Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones and the Great Circle [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 minutes ago, just_a_dude said:

Πάντως είναι ηλιθιότητα που οι εχθροί ενώ έχουν όπλα, σου ριχνουν μπουνίδια.

+.....και η ΑΙ είναι κάπως χαζούλικη ή νομίζω ?

• Like 1
Δημοσ.

Έπαιξα και εγώ λίγο να δω τι λέει, σαν πρώτη εντύπωση:

+έχει ωραία γραφικά και φωτισμούς (τα περίμενα ένα κλικ καλύτερα)

+μου αρέσει η κίνηση του παίχτη είναι smooth και έχει ωραίο flow

+δίνει την εντύπωση σαν μια AAA single player εμπειρία από sony με cutscenes

+απροσδόκητα καλο performance χωρίς καθόλου stutters τρέχει άνετα σε 4070super με dlaa 1440p όπως θα δείτε και στο video που τράβηξα

+έχει ingame metrics με αρκετή ποικιλία για fps, gpu-cpu usage κτλπ

+έχει ίσως τον καλύτερο ήχο που έχω ακούσει σε video game με τρομερό surround, οι φωνές έχουν μπάσο και δεν είναι ψόφιες, η βροχή μέσα στο μουσείο ακουγόταν σα να πέφτει πάνω απ το κεφάλι μου (έχω ηχόμπαρα με atmos)

Στα αρνητικά:

-το HDR είναι χαλασμένο και δημιουργεί πολύ θόρυβο στην εικόνα (το έκλεισα) φαντάζομαι ότι θα το διορθώσουν

-έχει bugakia τύπου bethesda.. ενώ μου έλεγε να πατήσω tab να πάρω ένα αντικείμενο δεν έκανε τίποτα και όταν έκανα restart ίσιωσε.... και έφαγα και ένα crash που με πέταξε...

-έχει μερικά visual bugs και αρκετά μικρό draw distance ειδικά στις σκιες που μερικές φορες χτυπάει άσχημα στο μάτι όπως φαίνεται και στο video που τράβηξα

Σε γενικές γραμμές φαίνεται πολύ ωραίο παιχνίδι μένει να δούμε τι λέει και στη συνεχεια...

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψήθηκα με αυτά που είδα , θα δοκιμαστεί 1080p με την 3070 (med) Δευτέρα αφότου τελειώσω αύριο το Alien isolation (2~h πριν το τέλος)

harrison ford GIF by Coolidge Corner Theatre

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
7 hours ago, just_a_dude said:

Πάντως είναι ηλιθιότητα που οι εχθροί ενώ έχουν όπλα, σου ριχνουν μπουνίδια.

Στο γράφει στην αρχή , ότι αν τραβήξεις όπλο είναι πιο πιθανό να βγάλουν και οι εχθροί . Και έχει μια λογική , δεν θα δεις κάποιον να πάει να σου ρίξει μπουνιά και απλά μια μπαμ και κάτω . (Εξαιρείτε η Αμερική 😝

Το performance πολύ καλό πάντως , με dlaa και όλα μαξαρισμενα τρέχει 100+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Στο γράφει στην αρχή , ότι αν τραβήξεις όπλο είναι πιο πιθανό να βγάλουν και οι εχθροί . Και έχει μια λογική , δεν θα δεις κάποιον να πάει να σου ρίξει μπουνιά και απλά μια μπαμ και κάτω . (Εξαιρείτε η Αμερική 😝

Το performance πολύ καλό πάντως , με dlaa και όλα μαξαρισμενα τρέχει 100+

Κάτσε βρε συ. Είσαι αλφαμιτης, και μάλιστα ναζί και θα δεις κάποιον και δεν θα τον συμμαδέψεις με το όπλο έστω για εκφοβισμό; 

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακαλω απεφυγετε τα μαχαιροπιστολιδια και παιχτε οπως λεει η DIsney ολα μεσα στο lalaland αιμα δεν εχει ?  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνιδι βγαζει φοβερα τη νοσταλγια για τις ταινιες και δειχνει υπεροχο.. Εχει πολυ ωραιους φωτισμους και μια χαρα γραφικα .. Πολυ ωραιες λεπτομερειες στα προσωπα και γενικα μεχρι τωρα το first person του ταιριαζει παρα πολυ τελικα.. Δειχνει να εχουν βαλει πολυ αγαπη στο παιχνιδι και φενεται απο την αρχη.. Το HDR  σε εμενα παιζει επισης μια χαρα.. και μπραβο τους που απο την αρχη υποστηριζει     ultra wide αναλυση ακομα και σε cut scenes

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 3
Δημοσ.

Χαλαρά το καλύτερο  που εχω παιξει παιχνίδι για φέτος...εχει τόσα hidden να ανακαλύψεις..το έχω λατρέψει και στις 5 ώρες δεν έχω βρει κανένα bug

• Like 2
Δημοσ.

Δλδ ολοι εμεις οι πληβειοι που δεν εχουμε καρτα με RT, μονο απο βιντεο θα το δουμε? xaxa... 

• Haha 1
Δημοσ.
15 minutes ago, VasKag said:

Δλδ ολοι εμεις οι πληβειοι που δεν εχουμε καρτα με RT, μονο απο βιντεο θα το δουμε? xaxa... 

Υou pascal owners..now it is time to upgrade!

Jensen Huang, 2020.

Τα είχε πει ο μάστορας..αλλά εσείς τίποτα..

Δημοσ.

Θα μπορουσαν τουλαχιστον να δινουν τη δυνατοτητα απενεργοποιησης. Δλδ παιζουμε AW2 αξιοπρεπως, και οχι αυτο. Δεν θα πεθανουμε κιολας για ενα παιχνιδι. Θα δουμε το μελλον τι επιφυλασσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...