Πέτρος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, Anastazio είπε Παρτο ολο ευθεια και θα βλεπεις credits σε κανα 2ωρο! Το τελευταιο 5λεπτο του gameplay ειναι κωμωδια απο τα λιντλ! Ακόμα χειρότερα, δηλαδή.
just_a_dude Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Το gameplay είναι γενικά πολύ "παλιομοδίτικο" (ε Bethesda, λογικό). Για παράδειγμα η τύπισσα που έχεις μαζί σου, δεν θυμάμαι πως τη λένε, ας την πούμε Ελένη, είναι αόρατη στους εχθρούς. Ενώ εγώ είμαι κρυμμένος, η Ελένη περνάει μπροστά από εχθρούς στα 10 εκατοστά και δεν την βλέπουν. Και επίσης η Ελένη έχει υπερφυσικές δυνάμεις. Πηδάει κάποιες φορές 10 μέτρα σε ύψος ώστε να βρεθεί δίπλα σου για να συνεχίσει το story ή τηλεμεταφέρεται. Ή σου μιλάει λες και είναι δίπλα σου ενώ δεν την βλέπεις καν τριγύρω. Αν δεν έχεις 4090 ώστε να δεις το Path Tracing πραγματικά μόνο το story αξίζει και κάτι πραγματικά ωραίες Indiana Jones vibe στιγμές. 1000 φορές ας το έκαναν walking sim τύπου the Quarry, απλά για το story γιατί το gameplay είναι απάλευτο πραγματικά. 4
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Το gameplay είναι γενικά πολύ "παλιομοδίτικο" (ε Bethesda, λογικό). Για παράδειγμα η τύπισσα που έχεις μαζί σου, δεν θυμάμαι πως τη λένε, ας την πούμε Ελένη, είναι αόρατη στους εχθρούς. Ενώ εγώ είμαι κρυμμένος, η Ελένη περνάει μπροστά από εχθρούς στα 10 εκατοστά και δεν την βλέπουν. Και επίσης η Ελένη έχει υπερφυσικές δυνάμεις. Πηδάει κάποιες φορές 10 μέτρα σε ύψος ώστε να βρεθεί δίπλα σου για να συνεχίσει το story ή τηλεμεταφέρεται. Ή σου μιλάει λες και είναι δίπλα σου ενώ δεν την βλέπεις καν τριγύρω. Αν δεν έχεις 4090 ώστε να δεις το Path Tracing πραγματικά μόνο το story αξίζει και κάτι πραγματικά ωραίες Indiana Jones vibe στιγμές. 1000 φορές ας το έκαναν walking sim τύπου the Quarry, απλά για το story γιατί το gameplay είναι απάλευτο πραγματικά. Ποιά Ελένη...? Η Τζίνα, λοιπόν, σε μια φάση στην Αίγυπτο όπου πάμε κάπου μαζί, τράβηξε ένα υπέροχο twerking μπροστά στους φρίτσηδες...αδιάφοροι αυτοί. Δεν ήξερα αν θα γελάσω ή αν θα βρίσω. Εγώ σκυμμένος πίσω από κιβώτια, περίμενα να στρίψει ο σκοπός για να αρχίσουμε τα βίτσια (μαστίγιο και καρότο-στυλιάρι) και η μαντάμ αντίστοιχα μισοσκυμμένη, να έχει πετάξει πίσω τη λάρα, αλλά μπροστά του, κι αυτός να κοιτάζει τις κάλτσες του. Προσβλητικότατος ο τύπος, αν με ρωτάς, ομολογουμένως το θέαμα ήταν καλό. Αυτό με τις ομιλίες από το πουθενά, γίνεται συνέχεια. Είτε ο Αντώνης, είτε κάποιοι άλλοι που σου είπαν κάτι 2-3 "σκηνές" πριν, συνεχίζουν να ακούγονται και να σου λένε διάφορα, ενώ εσύ έχεις αλλάξει ΤΚ. Πάρα πολλά bug με τις βόλτες στο τελευταίο μέρος. Κόλλησα σε σημεία και δεν πήγαινα πουθενά, με αποτέλεσμα ξαναφόρτωμα του checkpoint 5-6 φορές χτες. 1
Silverage Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Πράγματι το path tracing άξιζε. Δεν μπορούσα να το παίξω χωρίς αυτό παρόλο που μού κατέβαζε τα fps σε κάποια σημεία στα 40 (εντωμεταξύ έφτιαξε από μόνο του και το bug που είχα και τα fps ήταν κολλημένα στα 60). Κάτι άλλο που έπαθα εγώ είναι ότι για κάποιο λόγο μου άφηνε ένα αίσθημα ναυτίας ή ζαλάδας. Δεν ξέρω τί ακριβώς έφταιγε, η κάμερα, η κίνηση, κάτι άλλο; Δηλαδή πάνω στο 2ωρο το έκλεινα και έκανα διάλειμμα γιατί ένιωθα κάπως περίεργα. Στα μισά του παιχνιδιού έβαλα το FOV στο 100 και σταμάτησε να με πειράζει. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό με άλλο παιχνίδι.
