Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tasoe είπε

Η φάση ξέρεις ποια είναι? Ότι στο εν λόγω αμάξι (της γυναίκας μου) μπαίνω 3-4 φορές το χρόνο. Οπότε μάλλον το καλώδιο δεν είναι και τόσο πρόβλημα.

Ευχαριστώ για το ψάξιμο, να σαι καλά.

Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα είχα πάρει ένα ανταπτορακι Usb-c to Jack και το έχω ακόμη για τα ακουστικά χωρίς πολλά πολλά. Ούτε βάρος ούτε μπαταρίες ούτε τίποτε και ο ηχος περνάει αυτούσιος

Δημοσ.

και δε βάζεις καλύτερα ένα ράδιο κλπ με ΒΤ στο αυτοκίνητο? θα μπορείς κ ακίνδυνα να απαντάς στις τηλεφωνικές κλήσεις

Δημοσ.
On 19/01/2024 at 10:36, gianniz_k said:

Υπάρχει αυτό που πρέπει να του δίνεις ρεύμα, πχ από κάποιο φορτιστή αυτοκινήτου.

https://www.skroutz.gr/s/26547271/Ugreen-Bluetooth-Aytokinitou-5-0-gia-to-Tamplo-AUX-Audio-Receiver-me-USB-thyra-Fortisis-70601.html

Ή αυτό με ενσωματωμένη μπαταρία.

https://www.skroutz.gr/s/25902342/Ugreen-Bluetooth-Aytokinitou-5-0-Handsfree-gia-to-Ichosystima-AUX-Audio-Receiver-70304.html

Τυχαίες οι επιλογές αλλά με αρκετές και καλές αξιολογήσεις για να πάρεις μια ιδέα, έχει μερικά ακόμα στο skroutz.

+1 στην σκέψη του φίλου που σου έδωσε την πρώτη απάντηση για ανταπτορα usb c to jack καθώς θα μπορούσε να σου είναι χρήσιμο και με ακουστικά. Προσοχή όμως αν η συσκευή σου είναι samsung, επειδή είναι περίεργα, να πάρεις ανταπτορα να παίζει επιβεβαιωμένα σε samsung, ή απλά να πάρεις τον official.

Παρα πολυ καλο το πανω ugreen χωρις μπαταρια, το εχω πανω απο ενα χρονο, εχει πολυ καλο ηχο για μουσικη, σε κληση δεν με ακουνε ομως καλα λογω φασαριας αυτοκινητου και λογω θεσης μακρια απο τη φωνη μου (μενει μονιμα κουμπωμενο στον αναπτηρα/usb).

Είχα παλια και φτηνιαρικα με μπαταρια αλλα δεν εχαν καλο ηχο, η μπαταρια τελειωνε γρηγορα λογω πολυ μικρου εγεθους, και στο τελος οταν πεθαινε η μπαταρια δεν δουλευαν καθολου. Το ugreen με μπαταρια ενδεχωμενως να ειναι πιο ποιοτικο.

Με καλωδιο που επιμενει ο φιλος δεν μπορω να το καταλαβω, το εκανα παλια και μπλεκομουν με τα καλωδια, τιμονι λευγε κλπ, ασυρματα και ξενοιαζεις με 10€!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...