spi79 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Χωρίς το κατεβάζω γιατί είμαι 1080p,δε νομίζω να έχει διαφορά.Αλλά ναι,το γαμ@@νε με τη ram.Θα δω σε κάνα 2 μέρες που θα κατέβει,γιατι στο χωριό....
just_a_dude Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Ρε τι τραγικά textures είναι αυτά; Στο δάσος στην αρχή είναι για τα ανάθεμα σε σχέση με last of us και avatar π.χ. 2
gregpec2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δηλαδή χωρίς τα high resolution textures πως είναι; χάλια; 😕
Tigio13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 52 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι ειναι πολυ καλο θυμιζει κλασικα adventures εχει και το stealth γενικα μπορεις να το παιξεις οπως θελεις. Τωρα πηγα Βατικανο αργοτερα θα το προχωρησω. Και ομως αν τα βαλεις ολα max βαλεις και το fg max απλα γονατιζει η vram και ξεκινανε τα stutters ακομα και στα 3440x1440. Χωρις FG παλι ειναι τερματισμενη η vram αλλα δεν υπαρχει καθολου θεμα το FG δημιουργει τη δουλεια που φαινεται να ειναι bugarismeno η απλα δεν αντεχει η vram. Τα 20gb τα τρωει για πλακα το παιχνιδι εφοσον βρει διαθεσιμη vram. Και αντε στα μουσεια η εξω στην εξοχη δειχνει πολυ δυνατο εκει στη Ρωμη ειχε σημεια με texutres 10ετιας και τερματισμενη vram ελπιζω να ειναι το χειροτερο σημειο γιατι γενικα δειχνει πολυ ομορφο. Καμια σχεση με alan wake 2 ομως ουτε μεσα ουτε εξω. Δες εδω που ειναι απλα ολα max χωρις FG στη βιβλιοθηκη πριν το Βατικανο. Εχει τερματισει τη vram οποτε καταλαβαινεις αν βαλω και FG τι γινεται που ζηταει 1-2gb ακομα. Αν ειχαμε 24gb vram πιστευω ανετα θα τα τερματιζε το παιχνιδι. Ρουφηχτρα κυριολεκτικα. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να σου δείχνει όλα αυτά? Για κάποιο λόγο δεν μου δείχνει καθόλου fps.
nikos5800 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ρε τι τραγικά textures είναι αυτά; Στο δάσος στην αρχή είναι για τα ανάθεμα σε σχέση με last of us και avatar π.χ. δεν εχω παιξει το παιχνιδι αλλα απο αυτα που εχω δει τα textures ειναι μετρια και γεωμετρικα δεν πειθει 1
naruto14 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Άρα από ότι έχω καταλάβει, το path tracing είναι μόνο για κάρτες με VRAM 16GB+. Δεν πειράζει, καλό είναι και το παιχνίδι maxed out αλλιώς για το performance που δίνει
KilliK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) top 5 seller διπλα στις μεγαλες multiplayer κυκλοφοριες. τωρα πως καποιοι με το καλημερα τρεξανε να το βγαλουν αποτυχια, δεν θα το σχολιασω. 10 λεπτά πριν, naruto14 είπε Άρα από ότι έχω καταλάβει, το path tracing είναι μόνο για κάρτες με VRAM 16GB+. Δεν πειράζει, καλό είναι και το παιχνίδι maxed out αλλιώς για το performance που δίνει ναι στην ουσια χρησιμοποιει πληρως το RT για ολα τα εφε, ενω χωρις αυτο ειναι ενα υβριδιο RT και rasterizing. 4 ώρες πριν, Saloufas είπε Όπως είπε και ο Alex στην ανάλυση στο DF τα optimal settings έχουν να κάνουν στο να μην κάνεις overflow την Vram, εφόσον κρατάς την Vram σε λογικά πλαίσια για την gpu σου το παιχνίδι τρέχει βούτυρο. Τα settings που μπορείς να ρίξεις άνετα χωρίς να υπάρχει μεγάλη διαφορά για να μην πιέζεις την Vram είναι τα shadows, τα Hair και το texture pool size. Βέβαια η ανάλυση δεν είχε το full ray tracing μέσα αλλά η γενική εικόνα είναι αυτή να μην κάνεις Overflow την Vram. Άρε πέτσινε να δω που θα πάει η 5080 με τα 16gb που φημολογείται, DOA! 🤣 ισχυει. η VRAM ειναι το bottleneck. Mειωνεις αναλυση η κοβεις το Full RT για να τρεξει ομαλα. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από KilliK
BabisTs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xartemporas είπε Είναι δυνατόν να μην φτάνουν τα 16; Τι μόνο οι xx90 δλδ; Και η 5080 16 θα έχει.. μην δούμε κ 8 πάλι στις μικρές, γιατί στο midrange πάλι 12 βλέπω να δίνει το πέτσινο αγόρι. 4K με supreme και pt on το ξεχνάνε οι 4080S/4070ti και ας έχουν 16gb vram, μόνο η 4090 μπορεί εκει.Θέλει πολύ vram δυστυχώς. Εγώ προσωπικά το τρέχω 4Κ /dlaa / fg on /supreme settings αλλά με pt of με την 4070ti s .. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό οπτικά και ετσι. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από BabisTs 2
nikos5800 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, naruto14 είπε Άρα από ότι έχω καταλάβει, το path tracing είναι μόνο για κάρτες με VRAM 16GB+. Δεν πειράζει, καλό είναι και το παιχνίδι maxed out αλλιώς για το performance που δίνει Θα το δοκιμάσω στην 4060 να δω το path tracing,το παιχνίδι θέλει πολύ vram αλλά αν κατεβάσεις μερικά settings στρώνει μια χαρά
Arkin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Tigio13 είπε Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να σου δείχνει όλα αυτά? Για κάποιο λόγο δεν μου δείχνει καθόλου fps. MSI AFTERBURNER αλλα εχει και το ιδιο το παιχνιδι metrics για τα παντα. Ασχοληθηκα καμια ωριτσα στο Βατικανο εχει πολλα πραγματα να κανεις πηρα και την καμερα και τα textures τελικα ειναι σε συγκεκριμενα σημεια ασχημα. Στη Ρωμη και σε πιο κλειστα μερη μπουντρουμια κτλ που δεν υπαρχει φωτισμος για αυτο και δεν δειχνουν καλα. Σε σκοτεινα σημεια δηλαδη. Σε φωτεινα μερη η εστω καποια δυνατη λαμπα/φως αν πεφτει πανω σε καποια επιφανεια ειναι μια χαρα. Χωρις καθολου FG 1 ωρα δεν ειδα ουτε ενα stutter. Στα 55-80fps το freesync κανει τη δουλεια και προσφερει μια ομαλη εμπειρια. Με FG βαραει 100+ με full ray tracing αλλα δεν αντεχει η vram οποτε διαλεγετε μεταξυ PT η πιο πολλων FPS. Προτιμησα το path tracing μιας και εχει σημεια που αν τα προσεξεις ειναι σχεδον φωτορεαλιστικα. Το πως πεφτει το φως πανω στα αντικειμενα οι σκιες και τα δεντρα/φυτα ολα ειναι σε εξαιρετικο βαθμο με full ray tracing. Ο Indy ειναι κορυφη εχει σκαρφαλωματα μπολικα documents/cards για αναζητηση η ιστορια αν και στο ξεκινημα εχει ζουμι το vibe ειναι οσο γινεται των ταινιων και γενικα αξιζει πολυ σαν παιχνιδι.
Saloufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Το supreme setting στο texture pool size πάντως δεν σημαίνει οτι αν το χαμηλώσουμε θα έχουμε χειρότερα textures. Τα textures έχουν ίδια ανάλυση είτε το βάλετε ultra είτε Very Ultra και Supreme, έχει να κάνει με το πόσα textures γίνονται pre cached στην vram άρα λιγότερο access σε asset's στον δίσκο. Μην τρελαίνεστε δηλαδή αν χρειαστεί να το ρίξετε.
VasKag Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Westbaum είπε https://imgsli.com/MzI1MDkz Αμα ειναι να βλεπω το κρουασαν ετσι λαχταριστο και καφετι, χαλαλι η αναβαθμιση σε καρτα.🤑 Περα απο το αστειο βεβαια, κριμα που δεν μπορω να το παιξω. (5700xt) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από VasKag 3 2
KilliK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 launch event https://www.twitch.tv/bethesda 1
Thanofski Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Θα το δοκιμάσω στην 4060 να δω το path tracing,το παιχνίδι θέλει πολύ vram αλλά αν κατεβάσεις μερικά settings στρώνει μια χαρά Εγώ με 4060 ενώ έχω κάνει το update για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει την επιλογή για ενεργοποίηση ray tracing γενικότερα ....μόνο το global illumination Αν στο εμφανίζει κ δεν είναι κόπος να ενημερώσεις να δω τι φταίει 🤔
Saloufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, Thanofski είπε Εγώ με 4060 ενώ έχω κάνει το update για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει την επιλογή για ενεργοποίηση ray tracing γενικότερα ....μόνο το global illumination Αν στο εμφανίζει κ δεν είναι κόπος να ενημερώσεις να δω τι φταίει 🤔 αν είσαι με την έκδοση των 8gb ξέχνα το, θέλει 12gb και πάνω vram για full ray tracing. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα