσους έχουν μεγαλώσει με τις ταινίες του Indy,όπως και εγώ,κάνουμε τα στραβά τα μάτια😁.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοντεύω να τελειώσω την Αίγυπτο και γενικά έχω καλές εντυπώσεις. Το Βατικανό ήταν πολύ πιο ωραίο και ειδικά το τελικό puzzle πριν αλλάξεις περιοχή είχε φοβερή ατμόσφαιρα. Έκατσα και βρήκα και όλα τα artifacts,  notes κλπ αλλά τώρα με κούρασε και δεν θα το ξανακάνω.

Το AI ok, είναι iq ραδικιού αλλά δεν με πολυπειράζει. Το πιο σπαστικό είναι το stamina που τρέχεις 5 μέτρα και βγάζει τα πνευμόνια του, ακόμα και τώρα που το έχω αναβαθμίσει.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή δεν παρακολουθω συνεχως....για 4070ti σε 1440p....settings? PT OFF εντελώς ;

ή κατεβάζουμε textures pool size στο high και βαζουμε DLSS Quality +FG με στόχο να μην ξεπερναει τα 12γιγα?

Επεξ/σία από sstav
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε, ρε παιδιά γιατί τόσο goofy η ΑΙ ακόμα;! Τι παίζω παιχνίδι του 2011, τι σημερινό είναι άθλια η νοημοσύνη των εχθρών. Ή με έχει πάει τοίχο τοίχο το Alien (Isolation) και μου φαίνονται όλα χαζουλικα;

Γενικό θεμα στα περισσότερα παιχνίδια. Έχουμε συνηθίσει τέτοιες ΑΙ αντιπάλων και npcs που μου έκανε χαοτική εντύπωση το Αλιεν. Χωρίς τάσεις υπερβολής. 

Έκατσα και διάβασα βέβαια ΠΩΣ λειτουργεί. Στα χαρτιά είναι πολύ απλή η "κατασκευή" του πώς κινείται αλλά και ας το ξέρεις πάλι, είναι τόσο εντυπωσιακά καλοσχεδιασμενο το αποτέλεσμα. Μη μου πείτε πώς ακόμα φορτώνουν σε 1 πυρήνα αυτες τις εντολές με τέτοια cpu θεριά που έχουμε πλέον;!

Δεν ξέρω αν άλλους τους ενοχλεί τόσο, όσο εμένα, τον Πέτρο παραπάνω και λοιπά παιδιά αλλά είναι κάτι που τελευταία παρατηρώ ότι δεν έχει καμία απολύτως διάθεση για next gen βήμα η βιομηχανία. Γι'αυτό ελπίζουμε σε Alien Isolation 2 να τους βάλει 2η φορά τα γυαλιά η Creative Assembly.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κάπου να ανεβάσεις το ai των εχθρών μου φαίνεται,αν κάνει κάτι δεν το γνωρίζω.Normal το έπαιξα.

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.

Είναι πανχαζο, σε βαθμό τσαντίλας.

Χρησιμοποιώ το fast travel γιατί βαριόμουν τον κύκλο, με βγάζει φάτσα με ξύπνιο φασίστα που με παίρνει πρέφα, σφυραει με μανία, με παίρνουν στο κυνήγι 4-5...πορτιτσα (εκεί ήθελα να πάω, στα 3μ ήταν, απλά βγήκα πλάτη), στροφή στη γωνιά, σκάλα, τέλος. Τους άκουγα να φωνάζουν, να απειλούν, να σκουζουν, εγώ τη βόλτα μου, τέλος.

Αυτό, στο προτελευταίο επίπεδο δυσκολίας...μα και στο τέρμα, τέρμα ηλιθιοι θα ήταν, όλοι τους.

Σκέφτομαι να περάσω ένα φυλάκιο τρέχοντας, με μια αξινα στο χέρι (άλλο αυτό...παπάς με ταγάρι, μαστίγιο και αξινα...κύριος), κι αν δεν βρω πόρτα να μπω να τους ξεφορτωθώ, στο χώμα επιτόπου...αφού δεν έχεις συνέπειες.

• Haha 4
Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει μια μικρή δόση παλιάς adventure-ίλας, που σε συνδιασμό με τον όμορφο οπτικό τομέα και φυσικά τον Indy, κάνουν τα όποια αρνητικά να περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Εγώ το κατα-ευχαριστιέμαι το παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 22/12/2024 at 13:11, nikos5800 said:

ναι το ξερω αλλα σε αυτο το παιχνιδι μονο τα texture settings αναβαζουν και κατεβαζουν την vram δραστικα.

Αχεμ, οχι :P . Μονο το Path Tracing εχει +4GB VRAM hit (δωσε βαση στο "Memory" στα screenshots). Χωρις Path Tracing δεν ζηταει πανω απο 13GB VRAM (με τα ιδια Texture settings). Ε δεν το λες και λιγο 4GB VRAM hit :P .

https://www.dsogaming.com/screenshot-news/indiana-jones-and-the-great-circle-path-tracing-comparison-screenshots/

Επισης, εχοντας παιξει AW2, CP2077 και Black Myth: Wukong, πιο εντυπωσιακο σε ολα του ειναι το Indiana. Ναι, ανετα θα βρεις καποια κακα textures εδω και εκει αλλα ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ θα βρεις ενα καρο χειροτερα textures στα υπολοιπα :P .

Επεξ/σία από john2gr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...