just_a_dude Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ (επεξεργασμένο) Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχουν κανονικά ναζιστικούς χαιρετισμούς μέσα στο game, και επίσης λένε τη λέξη "Χίτλερ" θου κύριε. Πλέον κάτι τέτοια κάνουν τζιζ στις ευαίσθητες ψυχές του modern audience αλλά θετικό που τα έβαλαν κανονικά στο game για χάριν ρεαλισμού. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:25 μμ από just_a_dude 4
gregpec2 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:45 μμ (επεξεργασμένο) Τέλος και από εμένα. Το παιχνίδι σπέρνει από θέμα ατμόσφαιρας αλλά και γραφικών (γιατί όχι), παρόλο που το έπαιξα στο xbox. Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν η επόμενη κινηματογραφική παρουσία του Indy και όχι παιχνίδι, τόσο καλό ήταν. Κρίμα που δεν διαφημίστηκε σχεδόν καθόλου γιατί πραγματικά το άξιζε. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:45 μμ από gregpec2 1
ParafronGR Δημοσ. Δευτέρα στις 11:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:37 μμ Στις 4/1/2025 στις 12:25 ΜΜ, just_a_dude είπε Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχουν κανονικά ναζιστικούς χαιρετισμούς μέσα στο game, και επίσης λένε τη λέξη "Χίτλερ" θου κύριε. Πλέον κάτι τέτοια κάνουν τζιζ στις ευαίσθητες ψυχές του modern audience αλλά θετικό που τα έβαλαν κανονικά στο game για χάριν ρεαλισμού. Μου έκανε τόσο εντύπωση η σβάστικα που λέω, "κοίτα να δεις, τη βλέπουμε σε παιχνίδι του Indiana Jones, αλλά στο Cod:ww2 - ένα πολεμικό shooter βασισμένο εξολοκλήρου στο 2ο Παγκόσμιο και 18+ - είχαμε ένα μαύρο σταυρό. 1
sstav Δημοσ. Τρίτη στις 11:52 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:52 πμ εγώ διαφωνώ πάντως με τον ντόρο που γίνεται...οντως για ταινια μια χαρά ...ως παιχνίδι ομως ; γύρω στο 7/10...δεν γίνεται παραπάνω...
BlueBlade Δημοσ. Τρίτη στις 02:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:20 μμ 2 ώρες πριν, sstav είπε εγώ διαφωνώ πάντως με τον ντόρο που γίνεται...οντως για ταινια μια χαρά ...ως παιχνίδι ομως ; γύρω στο 7/10...δεν γίνεται παραπάνω... Πάντως 7/10 μια χαρά βαθμολογία είναι, υπερ τίμιο. Δεν γίνεται και όλα τα παιχνίδια να είναι επιπέδου Last Of Us ή Uncharted στην τελική. Και στο τέλος εγώ που δεν το έχω παίξει ακόμα δεν καταλαβαίνω κάποιον ντόρο. Από ότι διαβάζω ή μου λένε φίλοι που το έχουν παίξει καταλαβαίνω ότι είναι απλά ένα τίμιο παιχνίδι. Τίποτα παραπάνω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα