vounisios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Καλησπερα φιλοι μου....Στο μειλ μου, εχει ερθει αυτο που βαζω πιο κατω....και το οποιο λεει οτι σταματαει την Free εκδοση.....Γνωριζετε,εσεις,κατι γι αυτο ? Θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να μην κανω ασκοπες κινησεις...Σας ευχαριστω εκ των προτερων. ******************************************************************************************************** Bitdefender Antivirus Free 27.0.27.125 για Windows, Mac και Android Στις 09/12 του 2021 ανακοινώσαμε την απόφαση της Bitdefender να σταματήσει να κυκλοφορεί την δωρεάν εφαρμογή Bitdefender Antivirus Free Edition. Η απόφαση της εταιρείας μας είχε ανακοινωθεί με ένα email που ανέφερε: "Η απόφαση να διακόψουμε ένα προϊόν δεν είναι ποτέ εύκολη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ένα προϊόν είναι τόσο δημοφιλές όσο […] Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου ***************************************************************************************
1ns0mn1a Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 https://www.bitdefender.com/solutions/free.html 1
GnsP Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Στο κάτω μέρος από το mail, θα δεις unsubscribe, πάτα το. 1
vounisios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, GnsP είπε Στο κάτω μέρος από το mail, θα δεις unsubscribe, πάτα το. Το εκανα. Αυτο το μνμ μου ηρθε απο το : iGuru.gr wordpress.com....και καθε μερα μου ερχοταν αρκετα απο αυτο το Guru.gr[τι στην ευχη ειναι αυτο το Γκουρου], & ολο εσβηνα...Τωρα που εκανα unsubscribe πιστευω να μην μου ξαναστειλουν....Σας ευχαριστω πολυ!
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, vounisios είπε τι στην ευχη ειναι αυτο το Γκουρου Blog τεχνολογίας, κάτι αντίστοιχο με το Insomnia χωρίς το forum και τις αγγελίες.
vounisios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, micos000 είπε Blog τεχνολογίας, κάτι αντίστοιχο με το Insomnia χωρίς το forum και τις αγγελίες. Σ ευχαριστω mico...καλο σου βραδυ.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα