Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/1/2024 στις 8:49 ΜΜ, doomnx είπε

Φίλε, όταν μπήκες μέσα ο απορροφητήρας λειτουργούσε κομπλέ. Εδώ και 6 μήνες μαγειρεύεις ανενόχλητος. Αν δεν έχεις φροντίσει να τον καθαρίζεις τακτικά από λάδια και να του αλλάζεις φίλτρα και σου έμεινε στα χέρια, τότε είναι δικό σου πρόβλημα. Όταν φύγεις πρέπει να του παραδώσεις λειτουργικό απορροφητήρα, όπως τον βρήκες. Οπότε, ναι, εσύ πρέπει να τον επισκευάσεις.

Υπάρχουν μοτεράκια πάμφθηνα με 30 €. Βγάζεις το παλιό και βάζεις το καινούργιο.

Τι ειναι αυτα που λες ρε μαν;

Στις 19/1/2024 στις 12:01 ΠΜ, costas_ είπε

Εγώ παιδιά όταν μου έλεγε ο νοικάρης μου να του φτιάχνω τις βρύσες και τα καζανάκια, του έλεγα ότι δεν ζει σε ξενοδοχείο αλλά σε σπίτι και ότι σχετίζεται με την χρήση που κάνει είναι δική του ευθύνη να τα συντηρεί. Στράβωσε την πρώτη φορά αλλά μετά κατάλαβε τι του έλεγα. 

Τι διαβαζουμε ρε φιλε,μετα απο ΤΟΣΕΣ συζητησεις.

Στις 19/1/2024 στις 1:00 ΠΜ, Nabuko είπε

3. Γράφεις ότι σου κατεβαίνει

Αυτο.

Στις 20/1/2024 στις 1:03 ΠΜ, doomnx είπε

Όποιος τα χαλάει, τα φτιάχνει. Μην το κουράζουμε.

Αυτο ειναι καθαρα δικη σου γνωμη.|
Το πας με τη δικη σου λογικη και αγνοεις τι πραγματικα ισχυει.
Σταματα να γραφεις.

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά, το κόστος που μόλις έλαβα απο τον τεχνικό για αλλαγη μοτερ και διακόπτη μαζι με την εργασία του ειναι...

Μόνο 309ε (με φπα)

Τζάμπα πράμα! Με τα λεφτά αυτα παίρνω καινούργιο ολόκληρο το σύστημα. Τραγικοί. 

ΥΓ. Στείλτε μαντήλι να κλάψω...

Επεξ/σία από insoholic
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, insoholic είπε

https://www.skroutz.gr/c/408/aporrofitires_kouzinas.html?o=απορροφητηρες+κουζινας&order_by=pricevat&order_dir=asc

πάρε ότι φθηνότερο βρεις , ιδανικά σε κατάστημα να δώσεις ένα 20ρικο να τον περάσουν

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, insoholic είπε

Ενημερωτικά, το κόστος που μόλις έλαβα απο τον τεχνικό για αλλαγη μοτερ και διακόπτη μαζι με την εργασία του ειναι...

Μόνο 309ε (με φπα)

Κάθε τεχνικός που έρχεται σου ανεβάζει το κασέ. Μπορείτε απλά να πάρετε το μοτέρ και να βρείτε έναν άνθρωπο να σας το βάλει;

Δημοσ.
32 minutes ago, doomnx said:

Κάθε τεχνικός που έρχεται σου ανεβάζει το κασέ. Μπορείτε απλά να πάρετε το μοτέρ και να βρείτε έναν άνθρωπο να σας το βάλει;

δεν έχω άτομο να το περασει. Αν μπορουσα να το βγαλω μονος , θα το εκανα. Προσπάθησα αλλα δεν μπορεσα να βγάλω το μοτερ. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, insoholic είπε

δεν έχω άτομο να το περασει. Αν μπορουσα να το βγαλω μονος , θα το εκανα. Προσπάθησα αλλα δεν μπορεσα να βγάλω το μοτερ. 

Θα βρεις έναν ηλεκτρολόγο/ηλεκτρονικό/μάστορα από μαγαζί με λευκά ήδη να του δώσετε κάτι να σας το περάσει, αν είναι δυνατόν, πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, insoholic είπε

Μόνο 309ε (με φπα)

Επισκευή σε απορροφητηρα θα κάνει η σε αυτοκίνητο; Πήγαινε πάρε άνθρωπε μου ένα οικονομικό απορροφητηρα με 70-80 ευρώ να κανείς την δουλειά σου, τι 309 ευρώ για επισκευή απορροφητηρα θα τρελαθούμε εντελώς.

Δημοσ.
26 minutes ago, Pwpwpw said:

Επισκευή σε απορροφητηρα θα κάνει η σε αυτοκίνητο; Πήγαινε πάρε άνθρωπε μου ένα οικονομικό απορροφητηρα με 70-80 ευρώ να κανείς την δουλειά σου, τι 309 ευρώ για επισκευή απορροφητηρα θα τρελαθούμε εντελώς.

Ελα ντε. Βαράνε γιατι ειναι σε έλλειψη τα ανταλλακτικά. 

59 minutes ago, doomnx said:

Θα βρεις έναν ηλεκτρολόγο/ηλεκτρονικό/μάστορα από μαγαζί με λευκά ήδη να του δώσετε κάτι να σας το περάσει, αν είναι δυνατόν, πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.

Σε Κουταλακι του γλυκού

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

https://www.skroutz.gr/c/408/aporrofitires_kouzinas.html?o=απορροφητηρες+κουζινας&order_by=pricevat&order_dir=asc

πάρε ότι φθηνότερο βρεις , ιδανικά σε κατάστημα να δώσεις ένα 20ρικο να τον περάσουν

Όταν μετακομίσει όμως θα ξηλώσει και θα πάρει μαζί του τον καινούργιο και θα ξαναβάλει τον χαλασμένο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, insoholic είπε

Ελα ντε. Βαράνε γιατι ειναι σε έλλειψη τα ανταλλακτικά. 

Το βρήκες με 60 ευρώ. Πάρτο. Βάλε αγγελία στο Insomnia να έρθει ένας να σου το περάσει. Θα πληρώσει ο ιδιοκτήτης είπες.

Ταυτόχρονα ρώτα τους γείτονες για κανένα γνωστό ηλεκτρολόγο.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χάλασε η ασφάλεια ράγας του θερμοσίφωνα στον πίνακα. Υπάρχει περίπτωση να μου πεί ο ιδιοκτήτης πως δεν είναι δικό του έξοδο , αλλά δικό μου ως ενοικιαστής από τη χρήση;

Δημοσ.
7 hours ago, zoranb said:

Χάλασε η ασφάλεια ράγας του θερμοσίφωνα στον πίνακα. Υπάρχει περίπτωση να μου πεί ο ιδιοκτήτης πως δεν είναι δικό του έξοδο , αλλά δικό μου ως ενοικιαστής από τη χρήση;

Μπα. Θα στο φτιάξει 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, zoranb είπε

Κανονικά εκεί θέλει διπολικό διακόπτη και όχι ασφάλεια αλλά τέσπα.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, doomnx είπε

Κανονικά εκεί θέλει διπολικό διακόπτη και όχι ασφάλεια αλλά τέσπα.

Κανονικα θελει ασφαλεια 25αρα ΚΑΙ διπλο διακοπτη ο θερμοσυφωνας 

image.png.9314b74395b02967a6e08a175453776c.png

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, villasg είπε

Κανονικα θελει ασφαλεια 25αρα ΚΑΙ διπλο διακοπτη ο θερμοσυφωνας 

image.png.9314b74395b02967a6e08a175453776c.png

Εννοείται και ασφάλεια... 👍🏻

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...