nikos5800 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 28 λεπτά πριν, Saloufas είπε Όντως σήμερα που τεστάρω το frame gen δημιουργεί πρόβλημα, κάνει στιγμιαία spikes και ρίχνει το gpu usage απο 100% σε 20% και εν συνεχεία stutters. Με κλειστό fg όλα κομπλέ, δεύτερο παιχνίδι στην σειρά που δημιουργεί θέμα το fg μετά το Stalker 2. Μας πουλάει φούμαρα ο Πέτσινος μου φαίνεται.
Saloufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, nikos5800 είπε με το DLSS σκέτο δεν δείχνει να έχει θέμα με DLSS+FG κάνει κουλά. 1
Fronimitis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Πάντως μετά από 7 ώρες παιχνιδιού,έχω να πω πως είναι παιχνιδαρα! Θα το προτιμούσα 3rd person ,αλλά κι έτσι ωραίο είναι και διασκεδαστικό. Και πολύ πιστό στον χαρακτήρα Indiana Jones των ταινιών. 3
Thanofski Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Στην περίπτωση τη δική μου και local και μέσω gfn παρατηρώ ότι υπάρχει θέμα με το hdr. Με frame gen και full pt με κλειστό hdr τα fps κινούνται φυσιολογικά ανάλογα κ τις υπόλοιπες αλλαγές που κάνω.με το που ανοίξω hdr γίνεται κάτι σαν framecap καπου στα 53 fps όπου οποιαδήποτε αλλαγή κ αν κάνω είναι καρφωμένο εκεί. Όταν κλείσω hdr όλα γυρνάνε στο κανονικό
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Saloufas είπε Όντως σήμερα που τεστάρω το frame gen δημιουργεί πρόβλημα, κάνει στιγμιαία spikes και ρίχνει το gpu usage απο 100% σε 20% και εν συνεχεία stutters. Με κλειστό fg όλα κομπλέ, δεύτερο παιχνίδι στην σειρά που δημιουργεί θέμα το fg μετά το Stalker 2. Μας πουλάει φούμαρα ο Πέτσινος μου φαίνεται. εδώ στο γράφημα φαίνεται και δεν έχει να κάνει με τη vram μιας και το κάνει χωρίς να έχει φουλάρει Είναι bugarismemo και είναι γενικό το πρόβλημα. Δεν έχει να κάνει με vram. Δεν δοκίμασα να αλλάξω dll αλλά θα βγάλουν patch σύντομα. 3 ώρες πριν, nikos5800 είπε Το dlss δουλεύει κομπλέ από την αρχή δεν με δημιούργησε κανένα θέμα. 6 ώρες στο παιχνίδι και μόνο το fg θέλει διόρθωση το οποίο στο πρώτο run πήγαινε μια χαρά από το δεύτερο run και μετά κάτι το έπιασε. 1
lucanis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Fronimitis είπε Πάντως μετά από 7 ώρες παιχνιδιού,έχω να πω πως είναι παιχνιδαρα! Θα το προτιμούσα 3rd person ,αλλά κι έτσι ωραίο είναι και διασκεδαστικό. Και πολύ πιστό στον χαρακτήρα Indiana Jones των ταινιών. Εμένα μόνο στην αρχή λίγο με ζάλισε αλλά μετά το συνήθισα γρήγορα.
Cacciatore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Πάντως το game είναι πολύ καλό, φαίνεται οι devs σεβάστηκαν το lore και επέλεξαν να κανουν ενα παιχίδι που δεν θες να τελειωσουν οι πίστες.... Πολύ ωραία ατμοσφαιρα, πολύ καλοί μηχανισμοί, true 80s feeling. Σπεύσατε
aplos73 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Με I5 13400, 32 GB RAM, 2060 RTX ( 6GB VRAM ) Low settings κατάφερα να το παίξω . 50 fps πάνω κάτω. Όταν βάζω DLSS πέφτει στα 30 fps. Με ΤΑΑ παίζει στα 50 περίπου. Μακάρι να μπορούσα να απενεργοποιήσω το Ray Tracing για να ανέβαζα λίγο την ποιότητα των γραφικών. Έστω medium. Πάντως για την ώρα μού αρέσει πολύ. Λέω να μην το συνεχίσω αλλά να περιμένω να πάρω καινούρια κάρτα γραφικών τη νεα χρονιά και να το συνεχίσω τότε. 1
Saloufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ το αφήνω στην άκρη προς το παρόν για να τελειώσω stalker2, επίσης βλέπω discord πολλοί έχουν και κάποια σοβαρά bugs που χαλάνε το progression later on, ας ελπίσουμε να το σουλουπώσουν σύντομα γιατί δείχνει εκπληκτικό παιχνίδι και θέλω να το παίξω χωρίς issues.
