lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ανοίγει google insomnia & facebook playstore δεν ανοίγει twitter ducducgo http://cosmote.gr/ in.gr και άλλα ακόμη δεν έχω καταλάβει αν είμαι μόνο εγώ ή το έχουν κι άλλοι Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2024 από lefta_yparxoun
lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Να ξέρω ότι δεν είμαι μόνος, γιατί έτοιμος ήμουν να τα σκαλίσω όλα dns router όλα!
cyberguy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 απο εχθες το βραδυ, αλλα μιλησα με αλλους που εχουν vdsl και δεν εχουν θεμα. Εγω εχω οπτικη, μηπως εκει ειναι το προβλημα? ανοιξτε τικετ στην cosmote (ή μεσω chat) πρεπει να κανουν καποιο action απο μεριας τους για να λυθει
lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 σε εμένα διευθετήθηκε μόνο του και στο chat δεν υπήρχε κανένας για να δώσεις την βλάβη
acomaedo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Τα ίδια σήμερα κατά τις 8 το πρωί. Κάποιες σελίδες συνδεόταν μια χαρά, άλλες με τίποτα. Και με reset το ρουτερ δεν έστρωσε, ελπίζω όταν γυρίσω σπίτι να είναι οκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα