malachaskos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Το πιο φτηνό του 2022 ξεκινάει από 420 https://www.bestprice.gr/item/2158023787/apple-ipad-109-2022-wifi-64gb.html Ρωτάω γιατί έχω βρεθεί μεταχειρισμένο από συγγενικό μου πρόσωπο το air 4 σε τιμή 350€. Απλά δεν έχω εικόνα για την εμπειρία χρήσης και αυτό με ενδιαφέρει κυρίως
GATE123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, malachaskos είπε Ρωτάω γιατί έχω βρεθεί μεταχειρισμένο από συγγενικό μου πρόσωπο το air 4 σε τιμή 350€. Απλά δεν έχω εικόνα για την εμπειρία χρήσης και αυτό με ενδιαφέρει κυρίως Καμία σχέση με το Android . Πρέπει να αλλάξεις φιλοσοφία.
UncleKim Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Πάντως, το S6 Lite με το S-Pen, είναι τέρμα αξιόλογο tablet, ειδικά για τα χρήματα που ζητούν αυτή τη στιγμή. Το έχω εδώ και καιρό, με αρκετά βαριά συνεχόμενη χρήση, (περνάει και κάποια ώρα σε παιδικά χέρια ) και πραγματικά δεν κάνει κιχ. Σκέφτομαι ήδη να πάρω ένα δεύτερο, γιατί σε αυτά τα χρήματα, αν και λίγο πιο παλιό, είναι πραγματικά no-brainer. 1
malachaskos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, GATE123 είπε Καμία σχέση με το Android . Πρέπει να αλλάξεις φιλοσοφία. Επειδή δεν έχω ιδέα ούτε καν από tablet. Μπορείς να μου εξηγήσει;
mar12345---5 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου καλησπέρα σκέφτομαι το τελευταίο καιρό να πάρω μια συσκευή για την σχολή μου (προσχολικής αγωγής ) καταρχάς έχω ήδη στο σπίτι ένα pc όποτε για εργασίες και ότι άλλο χρειαστεί στο σπίτι θα έχω αυτό γενικά η χρίση που θέλω να κάνω είναι για σημειώσεις ταινίες παιχνίδια σερβίρισμα στο σερβίρισμα εφόσον έχω pc δεν ξέρω αν αξίζει η αγορά ενός λαπτοπ έτσι σκέφτομαι για ταμπλέτα με πενάκι( samnsung tab / ipad ) όμως έχω κάποιες απορίες οι σημειώσεις θα γίνονται κυρίως στα ελληνικά έχω δει μερικά βίντεο που σου διαμορφώνουν τα γράμματα σου αυτόματα έτσι ώστε να διαβάζονται και είναι στην ανάγνωση πολύ ευχάριστα στα αγγλικά όποτε δεν έχω ιδέα αν γίνεται και στα ελληνικά ρωτάω γιατί θέλω οι σημειώσεις μου να διαβάζονται και όχι σαν να πρόκειται για ένα παιδί που μόλις μαθαίνει να γράφει το πενάκι πρέπει να το φορτίσω κάθε μέρα ; πως είναι αυτη η διαδικασια ; επισης της μυτες της αλλαζουμε και γενικα τι πρεπει να προσεξω στο pen ποιες είναι οι διάφορες στο κομμάτι των σημειώσεων σε samnsung και ipad ( εφαρμογές πενάκι η λειτουργιά στο σύνολο και γενικά σε αυτό το κομμάτι των σημειώσεων ) για την ευαισθησία και απόκριση της γραφίδας, ώστε αυτή να είναι εύκολη στη χρήση, αλλά και αποτελεσματική οι εφαρμογής και στης δυο μάρκες στο κομμάτι της περιστροφής του ταμπλέτ γίνεται ομαλά ώστε να μην ζορίζομαι κατά την χρήση της κυρίως σε οριζόντια θέση οι περισσότερες εφαρμογές λειτουργούν έτσι ; από χαρακτηριστικα με ενδιαφέρει κυρίως 5g sim 8gb/12gb ram 256gb χώρος η οθόνη πάνω από 10' ιντσών με ενδιαφέρει και ο επεξεργαστής να μην κολλάει και να είναι κάλος στο σύνολο τα samnsung s8 ultra ή s9 ultra μπορουν να αντικαταστησουν ένα λαπτοπ σε γενικές γραμμές Μερικά που έχω στο μυαλό μου είναι samsyng tab s9+ samsung s9 fe+ ipad air 5th gen ipad 10th gen
malachaskos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Σήμερα παρέλαβα το Samsung galaxy S9 FE. Τρέχει μια προσφορά της Samsung που δίνει τη θήκη με το πληκτρολόγιο. Εντυπώσεις σε λίγες μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα