Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones and the Great Circle [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Αγόρασα ένα laptop αυτές τις μέρες με 14900hx,rtx 4070 8gb και 32gb ram, και μου έδωσε δώρο μέσω Nvidia το παιχνίδι.

Θα είναι θαύμα αν το παίξει ακόμα κι αν όλα τα settings τα ρίξω τέρμα κάτω με αυτά που διαβάζω.

Αυτό βρήκαν να δώσουν δώρο...

Καλά θα ρίξεις μια σκάλα τα textures και τα υπόλοιπα στο high και θα παίζει μια χαρά..

• Like 1
  • Απαντ. 443
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάποιοι έλεγαν ότι δεν βλέπεται κλπ..Επίσης τα παρακάτω είναι ΧΩΡΙΣ path-tracing γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα.

TheGreatCircle_2024_12_04_22_02_21_476.j

TheGreatCircle_2024_12_05_06_51_43_725.j

Αυτά δεν τα έδειξαν πάντως. Είναι σε επίπεδο AW2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

UE5 είναι;

id-tech (του doom eternal) που αντί για RT-Reflections, έχουν RT Global Illumination.
Λίγο πολύ ότι έχουν στο Metro Exodus Enchanced και γι'αυτό είναι performant.

Από βδομάδα θα προσθέσουν το Path Tracing patch και θα σταματήσει να είναι performant, γιατί θα μπουν και τα RT reflections μαζί με caustics, κτλ, ξέρεις, Alan Wake 2 benchmark killer...

Επεξ/σία από aki
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνει ρέστα η id tech, rtgi πολύ ανώτερο και πιο καθαρό απο το Lumen της UE5 και 60fps. Λογικά θα πάει τάπα στα pc. Και τα 3d models πολύ καλά γιατί εκεί έχανε σχετικά η id tech. Ωραία πράγματα σε σχέση με τα πρώτα βίντεο που δεν ήταν πολύ ενθαρρυντικά.

Επεξ/σία από Saloufas
Δημοσ.

Διαμαντάκι φαίνεται αποτι καταλαβαίνω. Μπορεί και να είναι μέσα στα GOTY του χρόνου.

Νομίζω το μόνο studio που δεν πάει καλά στη Bethesda είναι το βασικό που κάνει τα RPG. Όλα τα παραρτήματα συνεχίζουν και έχουν υψηλά στανταρντς.

Μακάρι να βγει κανα mod για τις κάρτες χωρίς RT μήπως και μπορέσω να το παίξω αλλιώς θα μπει στη λίστα για το μέλλον.

Δημοσ.
5 hours ago, Psycho_Warhead said:

Καλά θα ρίξεις μια σκάλα τα textures και τα υπόλοιπα στο high και θα παίζει μια χαρά..

Medium λέμε δεν αντέχουν τα ψοφίμια 8αρια για κάτι παραπάνω με τις vram του 2016.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Τώρα με το θέμα που κολλάει στο 99% τι κάνουμε; Περιμένω μπας και το φτιάξουν ή ξανά απ' την αρχή; Και αν κολλήσει πάλι;

το έγραψα πιο πίσω δες

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, just_a_dude said:

UE5 είναι;

Motor (based on id Tech) game engine. Πέταξαν στην άκρη την Unreal Stutter Engine 5 και βγήκε ένα παιχνίδι της προκοπής που τρέχει βούτυρο από day1.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έπαιξα για περίπου 2 ώρες σε PC φίλου μόνο και μόνο επειδή ήθελα να δοκιμάσω ένα πράγμα, πώς παίζει σαν FPS. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας, ήθελα να είναι τρίτου προσώπου, αλλά καταλαβαίνω αυτούς που λένε ότι θα ήταν σα το Tomb Raider/Uncharted με skin Indy. 

Οπότε έχουμε και λέμε

1) Για μένα, το FPS το ψιλοχαλάει. Θα γούσταρα να βλέπω το τοπίο και γενικά όλη τη δράση σε τρίτο πρόσωπο. Όχι ότι είναι άσχημο, αλλά μου βγάζει κάτι σα να παίζω GTA V/RDR2 κλειδωμένα σε FPS. Άλλη μαγεία το ένα, άλλη το άλλο.

2) Τα animations μεταξύ F&TPS είναι "κάπως" ακόμα αλλά bugthesda είναι αυτή, δεν περιμένω να φτιάξουν ούτε με το day one patch

3) Σαν άσχετος από PC, ο φίλος είπε ότι είναι απαιτητικό παιχνίδι - το έπαιξα σε 1440p/120fps και ενώ είναι πανέμορφο όσον αφορά τα τοπία, γενικά σαν παιχνίδι για τις απαιτήσεις που έχει, δεν μου κάνει 100% next gen. Δλδ αν ζούσα κάτω από μία πέτρα και μου έλεγε κάποιος ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι βγήκε 1-2 μήνες μετά το The Last Of Part 2, στα τελειώματα της γενιάς του PS4, θα τον πίστευα ή ότι είναι είναι εκείνης της περιόδου αλλά έχει λάβει "next gen patch" ίσα ίσα για τα γραφικά.

Αυτά τα ολίγα, θα το παίξω με την ησυχία μου μέσω gamepass τα Χριστούγεννα και θα φύγει κατευθείαν για PS5 το καλοκαίρι (γιατί δεν προβλέπεται να το τελειώνω πριν λήξει η συνδορμή).

Επεξ/σία από ParafronGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...