VasKag Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Στις 9/12/2024 στις 6:47 ΜΜ, KilliK είπε launch event https://www.twitch.tv/bethesda Το παρακολουθησε κανεις μεχρι τελος? Εγω το ξεκινησα στην αρχη μεχρι το σημειο για ενα διαγωνισμο. Ελαβα συμμετοχη και μετα χρειαστηκε να φυγω. Σημερα βλεπω whisper απο bethesda οτι κερδισα. Δεν εχω καταλαβει τι ειναι? Signed poster? Δεν μπορω να δω και το βιντεο.
chrisde Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Arkin είπε Είναι bugarismemo και είναι γενικό το πρόβλημα. Δεν έχει να κάνει με vram. Δεν δοκίμασα να αλλάξω dll αλλά θα βγάλουν patch σύντομα. Το dlss δουλεύει κομπλέ από την αρχή δεν με δημιούργησε κανένα θέμα. 6 ώρες στο παιχνίδι και μόνο το fg θέλει διόρθωση το οποίο στο πρώτο run πήγαινε μια χαρά από το δεύτερο run και μετά κάτι το έπιασε. Αν δεν κάνω λάθος έχεις το lossless scaling. Έχεις δοκιμάσει fg από εκεί να δεις τι παίζει; Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το παιχνίδι, έχω πιάσει Metaphor Refantazio τώρα και καίγομαι (γαμάτο btw), θα περιμένω να βγουν patches και μετά.
Arkin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, chrisde είπε Αν δεν κάνω λάθος έχεις το lossless scaling. Έχεις δοκιμάσει fg από εκεί να δεις τι παίζει; Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το παιχνίδι, έχω πιάσει Metaphor Refantazio τώρα και καίγομαι (γαμάτο btw), θα περιμένω να βγουν patches και μετά. Δεν δοκιμασα καθολου lossless οχι την πρωτη φορα ετρεχε κομπλε με FG επειτα στο δευτερο run μου το bugare. Δεν με ενοχλει χθες επαιξα 5 ωρες χωρις FG με 55-80fps και ειναι αψογο ειναι αργο παιχνιδι και δεν νιωθεις σε καμια περιπτωση οτι επεσες στα 55fps το freesync κανει τη δουλεια του οπως πρεπει. Φανταστικο και το ReFantazio απο αυτους που εδωσαν τα Persona καλο καψιμο λογικα δεν θα αργησουν να φτιαξουν και το FG σε επομενο patch και ερχεται και FSR 3 για χρηστες AMD καρτων. 1
KilliK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, VasKag είπε Το παρακολουθησε κανεις μεχρι τελος? Εγω το ξεκινησα στην αρχη μεχρι το σημειο για ενα διαγωνισμο. Ελαβα συμμετοχη και μετα χρειαστηκε να φυγω. Σημερα βλεπω whisper απο bethesda οτι κερδισα. Δεν εχω καταλαβει τι ειναι? Signed poster? Δεν μπορω να δω και το βιντεο. κερδισα και εγω. signed poster ειναι απο τους devs. δωσε τα στοιχεια σου να στο στειλουν. 1
ParafronGR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μεγάλο φάουλ της MSFT που δεν το δίνει με MNK support στο Xbox Cloud του PC. Πήγα όλος χαρά να το αρχίσω στο PC και βλέπω μήνυμα "συνδέστε χειριστήριο". Μας δίνει το Call Of Duty που ακόμα και καρφωμένο σε 100άρα γραμμή έχει input lag και δεν δίνει ένα single player . Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από ParafronGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα