Προς το περιεχόμενο

Twitch Stream Affiliate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το forum.

Είμαι παλιό μέλος στο forum του insomnia αλλά για να μην συνδυαστεί η πληροφορία που υπάρχει σε διάφορα θέματα έφτιαξα ένα νέο λογαριασμό με βάση και το nickname που χρησιμοποιώ για streaming.
Είμαι πολύ νέος στο streaming (ένα χρόνο σχεδόν..) αλλά πολύ παλιός gamer...
Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω, το έκανα περισσότερο διότι μεγαλώνουμε και λόγω υποχρεώσεων κ.τ.λ. αραιώνουμε με αποτέλεσμα να χάνονται ακόμα και οι ιντερνετικές παρέες που κάποτε μας συνόδευαν στο λιώσιμο 24ώρα ατελείωτα! Σαν gamer πάντα μου άρεσε να το συνδυάζω με παρέα ή έστω να παίζω ένα game που έχει και άλλους players.

Έτσι ξεκίνησα και το streaming παράλληλα με το gaming. Σκεπτόμενος οτι όλο και κάποιος θα μπει και θα πούμε καμιά κουβέντα ή τέλος πάντων θα έχουμε κοινά γούστα. Κάτι που βέβαια μέχρι στιγμής ισχύει κατά το ήμισυ. Υπήρξαν περίοδοι που είχα 1 το πολύ δύο άτομα και τα λέγαμε αλλά γενικότερα δεν υπάρχει κίνηση.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου gamer με τρελές ικανότητες αλλά σίγουρα έχω την γνώση και την εμπειρία πολλών games μιας και τα χρόνια δεν κρύβονται ενώ ταυτόχρονα η ποικιλία και οι εναλλαγές δοκιμάζοντας games είναι κάτι που πάντα θα με τραβάει.

Για να μην μακρηγορώ λοιπόν, πρόσφατα έγινα affiliate μετά από ένα τυχαίο raid που μου έκανε μεγάλος streamer κάτι το οποίο με έκανε να αρχίσω να το "δουλεύω" λιγάκι παραπάνω μήπως και ...
Έτσι και αλλιώς games θα συνεχίσω να παίζω και να τα στριμάρω.

Οπότε σαν n00b streamer τι θα με συμβουλεύατε να κάνω; Πως μπορώ να μεγαλώσω το κοινό μου εκτός από το να περιμένω μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος να σκρολάρει στον πάτο της λίστας με τους υπόλοιπους streamer; Στριμάρω ταυτόχρονα στο Tik Tok χρησιμοποιώντας το σαν "βιτρίνα" για τους "περαστικούς" που θα θέλουν να μπουν και να δουν twitch. Υπάρχουν άτομα εδώ που έχουν καταφέρει να έχουν φτάσει σε ένα καλό σημείο και να έχουν ένα καλό community για να δώσουν μερικές συμβουλές;

Δεν βρήκα αρκετά παρόμοια θέματα εδώ στο forum, ελπίζω να υπάρχει κόσμος που να ασχολείται με το twitch streaming ή το streaming γενικότερα σε παρόμοιες πλατφόρμες με όρεξη να μοιραστεί κάποια μυστικά επιτυχίας 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...