Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε εχω παει και παρακατω ρε στο βατικανο ειμαι ,οκ πιο κατω δεν το συναντας τοσο γτ απλα δεν εχει βλαστιση προφανως ,το τελευταιο dlss εχω Και στην αρχη με τη βλαστηση δεν το ειδα παντως σταθηκα κιολας σε αρκετα σημεια να το χαζεψω αυτο το πραγμα δεν το συναντησα. Με ποσο sharpening παιζεις? Εχεις film grain ανοιχτο? Εχω κλεισει film grain chromatic motion blur και το sharpen το εχω αρκετα χαμηλα απο το 50 που ηταν default. Με native παντως που δοκιμασα ημουν στα 22fps με dlss παω 60+ μονιμα και με fg 100+. Με PT μονιμα. Στο βιντεο εισαι με PT η με RT σκετο?
enable_your_mind Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Ρε χαρειτε το παιχνιδι .. ειμαι στις 13 ωρες και μονο καλα λογια εχω να πω.. οσο περναει η ωρα γινεται ακομα καλυτερο με πολυ καλο χιουμορ και σκηνικα... 12
akoinonitos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Arkin είπε Και στην αρχη με τη βλαστηση δεν το ειδα παντως σταθηκα κιολας σε αρκετα σημεια να το χαζεψω αυτο το πραγμα δεν το συναντησα. Με ποσο sharpening παιζεις? Εχεις film grain ανοιχτο? Εχω κλεισει film grain chromatic motion blur και το sharpen το εχω αρκετα χαμηλα απο το 50 που ηταν default. Με native παντως που δοκιμασα ημουν στα 22fps με dlss παω 60+ μονιμα και με fg 100+. Με PT μονιμα. Στο βιντεο εισαι με PT η με RT σκετο? Το θεμα το εχει οταν εισαι με Hdr on. Αν ανοιξεις dlss q η dlaa θα δεις αυτο που δειχνει στο πρωτο βιντεο ,αν βαλεις taa θα δεις αυτο που δειχνει στο δευτερο βιντεο , δοκιμασε το ,ανοιξε ενα δευτερο slot και βαλε New game , full rt + hdr + dlss Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από akoinonitos
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Το θεμα το εχει οταν εισαι με Hdr on. Αν ανοιξεις dlss q η dlaa θα δεις αυτο που δειχνει στο πρωτο βιντεο ,αν βαλεις taa θα δεις αυτο που δειχνει στο δευτερο βιντεο , δοκιμασε το ,ανοιξε ενα δευτερο slot και βαλε New game , full rt + hdr + dlss Aααα πες βρε ετσι ειπα και εγω. Δεν παιζω με HDR εγω γιατι δεν μπορω να τραβηξω screens που να δειχνουν σωστα παντου οποτε το εχω SDR. Αρα ειναι θεμα του HDR παρεα με το dlss το ειχα διαβασει οτι υπηρχε θεμα με το συνδυασμο αλλα τωρα καταλαβα καλυτερα τι γινεται. 10 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Ρε χαρειτε το παιχνιδι .. ειμαι στις 13 ωρες και μονο καλα λογια εχω να πω.. οσο περναει η ωρα γινεται ακομα καλυτερο με πολυ καλο χιουμορ και σκηνικα... Εννοειται το χαιρομαστε στο 1000% αλλα ενταξει αφου ξερεις οτι τετοιες συζητησεις παντα θα υπαρχουν να κανουμε το παιχνιδι φυλλο και φτερο. 1
akoinonitos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, Arkin είπε Aααα πες βρε ετσι ειπα και εγω. Δεν παιζω με HDR εγω γιατι δεν μπορω να τραβηξω screens που να δειχνουν σωστα παντου οποτε το εχω SDR. Αρα ειναι θεμα του HDR παρεα με το dlss το ειχα διαβασει οτι υπηρχε θεμα με το συνδυασμο αλλα τωρα καταλαβα καλυτερα τι γινεται. Εννοειται το χαιρομαστε στο 1000% αλλα ενταξει αφου ξερεις οτι τετοιες συζητησεις παντα θα υπαρχουν να κανουμε το παιχνιδι φυλλο και φτερο. Βαλε hdr ρε και οταν θες να βγαλεις ss κανε το off απο το μενου του παιχνιδιου σιγα 1
spi79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Επιτέλους κατέβηκε από θείο.Το πρόβλημα είναι πρέπει να κατεβάσω update για pt.Πφφ θέλω 2 ώρες για 700mb lol.Χωρίς pt τρέχει νεράκι.Τερμάτισε τα 180hz της οθόνης με fg και dlss/q, η κάρτα 78%.Περιμένω να δω το perfomance hit Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από spi79
akoinonitos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, spi79 είπε Επιτέλους κατέβηκε από θείο.Το πρόβλημα είναι πρέπει να κατεβάσω update για pt.Πφφ θέλω 2 ώρες για 700mb lol.Χωρίς pt τρέχει νεράκι.Τερμάτισε τα 180hz της οθόνης με fg και dlss/q, η κάρτα 78%.Περιμένω να δω το perfomance hit με τι καρτα εισαι και σε τι αναλυση?
spi79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1080 4070s.Μισό να βάλω screenshot Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από spi79
Ntinaras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, spi79 είπε 1080 4070s.Μισό να βάλω screenshot Τι το βαλες το dlss? Παιξε native.
spi79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) πειράματα κάνω, μέχρι να κατέβει το patch για path tracing.H μαλ@@κια είναι οτι δεν λειτουργεί το win+shift+s για screenshot lol Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από spi79
Tambas91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Τι το βαλες το dlss? Παιξε native. Το dlss είναι πιο καθαρό απ το native του taa δοκιμασμένο σε 1080p και 4k 1
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, spi79 είπε πειράματα κάνω, μέχρι να κατέβει το patch για path tracing.H μαλ@@κια είναι οτι δεν λειτουργεί το win+shift+s για screenshot lol Αφου εχει ετοιμο screen button μεσω nvidia app. Εγω το εχω κανει bind στο ποντικι και με ενα κλικ τραβαω screen τα παντα ολα ουτε πληκτρολογιο τιποτα. 1
spi79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κάτσε να το βρω https://ibb.co/cXMbk8Z https://ibb.co/b31yFf3 Ελπίζω να λειτουργεί Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από spi79
MrGalaxy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) εχει κανείς το save file από την αρχή της "Gizeh" ?γιατί μου έγινε corrupt το save .Στο steam είμαι. Ακυρο ,το ξαναπαιξα απ την αρχή σε Fast Forward Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από MrGalaxy
chrisde Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Arkin είπε Εννοω να το προχωρησεις οχι μονο στα πρωτα 2 λεπτα που ειναι η ζουγκλα. Που και στη ζουγκλα απο την αρχη dlss quality ειχα καποιο shimmering η αυτο το τρεμοπαιγμα δεν το ειδα καθολου. Να πω οτι εχω αλλαξει το DLSS dll με το 3.8.10 απο την εκδοση 3.7.10 που εχει δεν ξερω αν επαιξε καποιο ρολο αυτο. Η 3.8.10 εχει απο default το preset E εχει αφαιρεσει τα υπολοιπα οποτε δοκιμασε το γιατι κατι παει στραβα εδω με τα βιντεο. Έχεις βάλει και το καινούριο dll για το fg που βγήκε πρόσφατα (7/12) για να δεις μήπως φτιάχτηκε το θέμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα