Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones and the Great Circle [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τερμάτισα χτες, πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και επικό τέλος, σκηνικά και χιούμορ σαν να βλέπεις μια ταινία Indiana

Σε εμάς τους μεγαλύτερους σίγουρα αφήνει μια γλυκιά νοσταλγία, έχοντας ζήσει το χαρακτήρα μέσα από τις ταινίες του

Στα πιο νέα παιδιά φαντάζομαι όχι τόσο και γι'αυτό και οι τόσες συγκρίσεις με αλλά (και σαφώς ποιοτικότερα παιχνίδια) 

Το τερμάτισα εντός του 15θήμερου game pass (=€1) κάνοντας αρκετό κομμάτι των side missions, αλλά θα το κρατήσω λίγο ακόμη για να κλείσω και τα υπόλοιπα

Γνώμη μου: βρείτε τις ρυθμίσεις που να παίζετε ευχάριστα με τη gpu που έχετε, χαρείτε την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και λίγα fps πάνω-κάτω ποτέ δεν έκαναν ουσιαστική διαφορά στη συνολική εμπειρία ενός παιχνιδιού :)

• Like 10
Δημοσ.

Πάντως μου αρέσει που διαφοροποιείται από τα uncharted και tomb raider ,στην αρχή να πω την αλήθεια με ξένισε πολύ αλλά τελικά νομίζω ήταν σωστή επιλογή 

• Like 4
Δημοσ.

Το τελείωσα σήμερα. Η τελευταία περιοχή που είναι όλο νερό και πας με βάρκες δεν μου άρεσε καθόλου. Και κάποια στιγμη σε ένα sidequest buggαρε και δεν πιανόταν σε κάτι ρίζες. Έπρεπε να φορτώσω παλιότερο save καμιά ώρα πίσω για να φτιάξει. Αρκετά καλό σαν παιχνίδι συνολικά.

Δημοσ.

Τέλος το Βατικανό, λίγο πριν τις 15 ώρες, πραγματικές γύρω στις 12 (αφού το πήγαινα πααααααρα πολύ συντηρητικά μέχρι να πάρω πρέφα τί παίζει με την τεχνητή ηλιθιότητα), για να βγάλω σχεδόν τα πάντα κιόλας.

Έπαιξα μισή ώρα στην επόμενη περιοχή, ήδη έπεσε κατακόρυφα η όλη βαθμολογία.

Θέλω να το ευχαριστηθώ, γμτ, αλλά με χαλάει η τόση χαζομάρα, όσο κι αν παλευω να την απομονώσω.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με την ΑΙ ισχύει. Σε first person shooter τύπου CP77 και Starfield π.χ. άντε κάπως μπορείς να παραβλέψεις το ΑΙ γιατί ρίχνεις πιστολίδι και είναι fun. Αλλά σε stealth based χάνεται όλο το νόημα. Απλά παίρνω σκουπόξυλα, πάω από πίσω τους και τους ξαπλώνω κάτω και ενώ έχει γεμίσει ο τόπος αναίσθητους ναζί, οι υπόλοιποι ούτε που ασχολούνται. Στην τελική ας το έκαναν walking sim αφού το στόρυ είναι που σε κρατάει και κάποιοι από τους γρίφους. Το καλό σε σχέση με άλλα games είναι ότι οι companions δεν κάνουν backseat gaming και να σου λένε τη λύση του γρίφου μετά από μισό λεπτό.

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Αυτό με την AI μακάρι να το φτιάξουν σε μελλοντικά patch. 

δύσκολο ως αδύνατο. είναι θέμα μηχανής και scripting. Δύσκολο να αλλάξει απλά με patch. Ακόμη και στην τέρμα δυσκολία είναι εντελώς ηλίθιοι όλοι.

• Like 5
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

δύσκολο ως αδύνατο. είναι θέμα μηχανής και scripting. Δύσκολο να αλλάξει απλά με patch. Ακόμη και στην τέρμα δυσκολία είναι εντελώς ηλίθιοι όλοι.

Ελπίζω να μην επηρεάζει την συνολική εμπειρία του παιχνιδιού. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aetos1988 είπε

Ελπίζω να μην επηρεάζει την συνολική εμπειρία του παιχνιδιού. 

ανάλογα πόσο μπορείς να το παραβλέψεις. εμένα ας πούμε με ενοχλεί και τα stealth σημεία μου φαίνονται αγγαρεία αλλά τα κάνω για να δω το στόρυ.

• Like 3
Δημοσ.

Παίζω ακόμη στην περιοχή του Βατικανού. Πολύ καλό ώς τώρα, και το σύστημα μάχης αρκετά καλό για τον τύπο του παιχνιδιού.

Όσο αφορά τις επιδόσεις, είναι πράγματι πιο βαρύ και από το AW2; Γιατί έτσι μου φαίνεται! Το τρέχω σε perforamance @ 4k ultra+PT για να διατηρεί 60fps. Τα γραφικά πολύ καλά αν και γενικά το art-direction έτσι και έτσι για τα γούστα μου.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η ατμόσφαιρά του, μέχρι εδώ που έχω φτάσει (συναντήθηκα με τον Αντώνη  :) ) , μου δίνει καλά vibes Indiana Jones!

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, seithan είπε

Όσο αφορά τις επιδόσεις, είναι πράγματι πιο βαρύ και από το AW2;

Είναι αρκετά πιο ελαφρύ απ τα υπόλοιπα path games. Μόνο στην Ταϊλάνδη είναι περίπου το ίδιο με τα υπόλοιπα.

Κάτι για την AI. θυμάμαι το 2002 day one αγόρασα το og xbox με δώρο το combat evolved.

Είχα πάθει τότε πλάκα με την ai των εχθρών, η οποία είναι μάλλον και σήμερα καλύτερη απ αυτή που έχει το Indi.

Το θέμα είναι ότι δεν έχεις τον Master Chief ούτε τον Sam Fisher ξέρω γω στο stealth.

Ένα πιγκάλ στο χέρι έχεις για να αντιμετωπίσεις μεγάλα camps με ναζί. Πιστεύω είναι επιλογή ότι είναι εντελώς καθυστερημένοι οι εχθροί. Και στις ταινίες κάπως έτσι είναι. Storm troopers φάση.

Αν το τελειώσετε και κάνετε revisit είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

O Ιndi είναι τελείως op, μαζεύει στοίβες από αναίσθητους άλλοι τρέχουν να κρυφτούν, άλλοι ξεχνάνε ότι πάλευαν γυρνάνε πλάτη και φεύγουν, πας γιούργια όπου θες χωρίς stealth.

• Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Xoroxronis είπε

Είναι αρκετά πιο ελαφρύ απ τα υπόλοιπα path games. Μόνο στην Ταϊλάνδη είναι περίπου το ίδιο με τα υπόλοιπα.

Κάτι για την AI. θυμάμαι το 2002 day one αγόρασα το og xbox με δώρο το combat evolved.

Είχα πάθει τότε πλάκα με την ai των εχθρών, η οποία είναι μάλλον και σήμερα καλύτερη απ αυτή που έχει το Indi.

Το θέμα είναι ότι δεν έχεις τον Master Chief ούτε τον Sam Fisher ξέρω γω στο stealth.

Ένα πιγκάλ στο χέρι έχεις για να αντιμετωπίσεις μεγάλα camps με ναζί. Πιστεύω είναι επιλογή ότι είναι εντελώς καθυστερημένοι οι εχθροί. Και στις ταινίες κάπως έτσι είναι. Storm troopers φάση.

Αν το τελειώσετε και κάνετε revisit είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

O Ιndi είναι τελείως op, μαζεύει στοίβες από αναίσθητους άλλοι τρέχουν να κρυφτούν, άλλοι ξεχνάνε ότι πάλευαν γυρνάνε πλάτη και φεύγουν, πας γιούργια όπου θες χωρίς stealth.

Και τα cutscenes έχουν πολύ πλάκα,στις σκηνές δράσεις 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Xoroxronis είπε

Δεν είμαι σίγουρος σε ποιο επίπεδο δυσκολίας παίζεις, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντοτε. Π.χ. δοκίμασε να το κάνεις στην Ταϋλάνδη στο

Spoiler

στρατόπεδο του Voss ή στα τελευταία parts

και είσαι νεκρός σε δευτερόλεπτα.

Σίγουρα, το ΑΙ είναι χαμηλού επιπέδου, αλλά δεν θα έλεγα ότι είσαι και ΤΟΣΟ άνετος: άπαξ και αρχίσουν να πυροβολούν, συχνά δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα.

Επεξ/σία από Sephir
  • Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για στελθ, δεν είναι doom παρ' όλη την χαμηλή ΑΙ των npc. Έχει τόσο πολύ περιεχόμενο η κάθε μια περιοχή, που πραγματικά δεν ξέρεις που να πρωτο-πάς. Χαλαρά μέσα στα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Xoroxronis είπε

Ένα πιγκάλ στο χέρι έχεις για να αντιμετωπίσεις μεγάλα camps με ναζί.

Έχω γονατίσει και κλαίω ρε συ.

Η αλήθεια είναι ακριβώς αυτή...αντε και τη βεντούζα για ακόμα περισσότερα γούστα.

Τράβηξα ένα 4ωρο στην Αίγυπτο σήμερα. Ενθουσιασμός στα κάτω από το έδαφος (όχι για τους γρίφους...είναι για παιδιά μέχρι 10 ετών max), απελπισία στα υπόλοιπα.

Spoiler

Είμαι στον τάφο της βασιλομήτωρος, χωρίς στολή (κυριολεκτικά πήγα ευθεία από τον καταυλισμό), τελειώνω όλο το σκηνικό και παίρνω το ασανσέρ να ανέβω στο 0, όπου τον είχα περιποιηθεί το φρουρό.

Όχι καριολακι, τώρα έχει φυτρώσει, σε βλέπει με τη μία, φωνάζει. Έρχονται 2-3,βαράνε σφυρίχτρες, συναγερμοί, τους απαυτώνω, αυτό ήταν. Δεν ασχολείται κανείς.

Εκεί που πας στο αναπαυτηριο των ναζί (με στολή) για το μενταγιόν, όλα καλά, δεν πρόσεξα έναν αξιωματικό, με πήρε πρέφα, όλο το στρατόπεδο στο πόδι, έφυγα τρέχοντας, βγήκαν όλοι έξω να με βρουν, έκανα τον κύκλο, με χάσανε, μπήκα από την άλλη, με έβλεπαν "Γεια σας, τί κάνετε, όλα καλά, πάντα καλά". Βαρέθηκα να το πάω πάλι από την αρχή, πήρα τα πάντα, τέλος.

Ξενερα, γμτ, και είναι κρίμα.

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...