Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, chrisde είπε Έχεις βάλει και το καινούριο dll για το fg που βγήκε πρόσφατα (7/12) για να δεις μήπως φτιάχτηκε το θέμα; Οχι αυτο μολις τωρα το ειδα που ανεβηκε στο techpower ισως το δοκιμασω αν δεν βγαλουν καποιο update να δω αν στρωνει.
spi79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Όποιος θεωρεί soft τα textures, sharpen+ απο nvidia app. Τούμπανο φαίνεται το παιχνίδι,πολύ 80s και τα γραφικα είναι πολύ καλά, χωρις pt Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από spi79 1
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, chrisde είπε Έχεις βάλει και το καινούριο dll για το fg που βγήκε πρόσφατα (7/12) για να δεις μήπως φτιάχτηκε το θέμα; Δοκιμασα μολις το dll. Με dlss quality+fg πεφτουν τα fps 30 και στεκονται εκει. Με dlss balanced εχω 120fps απο 80 μου εδωσε 40fps και τρεχει αψογα. Μολις βαζω recording πανε στα 105 τα fps. Με λιγα λογια γονατιζει την καρτα το παιχνιδι με path tracing dlss quality fg στην αναλυση που ειμαι. Το αν φταιει 100% η vram η τα παιζουν γενικα tensors rt cores δεν γνωριζω. Με το μανισιο dll με dlss quality ημουν και εκει 120fps αλλα καθε 3 δευτερα με εριχνε το gpu usage στον πατο και μετα παλι 120. Τωρα απλα παει 30 και στεκετε εκει με dlss quality. Θα πεσει optimize στη vram δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησουν ετσι γιατι οι 12αρες καρτες με το PT απλα γονατισαν τελειως. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Κάπου διάβασα ότι υπάρχει θέμα με FG + HDR. Πρέπει να μην πειράζεις τα HDR settings ή να μην κάνεις alt+tab γιατί σταματάει να δουλεύει το FG. Επίσης το DLSS είναι ψιλοχάλι στο παιχνίδι και πρέπει να το φτιάξουν. Κάνα 2 patch-άκια τα θέλει κι' αυτό..
Saloufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στο κάστρο παίζει καλά βλέπω με PT+DLSSQ+FG χωρίς τα spikes που έκανε στην ζούγκλα πάντως, τι να πω ίσως η ζούγκλα να είναι και από τα πιο απαιτητικά σημεία του παιχνιδιού. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από Saloufas
spi79 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πανικός😁!! https://ibb.co/D1GkmRK https://ibb.co/ydjm0fZ Λοιπόν έχουμε και λέμε.Το game σίγουρα θέλει κάνα 2 patches να στρώσει.Ότι αλλαγή κάνεις θέλει restart. Όλα φουλ ,path trace full,εκτός pool size στο ultra,δεν αλλάζει κάτι στην ποιότητα των textures.dlls quality +fg.Γύρω στα 80-90 fps στην αρχή στη ζούγλα,δεν έχω προχωρήσει άλλο.Τρομερή διαφορά το full rtx.Ότι πιο βαρύ έχω βάλει στο pc αυτή τη στιγμή.Επίσης όσοι γουστάρουν overclock στη κάρτα γραφικών θα το αγαπήσουν.Μου γάμ@@@σε όλα τα ρολόγια🤪 1 ώρα πριν, Saloufas είπε Στο κάστρο παίζει καλά βλέπω με PT+DLSSQ+FG χωρίς τα spikes που έκανε στην ζούγκλα πάντως, τι να πω ίσως η ζούγκλα να είναι και από τα πιο απαιτητικά σημεία του παιχνιδιού ότι έχει να κάνει με path trace και φύση,τα γ@@ει όλα.Υπολογίζει όλες τις ακτίνες φωτός, πως κάνουν διάθλαση μέσα από δέντρα,φυτά κτλπ και καταλήγουν σε επιφάνιες, αναλόγως τη γωνία της πηγής του φωτός.Στο 3δ αυτό λέγεται φωτορεαλισμός και είναι βαρύ και ασήκωτο.Γιατί δεν έχει reflex δεν καταλαβαίνω εκτός αν δεν βοηθά η πρεσβυωπία να το βρώ λολ Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από spi79
Ntinaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, Tambas91 είπε Το dlss είναι πιο καθαρό απ το native του taa δοκιμασμένο σε 1080p και 4k Εγω δεν ειμαι φαν των AA, προτιμω να παιζω σκετο native.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εγω δεν ειμαι φαν των AA, προτιμω να παιζω σκετο native. Στα περισσότερα παιχνίδια δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα πλέον. Το ΤΑΑ συνήθως είναι forced και είναι χειρότερο από DLSS/DLAA με κάποιες εξαιρέσεις, όπως τα Forza Horizon 5 και Space Marine 2. 1
xartemporas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το έβαλα λίγο χθες και τα frames δεν πάνε πάνω από 60, ανεξαρτήτως ρυθμίσεων και χωρίς να έχω ορίσει κάποιο cap. Νομίζω το έχει αναφέρει και κάποιος άλλος εδώ..Διαβαζω οτι το εχουν και αλλοι το θεμα αυτο. Κατά τα άλλα θα περιμένω κ γω κάνα patch , ούτως η άλλως παίζω silent hill αυτές τις μέρες. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από xartemporas
Tambas91 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Εγω δεν ειμαι φαν των AA, προτιμω να παιζω σκετο native. Αυτό που έγραψε η psycho… το taa δε μπορείς να το παρακάμψεις εκτός άμα βάλεις κάποιον upscaler… αν τα παιχνίδια είχαν msaa όπως παλιά θα έριχνε στα αυτιά σε ποιότητα στο dlss αλλά είναι ασύμφορο 2
kakofonixx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 το ξεκίνησα σήμερα και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος με αυτό που βλέπω και με τις αναμνήσεις που μου φέρνει! δεν είμαι freak του να ψάχνω τα ιδανικά settings, πιο πολύ προτιμώ να απολαύσω το στορι χωρίς πολλά tweaks στις ρυθμίσεις το σύστημα μου: R5800x, 32GB Ram, 3060 12GB gpu τα μόνα που πείραξα: HDR on, Overall graphics quality Ultra, Upscaling DLSS (Auto) σε 1080p είχα σταθερα 58-60fps στη ζούγκλα και στη συνέχεια (temple και college) 100-110fps
Silverage Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, xartemporas είπε Το έβαλα λίγο χθες και τα frames δεν πάνε πάνω από 60, ανεξαρτήτως ρυθμίσεων και χωρίς να έχω ορίσει κάποιο cap. Νομίζω το έχει αναφέρει και κάποιος άλλος εδώ..Διαβαζω οτι το εχουν και αλλοι το θεμα αυτο. Κατά τα άλλα θα περιμένω κ γω κάνα patch , ούτως η άλλως παίζω silent hill αυτές τις μέρες. Ναι σε εμένα το κάνει. Είτε τα βάλω όλα τέρμα είτε όλα low μένει καρφωμένο στα 60 dps. Η μόνη φορά που κατάφερα να τα κάνω να αλλάξουν είναι όταν ενεργοποίησα το low latency mode απο το nvidia control panel αλλά έπεσε στα 35 fps και κόλλαγε συνέχεια.
xartemporas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 13 minutes ago, Silverage said: Ναι σε εμένα το κάνει. Είτε τα βάλω όλα τέρμα είτε όλα low μένει καρφωμένο στα 60 dps. Η μόνη φορά που κατάφερα να τα κάνω να αλλάξουν είναι όταν ενεργοποίησα το low latency mode απο το nvidia control panel αλλά έπεσε στα 35 fps και κόλλαγε συνέχεια. Ναι, το διάβασα αυτό με το low latency mode, αλλά δεν φαίνεται να είναι η λύση γενικά. Οπότε βλέπουμε στην πορεία με κάνα patch κτλπ.
Westbaum Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 5 hours ago, Tambas91 said: Αυτό που έγραψε η psycho… Γυναίκα είναι; 13
Charismo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, Westbaum said: Γυναίκα είναι; Κι εσύ ο καράφλας του avatar νόμιζες ότι είναι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα