Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου....Στο μειλ μου, εχει ερθει αυτο που βαζω πιο κατω....και το οποιο λεει οτι σταματαει την Free εκδοση.....Γνωριζετε,εσεις,κατι γι αυτο ?   Θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να μην κανω ασκοπες κινησεις...Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

********************************************************************************************************

Bitdefender Antivirus Free 27.0.27.125 για Windows, Mac και Android

Στις 09/12 του 2021 ανακοινώσαμε την απόφαση της Bitdefender να σταματήσει να κυκλοφορεί την δωρεάν εφαρμογή Bitdefender Antivirus Free Edition.

Η απόφαση της εταιρείας μας είχε ανακοινωθεί με ένα email που ανέφερε:

"Η απόφαση να διακόψουμε ένα προϊόν δεν είναι ποτέ εύκολη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ένα προϊόν είναι τόσο δημοφιλές όσο […]

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

***************************************************************************************

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GnsP είπε

Στο κάτω μέρος από το mail, θα δεις unsubscribe, πάτα το.

Το εκανα. Αυτο το μνμ μου ηρθε απο το :  iGuru.gr wordpress.com....και καθε μερα μου ερχοταν αρκετα απο αυτο το Guru.gr[τι στην ευχη ειναι αυτο το Γκουρου], & ολο εσβηνα...Τωρα που εκανα unsubscribe πιστευω να μην μου ξαναστειλουν....Σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vounisios είπε

τι στην ευχη ειναι αυτο το Γκουρου

Blog τεχνολογίας, κάτι αντίστοιχο με το Insomnia χωρίς το forum και τις αγγελίες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Blog τεχνολογίας, κάτι αντίστοιχο με το Insomnia χωρίς το forum και τις αγγελίες.

Σ ευχαριστω mico...καλο σου βραδυ.!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...