gavros10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Στα requirements φαίνεται να παίζει και με amd 7700xt και πάνω. Περιμένω βιντεάκια και reviews από amd κάρτες να δούμε τι παίζει
carnag9 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 με 4070super/5700x3d σε 1080p με ολα τα settings supreme + dlss quality/frame generation δεν επεσε κατω απο 200fps στην εισαγωγη/mansion. η αληθεια ειναι με αυτα τα recommended που βγαλανε δεν το περιμενα.
akoinonitos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το παιχνιδι ειναι αρκετα ελαφρυ σε σχεση με το πινακακι ,μαλλον το πινακακι ηταν με path tracing δεν εξηγειται αλλιως ,με 4070ti super ,1440p maxed out γραφικα και dlaa εχω πανω απο 120fps μεσα στη ζουγκλα ,με fg παει 180 με 200. Αν καποιους τους κοψει κατι αυτο θα ειναι η vram ,ετσι οπως ειμαι κανει allocate πανω απο 12gb Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από akoinonitos 3
xartemporas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Άρα κ με την 3090 μια χαρά θα παιζει από ό,τι βλέπω. Από αύριο οι δοκιμές. 1
Fronimitis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Σε λάπτοπ με i9 14900HX,32 gb ram και rtx 4070,μέχρι 1080p και medium settings με αφήνει για να μπορώ να παίξω με πάνω από 60fps.Φυσικά με upscaling χωρίς frame generation. Από εκεί και πάνω με πάει κάτω από 60 fps κι αν το ανεβάσω κι άλλο ξεμένει από Vram και με πετάει. Λογικά θα γίνει καλύτερο optimization στο μέλλον με κάποιο update,γιατί σαν παιχνίδι δεν έχει καλύτερα γραφικά απο το Last of Us ή το Alan Wake 2.
akoinonitos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μερικες παρατηρησεις, το dlaa ειναι κακο στα φωτεινα σημεια δημιουργει θορυβο το ΤΑΑ ειναι κομπλε δεν εχει θεματα. Δεν εχω περασει ομως τελευταιους drivers Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από akoinonitos 1
Tambas91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, xartemporas είπε Άρα κ με την 3090 μια χαρά θα παιζει από ό,τι βλέπω. Από αύριο οι δοκιμές. Αδερφέ μου χαρτεμπορα με πέτσινη κάρτα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα 4k όλα δεξιά θα είσαι πάνω από 70 fps με dlssq σίγουρα οποτε παίζεις άνετα... αν φτιάξουν το τελείως broken HDR, κάτι μικρό visual bugs, λίγο τα settings που για να τα πάρει θέλει restart, και το draw distance στις σκιές το παιχνίδι φυσάει...το pt μένει να δούμε που πιστεύω ότι δε θα αξίζει για το perf hit που θα έχει μιας και έχει πολύ καλο φωτισμό 15 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Σε λάπτοπ με i9 14900HX,32 gb ram και rtx 4070,μέχρι 1080p και medium settings με αφήνει για να μπορώ να παίξω με πάνω από 60fps.Φυσικά με upscaling χωρίς frame generation. Από εκεί και πάνω με πάει κάτω από 60 fps κι αν το ανεβάσω κι άλλο ξεμένει από Vram και με πετάει. Λογικά θα γίνει καλύτερο optimization στο μέλλον με κάποιο update,γιατί σαν παιχνίδι δεν έχει καλύτερα γραφικά απο το Last of Us ή το Alan Wake 2. Αδερφέ μου φρονιμίτη ρίξε μια σκάλα τα textures και πάει νερό και σε μεγαλύτερη ανάλυση... έβγαλε και συγκριτικό το digital foundry που δεν έχουν καμια διαφορα άμα τα ρήξεις αλλα κάνουν μεγάλη διαφορα στη vram 3
Arkin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, carnag9 είπε με 4070super/5700x3d σε 1080p με ολα τα settings supreme + dlss quality/frame generation δεν επεσε κατω απο 200fps στην εισαγωγη/mansion. η αληθεια ειναι με αυτα τα recommended που βγαλανε δεν το περιμενα. Δεν παίζεις με τα recommended it. Παιζεις με τα απλα settings. Τα recommended ειναι με path tracing το οποίο θα βγει αύριο με το επίσημο release. Έχει θα κλάψουν οι καρτες αλλά θα δούμε γραφικά αντίστοιχα με 2077 alan wake 2 path tracing.
akoinonitos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν παίζεις με τα recommended it. Παιζεις με τα απλα settings. Τα recommended ειναι με path tracing το οποίο θα βγει αύριο με το επίσημο release. Έχει θα κλάψουν οι καρτες αλλά θα δούμε γραφικά αντίστοιχα με 2077 alan wake 2 path tracing. το path tracing απο μονο του δεν νομιζω οτι μπορει να κανει το ij να φτασει το alan wake ειναι πισω γενικα σε γραφικα.
Arkin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Το παιχνιδι ειναι αρκετα ελαφρυ σε σχεση με το πινακακι ,μαλλον το πινακακι ηταν με path tracing δεν εξηγειται αλλιως ,με 4070ti super ,1440p maxed out γραφικα και dlaa εχω πανω απο 120fps μεσα στη ζουγκλα ,με fg παει 180 με 200. Αν καποιους τους κοψει κατι αυτο θα ειναι η vram ,ετσι οπως ειμαι κανει allocate πανω απο 12gb To full ray tracing που γράφει είναι το path tracing. Το οποίο δεν υπάρχει ακόμα αύριο θα βγει με path tracing. 15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το path tracing απο μονο του δεν νομιζω οτι μπορει να κανει το ij να φτασει το alan wake ειναι πισω γενικα σε γραφικα. Στο φωτισμό πιστεύω θα δούμε μεγάλη διαφορά. Τώρα στα textures κτλ αυτά που είναι δεν νομίζω να αλλάξουν πέρα από το αν βγει κανένα 4K texture mod.
enable_your_mind Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Με την 79000XTX ολα Full 4K χωρις upscaling ( δεν εχει FSR αφου ειναι NVIDIA sponsored ) στο Βατικανο παιζω με 90-100 + fps.. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από enable_your_mind 2
Arkin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 35 ωριτσες για 100% διαβαζω χωρις το DLC εννοειται δεν ειναι καθολου ασχημα. Αυριο βγαινει εχουμε μεχρι τις 18 9 μερουλες για καψιμο και μετα αγορα στο steam την premium οταν πεσει η τιμουλα.
Arkin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, firepc είπε Θα ξενυχτήσει κανείς απόψε? Εννοειται. Τα ιδια καναμε και περσι με το Avatar αν θυμασαι τετοια μερα πανω κατω ειχε βγει. Ερχομαι απο τραπεζι με κοκορετσια κοντοσουβλια κτλ κολπα απο Αγιο Προδρομο οποτε πιστευω θα με κρατησουν ανετα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Arkin 2 3
aplos73 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Είπα να το πάρω και να προσπαθήσω να το παίξω. Με I5 13400, 32 gb Ram , 2060 rtv ( 6gb vram ) κατάφερα να το παίξω 1080p στο low με DLSS Quality. ευτυχώς έχω 60 fps στην αρχή. Παρακάτω δεν ξέρω τι θα γίνει. Ωραίο δείχνει. Λέω να μην το προχωρήσω μέχρι να πάρω καινούρια κάρτα γραφικών, Θα περιμένω τις καινούριες Nvidia 5000 και θέλω να δω πως θα τα πάει η καινούρια σειρά της Intel και μετά θα αποφασίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα