mallllias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Kαλημερα και καλή χρονιά σε ολους! Πριν 3 μερες πηρα το Xiaomi 13T μετα απο 4 χρονια που ειχα LGG7. Oταν βλεπω Ytube στην τηλεοραση μεσω του κινητου , δε μου εμφανιζει στο κινητο ,πανω αριστερα, το μικρο εικονίδιο που δηχνει οτι ειναι συνδεδεμένο το Ytube του κινητου με την τηλεοραση. Την 1η μερα το εβγαζε , αλλα με το ψαξιμο και καποιες αλλαγες που εκανα, ισως κατι αλλαξα και δε το βγαζει τωρα. Εχω προσπαθησει πολλα ,ολα τα notification του Ytube ταχω ενεργοποιημένα ,αλλα παλι δε το εμφανιζει. Ξερει κανεις πως να το κανω να εμφανιζεται παλι? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από mallllias
tsimisdel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μήπως έκανες κάποιο update στη συσκευή και άλλαξε η ρύθμιση, φορές συμβαίνει. Η μήπως χρειάζεται update και η τηλεόραση; Για κάτι τέτοιο μου φαίνεται, τώρα αν άλλαξες κάτι άλλο με τις ρυθμίσεις, εσύ το ξέρεις αλλά, ένα θέμα ασυμβατότητας, προκύπτει μετά από update.
mallllias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, tsimisdel είπε Μήπως έκανες κάποιο update στη συσκευή και άλλαξε η ρύθμιση, φορές συμβαίνει. Η μήπως χρειάζεται update και η τηλεόραση; Για κάτι τέτοιο μου φαίνεται, τώρα αν άλλαξες κάτι άλλο με τις ρυθμίσεις, εσύ το ξέρεις αλλά, ένα θέμα ασυμβατότητας, προκύπτει μετά από update. Ολα τα update τα εκανα στην αρχη , οταν το ξεκίνησα,πριν κανω οτιδηποτε . Την πρωτη μερα το εβγαζε κανονικα ,οπως εκανε το lg για 4 χρονια. Την επομενη σταματησε να εμφανιζεται πανω στο status bar. Ταχω κανει ολα νομιζω , και παλι δεν εμφανιζεται οταν συνδέεται με την τηλεοραση.
tsimisdel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, mallllias είπε Ολα τα update τα εκανα στην αρχη , οταν το ξεκίνησα,πριν κανω οτιδηποτε . Την πρωτη μερα το εβγαζε κανονικα ,οπως εκανε το lg για 4 χρονια. Την επομενη σταματησε να εμφανιζεται πανω στο status bar. Ταχω κανει ολα νομιζω , και παλι δεν εμφανιζεται οταν συνδέεται με την τηλεοραση. Δοκίμασε να κάνεις σύνδεση με κωδικό. Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής στην τηλεόραση και κάπου έχει την επιλογή αυτή, δοκίμασε να συνδεθείς με κωδικό και πιθανόν μετά από εκεί να στρώσει....
mallllias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, tsimisdel είπε Δοκίμασε να κάνεις σύνδεση με κωδικό. Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής στην τηλεόραση και κάπου έχει την επιλογή αυτή, δοκίμασε να συνδεθείς με κωδικό και πιθανόν μετά από εκεί να στρώσει.... μπααα ...ουτε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα