Προς το περιεχόμενο

Shein και Speedex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο μεταξύ, ακόμη γράφουν κριτικές στην εφαρμογή της shein ότι γύρισε στην acs. Πόση παραπληροφόρηση πια;

Μακάρι να ήταν έτσι να μπορούσαμε να αγοράσουμε ξανά, αλλά δυστυχώς δεν είναι 😟

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είναι αδύνατο να διαχειριστεί μια μόνο μεταφορική τις παραδόσεις της shein στην Ελλάδα. 

Αν τα στοιχεία πωλήσεων που δημοσιευτηκαν πρόσφατα είναι αληθινά πραγματικά είναι κατι το εντυπωσιακό.

.................και μπαινουν και νέοι παιχτες στην αγορά.......................https://bebehanna.com/en-gre/

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/2/2024 στις 7:07 ΜΜ, manana είπε

Στο μεταξύ, ακόμη γράφουν κριτικές στην εφαρμογή της shein ότι γύρισε στην acs. Πόση παραπληροφόρηση πια;

Μακάρι να ήταν έτσι να μπορούσαμε να αγοράσουμε ξανά, αλλά δυστυχώς δεν είναι 😟

20 ώρες πριν, im2004 είπε

Δεν ισχύει. Παραγγελία 31/1/24 ηρθε χθές με ACS,

.......................................χθες 13/2/24 με ACS

Ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η μεταφορική. Μου απάντησε ότι η επιλογή της μεταφορικής γίνεται αυτόματα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της μεταφορικής στην περιοχή (χα-χα-χα γελάσαμε, ότι δηλαδή η speedex είνα η πιο διαθέσιμη) και ότι για αυτό το λόγο δεν γίνεται να αλλάξει η μεταφορική. Άρα θα συνεχίσουν με τη speedex. Κρίμα. 

Έχουν περάσει 2 μήνες. Αποκλείεται να το πάρω ποτέ. 

Θα περιμένω να πάρω refund και για τη δεύτερη και τέλος. 

Βάζω στοίχημα και τρίτη παραγγελία να έβαζα, πάλι με Speedex θα ήταν. 

Μπορεί είναι αυτό που είπε με την περιοχή. 

Όσοι πήρατε με ACS, πού μενετε; 

Από το hub Θεσσαλονίκης πάντως περνάει στο αψε σβήσε.  Πάντα στην Αθήνα κολλάει. 

Είχα update πριν 3 μέρες στο tracking της Shein!! Που δεν υπάρχει στο tracking της Speedex, ότι έφυγε για παράδοση. Πριν 3 μέρες. Ποτέ δεν ήρθε

Επεξ/σία από paoke9
Δημοσ.

Αν σας ήρθε ότι είναι στο κατάστημα ΜΗΝ ΠΆΤΕ. 

Πήγα σαν το χαζό, και μου λέει "έκαναν λάθος στα κεντρικά και το σκαναραν ενώ δεν έχει έρθει ακόμη" 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10/01 στο hub Αθηνών . 

Έχω πάρει και επιστροφή χρημάτων από shein εδώ και καιρό! 

Σήμερα περίμενα μια παραγγελία από skroutz και επειδή δεν θα ήταν κανένας στο σπίτι, άλλαξα παράδοση για αύριο! 

Στην δουλειά το πρωί λαμβάνω μια κλήση από το κινητό του courier, ο οποίος μου λέει είμαι κάτω στην πόρτα για παράδοση από speedex. 

Σκέφτομαι ότι στο skroutz δεν είδαν ότι έχω αλλάξει μέρα και ώρα; Και πώς χρησιμοποιούν speedex;

Το απόγευμα μου έρχεται μνμ στο viber  

"Λυπούμαστε που δεν σας βρήκαμε σήμερα για την παράδοση της "......" . Ορίστε νέο ραντεβού μέσω chat SPEEDIE στο www.speedex.gr ή καλέστε μας στο 2169004293

Λέω αποκλείεται ! 

Μπαίνω στο σάιτ και βλέπω αυτό που ανέβασα! Μέσα σε δύο μέρες προχώρησαν την διαδικασία και φυσικά δεν είχα ειδοποίηση παράδοσης! Η παραγγελία μου από shein που είχα κάνει τέλος Νοεμβρίου! 

Ζήτησα μέσω σάιτ να έρθει αύριο! Χλωμό το βλέπω! 

Μια ευκαιρία είχα, πάει την έχασα και αυτή! 

Screenshot_2024-02-16-19-53-17-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Επεξ/σία από manana
Δημοσ.

@manana Ακριβώς έτσι και σε εμένα. Από 20/1 βέβαια στο hub. Αλλά με το που μπήκε κατάστημα Αμπελοκήπων (σύμφωνα με το tracking) ίδια ημέρα παραδόθηκε σε εμένα.

Ρώτησα, πάντως, τον οδηγό και μου λέει γίνεται πόλεμος. Είδα και το βανάκι του γιατί μπήκε στο parking της εταιρείας και ήταν τίγκα στα μικρά κινεζοδεματάκια.

• Like 1
Δημοσ.

@-WISE- τουλάχιστον εσύ κατάφερες και το πήρες! Αν το γνώριζα να ήταν κάποιος στο σπίτι . Κι αυτό που δεν σκέφτηκα ήταν να το αφήσει σε κάποιον άλλον στην πολυκατοικία αν ήταν εκεί... 

Εγώ τώρα ποιος ξέρει; 

Τους έδωσα άλλη ημερομηνία γιατί εχτές φυσικά δεν ήρθαν, αλλά με βλέπω να πηγαίνω από εκεί με μεγάλο ρίσκο βέβαια γιατί μπορεί να μην το έχουν ή να μην ξέρουν πού το έχουν!  🙄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ναι, επιτέλους, πριν από λίγο παραδόθηκε η παραγγελία μου, μετά από από 3.5 μήνες! 

Μπορώ να πω ότι νιώθω μεγάλη συγκίνηση! 😂

Και τώρα, σκέφτομαι να παραγγείλω κάτι ρούχα καλοκαιρινά από shein γιατί όπως το υπολογίζω, τον Ιούνιο θα μου τα φέρουν 🤭😂

Επεξ/σία από manana
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, manana είπε

Και ναι, επιτέλους, πριν από λίγο παραδόθηκε η παραγγελία μου, μετά από από 3.5 μήνες! 

Μπορώ να πω ότι νιώθω μεγάλη συγκίνηση! 😂

Και τώρα, σκέφτομαι να παραγγείλω κάτι ρούχα καλοκαιρινά από shein γιατί όπως το υπολογίζω, τον Ιούνιο θα μου τα φέρουν 🤭😂

Πάρε καλύτερα την κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνα!

• Haha 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Update: 

Ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται! 

Βρήκα το θάρρος και έκανα παραγγελία από shein ύστερα από πολλούς μήνες!  Η αλήθεια είναι ότι έπαιξα με την τύχη μου 😂, σκεπτόμενη μήπως άλλαξε κάτι και έχουν πάψει να συνεργάζονται με την speedex. 

Μου χώρισαν την παραγγελία σε δύο πακέτα. Ήρθαν με διάφορα 2 ημερών και τα δύο με ACS. 

Σαν τον παλιό καλό καιρό! 

Ελπίζω να κατάλαβαν επιτέλους το λάθος τους και να επέστρεψαν για τα καλά στην ACS! 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυο παραγγελίες χθες, ερχονται με DPD που τοπικα εδω συνεργαζονται με ACS
Mε τον ιδιο τροπο ειχε ξεκινησει και το Temu

Επεξ/σία από Lewnidas1995

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...