Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας , θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί είμαι άσχετη. Θα ήθελα να αγοράσω ένα καλό στικακι 64GB και πάνω που να μην σκέφτομαι ότι θα καεί και το ίδιο μια κάρτα μνήμης για κινητό. Είχα αγοράσει μια κάρτα μνήμης στο παρελθόν από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και όταν την έβαλα στο κινητό μου κάηκε , στην αρχή έκαψε τς φωτογραφίες τς έκανε γκρι και μετά από λίγο τα έκαψε όλα. Από τότε φοβάμαι να αγοράσω κάτι έτσι χωρίς να ξέρω. 

Επεξ/σία από Sofia1
Δημοσ.
13 minutes ago, Sofia1 said:

Γειά σας , θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί είμαι άσχετη. Θα ήθελα να αγοράσω ένα καλό στικακι 64GB και πάνω που να μην σκέφτομαι ότι θα καεί και το ίδιο μια κάρτα μνήμης για κινητό. Είχα αγοράσει μια κάρτα μνήμης στο παρελθόν από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και όταν την έβαλα στο κινητό μου κάηκε , στην αρχή έκαψε τς φωτογραφίες τς έκανε γκρι και μετά από λίγο τα έκαψε όλα. Από τότε φοβάμαι να αγοράσω κάτι έτσι χωρίς να ξέρω. 

Ποιο ειναι το μοντελο του κινητου σου, και τι υπολογιστη εχεις;

Αν εχεις κλασικο υπολογιστη με windows κοιτας για ενα επωνυμο Kingston η Sandisk USB stick και λογικα θα χρειαστεις microSD για το κινητο σου.

Με τις καταλληλες πληροφοριες που θα εχουμε θα ξερουμε και να σου προτεινουμε.

Σε καθε περιπτωση θα τα αγορασεις απο αξιοπιστο καταστημα, αφου υπαρχουν πολλες και κακες απομιμησεις σε διαφορα καταστηματα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το κινητό μου είναι Samsung galaxy A52s και το laptop μου είναι  Vivobook 15_ASUS Laptop X540MA_X543MA 

Δημοσ.
1 hour ago, Sofia1 said:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το κινητό μου είναι Samsung galaxy A52s και το laptop μου είναι  Vivobook 15_ASUS Laptop X540MA_X543MA 

Ολα καλα.

Συμφωνα με τον επισημο συνδεσμο εδω:
https://www.samsung.com/gr/business/smartphones/galaxy-a/galaxy-a52s-5g-a528-sm-a528bzwheue/#specs

Το κινητο χρειαζεται μνημη τυπου MicroSD, για 64GB λοιπον κοιταξε αυτη. Θα μπορεις να την χρησιμοποιησεις και σε αλλα κινητα με συμβατοτητα MicroSD επισης.
https://www.skroutz.gr/s/36929343/Sandisk-Extreme-Pro-microSDXC-64GB-U3-V30-A2-UHS-I-me-antaptora-200MB-s.html

Για να την τοποθετησεις στο κινητο σου, κοιταξε τις οδηγιες παρακατω
https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/202312/20231208151335660/SM-A336B_A52X_A536B_A725F_UM_Open_UU_Gre_Rev.1.0_231109.pdf

Για το USB τωρα, το παρακατω θα σε καλυψει
https://www.skroutz.gr/s/7853617/Sandisk-Ultra-Flair-64GB-USB-3-0-Stick-Mayro.html

Υποψην, χρησιμοποιουμε τα USB sticks κυριως για μεταφορα δεδομενων, μεταξυ συσκευων. Αν θες να εχεις αποθηκευμενα τα αρχεια σου και δεν σε ενδιαφερει να τα μεταφερεις τακτικα μεταξυ υπολογιστων και αλλων συσκευων, καλυτερα να κοιταξουμε για ενα USB δισκο.

Δημοσ.

Αχ ευχαριστώ τόσο για την βοήθεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να τα μεταφέρω , ίσως θελήσω να προσθέσω στο μέλλον αλλά όχι να τα μεταφέρω 

Δημοσ.
19 minutes ago, Sofia1 said:

Αχ ευχαριστώ τόσο για την βοήθεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να τα μεταφέρω , ίσως θελήσω να προσθέσω στο μέλλον αλλά όχι να τα μεταφέρω 

Παρακαλω!

Σε αυτη την περιπτωση λοιπον, υπαρχουν λυσεις οπως η παρακατω. Θα εχεις πολυ χωρο να αποθηκευσεις εικονες και βιντεακια, αλλα και μεγαλυτερη διαρκεια ζωης

https://www.skroutz.gr/s/12526836/Intenso-Premium-Edition-USB-3-0-Exoterikos-SSD-256GB-1-8-Anthraki.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για όλες τς πληροφορίες. Τελικά νομίζω θα αγοράσω ένα στικακι γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου σκληρό δίσκο , από ότι διάβασα στα σχόλια θέλει μια ρύθμιση ή κατι τέτοιο πριν το χρησιμοποιήσεις πρώτη φορά. Αλήθεια ευχαριστω πάρα πλ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να με βοηθήσετε 

Επεξ/σία από Sofia1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Sofia1 said:

Ευχαριστώ για όλες τς πληροφορίες. Τελικά νομίζω θα αγοράσω ένα στικακι γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου σκληρό δίσκο , από ότι διάβασα στα σχόλια θέλει μια ρύθμιση ή κατι τέτοιο πριν το χρησιμοποιήσεις πρώτη φορά. Αλήθεια ευχαριστω πάρα πλ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να με βοηθήσετε 

Καλημερα, το μοναδικο που χρειαζεται ειναι ενα γρηγορο format οπου ειναι παρα πολυ απλη διαδικασια.

Το ιδιο ισχυει για ολες τις USB αποθηκευτικες συσκευες.

Επεξ/σία από Getta Robo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 18/01/2024 at 16:42, Sofia1 said:

οτι και αν παρεις, τα αρχεια σου πρεπει να υπαρχουν δυο φορες για να μην τα κλαις αν χαλασει κατι

Επεξ/σία από poulinos
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/1/2024 στις 11:16 ΠΜ, Getta Robo είπε

Καλημερα, το μοναδικο που χρειαζεται ειναι ενα γρηγορο format οπου ειναι παρα πολυ απλη διαδικασια.

Το ιδιο ισχυει για ολες τις USB αποθηκευτικες συσκευες.

Τα παρήγγειλα και περιμένω να έρθουν, ελπίζω σύντομα. Σας ευχαριστώ πάρα πλ για την βοήθεια και τον χρόνο σας 

Ναι έχετε δίκιο 

23 ώρες πριν, poulinos είπε

οτι και αν παρεις, τα αρχεια σου πρεπει να υπαρχουν δυο φορες για να μην τα κλαις αν χαλασει κατι

Ναι έχετε δίκιο 

Δημοσ.
1 hour ago, Sofia1 said:

Ναι έχετε δίκιο 

θα πρεπει να σκεφτεσαι με την λογικη οτι αυριο παιρνεις μια καρτα μεταφερεις τα αρχεια σου και μεθαυριο σου κλεβουν το κινητο μαζι με την καρτα. που θα ειναι το backup των αρχειων που δεν θες να χασεις?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...