Craftsman83 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Εχει κανεις υποψη του καταστημα που να νοικιαζει VR headset για λαπτοπ.Εχω ψαξει παντου στο google και δεν εχω βρει κατι.Μιλαμε παντα για ενοικιαση,οχι αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Federacion Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Λύση Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Η καλύτερη επιλογή σε ενοικίαση αυτήν τη στιγμή είναι να νοικιάσεις ένα ps5 κι ένα vr2 και δες πως σου φαίνεται. Κανένα λαπτοπ από την τεράστια πλειοψηφία εκεί έξω δεν σηκώνει vr εκτός κι αν είναι τύπου Alienware κτλ που άμα είχες κάτι τέτοιο θα γνώριζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 16 minutes ago, Federacion said: Η καλύτερη επιλογή σε ενοικίαση αυτήν τη στιγμή είναι να νοικιάσεις ένα ps5 κι ένα vr2 και δες πως σου φαίνεται. Κανένα λαπτοπ από την τεράστια πλειοψηφία εκεί έξω δεν σηκώνει vr εκτός κι αν είναι τύπου Alienware κτλ που άμα είχες κάτι τέτοιο θα γνώριζες Που μπορεί να νοικιάσει κάνεις PSVR2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craftsman83 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, Federacion είπε 1. Εδώ το θέμα είναι προσφορές. 2. Η καλύτερη επιλογή σε ενοικίαση αυτήν τη στιγμή είναι να νοικιάσεις ένα ps5 κι ένα vr2 και δες πως σου φαίνεται. Κανένα λαπτοπ από την τεράστια πλειοψηφία εκεί έξω δεν σηκώνει vr εκτός κι αν είναι τύπου Alienware κτλ που άμα είχες κάτι τέτοιο θα γνώριζες 1.Εχεις δικιο,δεν πολυσυμμετεχω στο φορουμ και δεν ηξερα που να τοποθετησω το θεμα. 2.Ο μονος λογος που ηθελα να νοικιασω vr headset ειναι το παιχνιδι The room A dark matter το οποιο ειναι VR only.Εχω παιξει ολα τα παιχνιδια της σειρας εκτος απ'αυτο αλλα απότι ειδα υπαρχει και στο ps5 οποτε θα τσεκαρω για ενοικιαση κονσολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 53 λεπτά πριν, feelihipo είπε Που μπορεί να νοικιάσει κάνεις PSVR2; Χωρίς να είμαι σίγουρος πιστεύω στα Seven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, Federacion είπε Χωρίς να είμαι σίγουρος πιστεύω στα Seven έχουν κλείσει χρόνια τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Στη Σαλονίκη ζουν και βασιλεύουν πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Ενοικίαση Κονσόλας PS5/PS4/VR - SevenWorld Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Federacion είπε Ενοικίαση Κονσόλας PS5/PS4/VR - SevenWorld Άλλα είναι τα Seven, άλλα τα SevenWorld... that said PLEASE COME TO ATHENS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου α, είναι απλά rebranding. Τα ίδια μαγαζιά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα