MitsosMitsaras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Παιδιά καλησπέρα. Κάνοντας μια από περιέργεια αναζήτηση με το κινητό μου να δω τι διαθέσιμα δίκτυα υπάρχουν κοντά μου, το κινητό μου (Xiaomi Redmi) μου έβγαλε και ένα δίκτυο που είχε μπροστά το παρακάτω σύμβολο. Τι σημαίνει αυτό; Ευχαριστώ
kajwbtfe Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Το έψαξα με το lens και μου έβγαλε κάτι περίεργα βίντεο ...
Λύση micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Λύση Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Αν είναι κάτι τέτοιο... ...είναι hotspot από κινητό. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από micos000 3
MitsosMitsaras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, micos000 είπε Αν είναι κάτι τέτοιο... ...είναι hotspot από κινητό. Ναι κάτι τέτοιο μου βγάζει... Ευχαριστώ για την απάντηση 25 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Το έψαξα με το lens και μου έβγαλε κάτι περίεργα βίντεο ... Και εγώ έκανα αναζήτηση στην αρχή αλλά δεν έβγαλα άκρη, και για αυτό έκανα και την ερώτηση εδώ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από MitsosMitsaras
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Εγώ το έψαξα λεκτικά και το βρήκα. Αναφορά σε κείμενο strange symbol two circles in front of wifi ssid
andrapos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Αυτό το σύμβολο σημαίνει ότι το δίκτυο είναι hotspot από κινητό τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα